Şimdi Ara

Floyd Rose Parcasi Yardim Lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet muzik bolumu dostlarim 1-2 once eski gitarimin tellerini degistirecektim, aksam cikardim attim eskileri sonra yattim okuldan donerken aldim teli tam takiyorum bir baktim si telinin ucunun sıkıstırıldıgı noktadaki siyah kucuk parca yok
    En lanet seyi kaybettim yani fazla gevsetmisim uykulu uykulu ve sonraki gun hangi dukkana bakarsam bakayim kimsede de yoktu. İzmir'deyim bulabilecegim siparis verebilecegim bir yer var mi? O kadar dukkana baktim bir tanesinde bile bozuk floyd yoktu parcayi bulamadim Bu arada parcayi detayli anlatayim; teli takarken koprude telin ucunu sıkıstırdıgımız yerdeki siyah kucuk parca.
    Dedigim gibi nerden bulabilirim bu mereti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Horsemen -- 2 Ekim 2013; 19:07:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim saddle kismindan bahsediyorsun sikistirdigin yerin vidasi mi kayip biraz daha detayli anlatabilir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

Evet muzik bolumu dostlarim 1-2 once eski gitarimin tellerini degistirecektim, aksam cikardim attim eskileri sonra yattim okuldan donerken aldim teli tam takiyorum bir baktim si telinin ucunun sıkıstırıldıgı noktadaki siyah kucuk parca yok
    En lanet seyi kaybettim yani fazla gevsetmisim uykulu uykulu ve sonraki gun hangi dukkana bakarsam bakayim kimsede de yoktu. İzmir'deyim bulabilecegim siparis verebilecegim bir yer var mi? O kadar dukkana baktim bir tanesinde bile bozuk floyd yoktu parcayi bulamadim Bu arada parcayi detayli anlatayim; teli takarken koprude telin ucunu sıkıstırdıgımız yerdeki siyah kucuk parca.
    Dedigim gibi nerden bulabilirim bu mereti?

şu parçalardan bahsediyorsun herhalde? sorun yaratan bir parça değil teli kesmeden yuvarlak metal halka olan yerini saddle içine takıp kullanabilirsin..

http://www.gitarpark.com/?urun-2308-Floyd-Rose-Sadle-Tel-Sikistirma-Blogu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 2 Ekim 2013; 20:16:03 >

• Aynen hocam bu dediginizi denedim ama zaten eziyet olan akord islemi daha kotu hale geliyor teli gerince o bolum de diger tellerin oldugu yerden bagimsiz olarak kalkiyor yani gevsiyor bir nevi. Ayrica tesekkurler link icin
    @womper
    Alohanin verdigi linkteki parca hocam hic bir dukkanda bulamadim. Olmadi internettem siparis verecegiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dukkanlarda bulamazsin netten siparis vermen gerek

• Tüh
    Neyse hocam tesekkur ederım hepinize cevaplar icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.