Şimdi Ara

Fluence 1.5 dci extreme(2.el karar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlan linki :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-temiz-fluence-2011-dizel-6-ileri-extreme-aile-arabasi-182037193/detay

Araç sahibiyle konuştuk 37.500'e düşüyor fiyat olarak. Araçtaki boyalar çizikten kaynaklıymış. Fiyatı iyi mi sizce almaya değer mi? Linea 1.4 lpg 77hp fire activeden sonra üzer mi mutlu mu eder?

• amcamın oğlu şirket arabası olarak kullanıyor bende binmiştim rüzgar sesi biraz alıyor tabi müzik açınca fark edilmiyor. lineadan sonra tabikide mutlu eder.
  • Adamın dediği gibiyse ve motorunda problem yoksa alınır tabi denk donanımdaki sıfırının fiyatı 2015 modeli neredeyse 2 katı. Linea'dan sonra üzmez, mutlu eder.
  • Dizel otomatiğini de gördüm o fiyata yakın. Buna da bakma imkanınız varsa bence bir bakın ..
    Km. daha düşük ve otomatik vites artısı var.. Kaza, boya vs. yazmamış, onu sorun, gerekirse tramerden sorgularsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-renault-fluence-1.5-dci-extreme-110-hp-90.000-edc-otomatik-195334737/detay

Linea'dan sonra Fluence gayet iyi gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Dizel otomatiğini de gördüm o fiyata yakın. Buna da bakma imkanınız varsa bence bir bakın ..
    Km. daha düşük ve otomatik vites artısı var.. Kaza, boya vs. yazmamış, onu sorun, gerekirse tramerden sorgularsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-renault-fluence-1.5-dci-extreme-110-hp-90.000-edc-otomatik-195334737/detay

Linea'dan sonra Fluence gayet iyi gelecektir.

Şehir olarak malesef Antalya dışında bir yerden bakamıyoruz malesef yoksa evet daha fazla seçenek var

• quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

amcamın oğlu şirket arabası olarak kullanıyor bende binmiştim rüzgar sesi biraz alıyor tabi müzik açınca fark edilmiyor. lineadan sonra tabikide mutlu eder.

Ben başka bir arabanın linea kadar motor ve yol sesi alabileceğine inanmıyorum :D İllaki bir miktar ses gelir ama lineadan daha azdır kesin,yorum için teşekkürler.) Yakıt konusunda nasıldır peki? Birde heralde bu modelde 4 hava yastığı var ve esp yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Adamın dediği gibiyse ve motorunda problem yoksa alınır tabi denk donanımdaki sıfırının fiyatı 2015 modeli neredeyse 2 katı. Linea'dan sonra üzmez, mutlu eder.

Şimdilik telefonla görüştüğümüz için tam bir bilgimiz yok. Aracı görmeye gidersek ekspertiz vs yapılıcak illaki,teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aracın yakıtı çok iyidır. fiyatına gelirsek kilometresi oynanmadıysa o fiyata alınır. donanımda esp var diye biliyorum..
  • edc li almaya cabalalayin, edc li oldugu zaman esp anti patinaj ve yokus kalkis desteginstandart oluyor. bu 3 donanim arabaya buyuk arti katiyor. bendekide extreme edc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    tabiki lineadan daha azdır.
    şuradan bakabilirsiniz donanımlarınahttp://www.arabalar.gen.tr/renault-fluence-1-5-dci-extreme-i2499.html
  • Özellik açısından çok dolu arabalar oluyorlar bunlar genelde. Yağmur sensörü CC falan standartmış gibi çoğunda var. Eğer motoru sağlamsa alınır. Ferah, geniş bir araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1976

aracın yakıtı çok iyidır. fiyatına gelirsek kilometresi oynanmadıysa o fiyata alınır. donanımda esp var diye biliyorum..

Bende esp yok diye biliyorum,edcde vardi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

edc li almaya cabalalayin, edc li oldugu zaman esp anti patinaj ve yokus kalkis desteginstandart oluyor. bu 3 donanim arabaya buyuk arti katiyor. bendekide extreme edc

Edc butceyi asiyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Özellik açısından çok dolu arabalar oluyorlar bunlar genelde. Yağmur sensörü CC falan standartmış gibi çoğunda var. Eğer motoru sağlamsa alınır. Ferah, geniş bir araba.

Extremede cc yagmur far sensoru yok malesef,zaten olmasada olur cc olsa kac defa kullanicaz sanki farida elimizle acariz:D

• Esercan14 kullanıcısına yanıt
    Hee. Benim dediğim araba vadeli senetli 46 bin liraya alındı hocam valla arada bayağı fiyat farkı var. Ben şahsen ABS+ESP+ASR+Yağmur Sensörü+Otomatik Far+Arka Park Sensörü olan bir araç alırdım bu fiyat bandında. Ama tabi sizin tercihleriniz farklı olabilir. Eğer dediğiniz araçta ABS ESP ASR varsa gayet uygun. Diğer sensörler aradaki 8500 lira farka değmez. Arka park sensörü 100-150 liralık alet yani sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Hee. Benim dediğim araba vadeli senetli 46 bin liraya alındı hocam valla arada bayağı fiyat farkı var. Ben şahsen ABS+ESP+ASR+Yağmur Sensörü+Otomatik Far+Arka Park Sensörü olan bir araç alırdım bu fiyat bandında. Ama tabi sizin tercihleriniz farklı olabilir. Eğer dediğiniz araçta ABS ESP ASR varsa gayet uygun. Diğer sensörler aradaki 8500 lira farka değmez. Arka park sensörü 100-150 liralık alet yani sonuçta.

Yukaridaki arkadasin verdigi linke bakarsaniz verdigim ilandaki aracin ozelliklerini gorebilirsiniz. Bunlarda esp yok 2011 manuel extremede. Ihtiyaclari karsilicak donanimlar var.)

• GÜNCEL
  • Bana gore tam alinacak araba. Yakit olarak cok az yakar, performans olarak 105hp 6 ileri motor sizi fazlasiyla mutlu edecektir. Ayrica arac ici ve bagaj gayet genis ve ferahtir. Sizi belki ilerleyen zamanlarda tek uzecek olan donanim eksikligi olabilir. Ben olsam biraz daha arastirip bi ust donanimini bulmaya calisirdim.

• Extreme o kadar da bos degil, dinamikten eksigi cruise control, elektronik klima, kendinden katlanan ve kararan aynalar, sensorler, ve anahtarsiz giris. Edc li olursa guvenlik donanimlari daha iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Ocak 2015; 18:46:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mongol.

Bana gore tam alinacak araba. Yakit olarak cok az yakar, performans olarak 105hp 6 ileri motor sizi fazlasiyla mutlu edecektir. Ayrica arac ici ve bagaj gayet genis ve ferahtir. Sizi belki ilerleyen zamanlarda tek uzecek olan donanim eksikligi olabilir. Ben olsam biraz daha arastirip bi ust donanimini bulmaya calisirdim.

Evet donanim farki baya var ama o dinamikler falan temizi dusuk kilometreli 43 44 butceyi asiyor. Bir de arkadasin hiz sabitlemeli araclari sorsam 1 defa anca kullanmislardir. Dijital klima keza o da oyle olsada olur olmasada. Navigasyon olayi harici alinip takilabilir orjinalindeki gincellemeye de baya para istiyorlar. Tek eksik hissedecegimiz esp dir bir kac hava yastigidir o eksiklikleride Allah kimseye yasatmasin,kazasiz belasiz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.