Şimdi Ara

Fluence 1.5 dci extreme(2.el karar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Dizel otomatiğini de gördüm o fiyata yakın. Buna da bakma imkanınız varsa bence bir bakın ..
    Km. daha düşük ve otomatik vites artısı var.. Kaza, boya vs. yazmamış, onu sorun, gerekirse tramerden sorgularsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-renault-fluence-1.5-dci-extreme-110-hp-90.000-edc-otomatik-195334737/detay

Linea'dan sonra Fluence gayet iyi gelecektir.

Şehir olarak malesef Antalya dışında bir yerden bakamıyoruz malesef yoksa evet daha fazla seçenek var

hocam ilanda o kadar yazı var. araçla ilgili özel tek yazı yok. böyle ilanları hemen kapatıyorum. galeri olması da cabası...

O araca bakmiyoruz zaten en ustteki arac bakicagimiz sahibinden

anladım hocam. sizin baktığınız araç gerçek anlamda sahibinden. açıklamalar yerinde. mantıklı gibi. 2 saatlik mesafede gidip bakmanızda sıkıntı olmaz. hayırlısı olsun.

Suan bakmak icin yola cikicaz,bakalim hayirlisi. Dikkat etmemiz gereken yerler var mi aracta?

hayırlısı olsun. expert zaten gerekeni söyler.

• Araci gittik gorduk,ekspertiz raporlarini gosterdi. Sol on camurluk ve sol on kapida boya var motorub surtmesi sonucu olusmus. Birde arka tampon degismis dedi yalnis hatirlamiyorsam. Onun haricinde direksiyon derisi degismis soyulmadan dolayi,bej renk oldugu icin dosemelerde hafif lekeler var baska da bir sorun yok. Fiyat 37.500 pazarlikla.
    Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Dizel otomatiğini de gördüm o fiyata yakın. Buna da bakma imkanınız varsa bence bir bakın ..
    Km. daha düşük ve otomatik vites artısı var.. Kaza, boya vs. yazmamış, onu sorun, gerekirse tramerden sorgularsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-renault-fluence-1.5-dci-extreme-110-hp-90.000-edc-otomatik-195334737/detay

Linea'dan sonra Fluence gayet iyi gelecektir.

eğer bir galerici araçta değişen hata boya yok yazmıyorsa bence o araçtan kaçmak gerek

• Yukari

• Guncel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.