Şimdi Ara

Fluance Aşırı Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık 2 ay önce Renault Fluance 1.5 Edc aracımızı aldık. Ruhsatta 81 beygir olarak gösteriyor. Joy paket. Otomatik, dizel. Kilometrede şehir içi minimum 8.4'e kadar düşürdük. Ama uzun yoldan geldikten sonra bu seviyelere düştü. Şuan 9.7 tüketimi var. Diğer fluance araçlar da da böyle mi? Aklıma takıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MaaşlıPatroon kullanıcısına yanıt
    Aynı araç vardı 85kw yazar ruhsatta o beygir değildir 110bg dir aracınız. Şahsen performanslı kullanımda 7.7 ortalama ile geziyor idi ankarada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian

Aynı araç vardı 85kw yazar ruhsatta o beygir değildir 110bg dir aracınız. Şahsen performanslı kullanımda 7.7 ortalama ile geziyor idi ankarada.

8.4 manuel kullanım da yüksek devir de oluyor şehir içi. Otomatiğe geçip azcık agresif sürüşte uçuyor maşallah :)

Bence servise gidip kontrol ettirin. Ben sakin kullanım da 6.2 leri çok gördüm. Hatta passat da var bizde 2.0tdi Dsg onda 5.8 ile geldiğimi biliyorum ankarada sakin kullanım da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yola göre değişir. Şehir içi mi kullanıyor sunuz?

• Çok uzun yıllar kullandım adana ş.içi normal kullanım 6.2 lt yakıt tüketimi var. Hafif seri kullanınca 7 lt lere çıkıyor ama 7.5 lt üstünü hiç görmedim 5 sene boyunca. Bence aracınıza bir baktırın imkanı yok 9 lt yakmasının

• Evet şehir içi sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo Yakıt Tüketimi
    13 yıl önce açıldı
    Doblo yakıt tüketimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Çok uzun yıllar kullandım adana ş.içi normal kullanım 6.2 lt yakıt tüketimi var. Hafif seri kullanınca 7 lt lere çıkıyor ama 7.5 lt üstünü hiç görmedim 5 sene boyunca. Bence aracınıza bir baktırın imkanı yok 9 lt yakmasının

Bana da bi sorun varmış gibi geldi çünkü insanlar yakıt tüketimi için alıyor bu araçları fakat benzinli gibi yakıyor neredeyse bizimki :)

Hocam servise baktırin, sakin kullanmaya çalışın.

• Hocam mobilden fotoğraf yüklemeye çalıştım yapamadım aynı aracın 46 km ortalama hız ile son 350 km ortalaması 290 şehirler arası 60 km şehir içi :) otomatik şehir içi 1 litre fazla yakıyor

• arac kac model.kac kmde.bakımları yapıldı mı? yol bilgisayarı kac km/h hız gösteriyor?

ayrıca ruhsatta yazan 81 kw dir. o da 81*1.36=110 beygir yapar.
  • 81 kw 110bgdir hocam edclerin hepsi 110luk. Bendeki fluence ile en fazla 7.4 yaktırabilmiştim 1 senede 110luk manueldi. Şimdiki aracım jetta tdi dsg 10.2 tüketim var büyük pişmanlık yaşadık yakıt konusunda şahsen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.