Şimdi Ara

FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS} [ GECE 04.00 S SPORT] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
14.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mayweather'ın alacağı belliydi. Ufc maçı olsa Mcgregor 2-3 dakikaya alırdı o ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu maçı herkes kendi sitilinde kapışacak sanmıştım sadece boks yapmışlar sanırım saçma olmuş bence herkes bildiği işi yapmalıydı zencinin işi zaten sadece boks beyaz mma dövüşçüsüydü sanırım ( bu arada öyle içli dışlı değilim bu konuyla )

    sonuç olarak saçma bir karşılaşma olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İllidianStormraqe

    Yalniz pacquio mu ne.yorum yapmis floyda.adam talking does not win fight demis pacquio but running does.haha kolpa herif cidden oyle oldu.yarim saat kaca kaca dovustu.kendi alaninda dovusuyor.mc gregor zaten dezavantajli.her turlu floyd torpilli.ona ragmen butun dovus kacti.sanmiyorum korkak floyd kabul eder ama olur da bir MMA duzenlenirse.mc gregor yuzyilin nakavtini yapar. Usuyoruz Conor reyiz

    floyd istese 4.rauntta nakavt ederdi. mcgregor çok düştü. floyd zaten maç başı kapanıp bekledi. belli ki danışıklı dövüş. hemen bitirmeyin floyd kazansın gregor da 10 raunt direnerek win-win durumu olsun.
  • Sabah izledikten sonra yattım simdi kalktimda (Sirada F1 var GokKimiGo ) bu maç tamemen palavraydi.Alan memnun veren memnun Mcgregor 100mi attı cebe ve Floyd bildigin izin verdi 10.rounda kadar gitmesine ve Floydta çok rahat 50-0i aldi 350mi aldı puanla da degil direk bitirdi yani herkes rahat rahat oturup planli parasını kazandı.Zaten Mcgregorun bu maçı kazanmasinin tek yolu şansa bala muthis bir sol vursa amca öyle alırdı da o da imkansiz gibi bir sey floyda karşı ve floyd harbiden uyuz biri ya hiç sevmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Conor basketbolcu, bokstan bihaber ringe giriyor. La adam zaten boks ile başlamış dövüş sporlarına, kafeste de boks ağırlıklı dövüşen bir sporcu. Boks yabancı olduğu bir şey değil. Ancak Floyd kafese girse, hayatında deneyimlemediği birçok şey yaşayacak. Güreş, BJJ, Muay Thai bunların hiçbirinden haberi yok adamın.

    Zaten meydan okuyan kişi de Conor. Floyd'u kendi dalında pataklarım, 10 saniyede nakavt ederim, ilk rauntta işini bitiririm diye zırvalayıp duran İrlandalı idi. Yiyosa kafese gelsin gibi söylemleri ergence buluyorum, belirteyim.
  • Emin ol bütün zenciler utanıyor şuan. Kabalık etmek istemem ama ciddi anlamda saçmalamışsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peekay


    quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol

    İzleyenler şanslısınız

    Floyd gibi boks tanrısını tv de bile canlı izlemek ayrıcalıktır

    İlerde torunlarınıza anlatırsınız

    Ben boksör izlemek istediğimde arşivi açıyorum, Floyd bana zevk vermiyor, kaçarak oynayan boksörleri sevmiyorum, bu maç zaten yeneceği belliydi, bu maçın şov maçı, birilerinin planı olduğu apaçık ortada.



    Ama bugün MMA izleseydik 2 roundda Floyd'un yüzü kandan gözükmezdi.



    Connor bu maça para olarak değil, ciddi baksaydı ve 1 yıl hazırlansaydı bugün 12 Round nefesi yeter ve bence maçı kazanabilirdi.





    kimler yenemedi floydu conor mu yenecek ? Bide saçmalamıssın yok çalışsa yener falan sen boksu oyuncak sanıyorsun galiba mma ya benzemez bu ayrıca floyd savunmasıyla ünlü bir boksör maçları uzun sürüyor o ringe pacmanı atalım conor kaç raund dayanacak acaba




  • Floyd'un savunma yapmasını neden eleştirirler anlamıyorum.Adam sokak dövüşçüsü falan değil sonuçta,istediği stratejiyi kurallara uygun olduğu sürece izleyebilir.Floyd savunma yapiyor diye başarısız diyenler,o zaman diğer boksörler de başlasın 7-8 raund yatmaya,50-0 alabilecek kaç kişi çıkar?Ki bence savunma yapmak işin zor taraflarindan biri bu sporda,okadar savrulan yumruktan kaçmak çok iyi bir kondisyon ve refleks ister.Bir tek sağlam darbe aldı mı Floyd için işler çok zor olurdu mesela,ama kaçındı adam.Muhammed Ali,Mike Tyson karşılaştırmalarına girmeyeceğim ama bu adam saygıyı hakediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.Laurent

    Emin ol bütün zenciler utanıyor şuan. Kabalık etmek istemem ama ciddi anlamda saçmalamışsın

    Saçma sapan bir maça niye çıkıyor o zaman
    Oradaki seyircileri ve ekran başındakileri keriz yerine koymaktır bu...
    -------------
    Muhammed Ali de maç öncesi rakipleri ile dalaşırdı
    Filimlere de konu olan bir durum bu
    Taktik
    Rakibi kızdırırsın zaaflarından yararlanırsın döğüş stiline etki etmek istersin
    Ama maç başlayınca da
    Maçını yaparsın..
    İSTESE Bir iki raunda nakavt edebilirdi Floyd
    ------------
    Bu resmen kurmaca
    Milletin parasını almak için yapılmış
    SHOW gibi bir şey TEZGAH
    Bunun Dünya Şampiyonluğunla boks ile uzaktan yakından alakası
    ---------
    Ben saçmalamam
    BAKARIM görürüm
    --------------------
    Savunma yapmasını eleştirmiyorum
    50 maçı da aynı stil ile kazanması
    TUHAF değil mi..
    ----------------
    Rakibinin ne yapacağını bir sonraki hamlesini biliyorsun
    Bu avantajdır diger beyinler için
    Sen onun ne yapacağını biliyorsun ama o senin ne yapacağını bilmiyor
    ----------
    Yenmek için sana 50 hak veriyorlar
    VE sen 50 KERE denemene rağmen bir türlü yenemiyorsun
    --------
    Zencilerin kurmaca kralı bence bu adam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 27 Ağustos 2017; 14:24:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol

    İzleyenler şanslısınız

    Floyd gibi boks tanrısını tv de bile canlı izlemek ayrıcalıktır

    İlerde torunlarınıza anlatırsınız

    FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR  {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS}  [ GECE 04.00 S SPORT]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terry Malloy -- 27 Ağustos 2017; 14:34:2 >
  • fiko07 kullanıcısına yanıt
    Her boksörün stili farklı. Ali de dayak yiyerek kazanırdı maçları. 8. rauntta nakavt ettiği Foreman'dan yediği dayağı Floyd 50 maçlık kariyerinde yememiştir. Foreman dediğimiz adam da gelmiş geçmiş en sert vuran ağır sıkletlerden birisi.



    Ali dayanıklılığı ile ön plana çıkardı. Gençliğinde bir ağır sıklete oranla inanılmaz hareketli, ayak oyunları müthiş bir boksördü. Floyd ise gençken nakavt üstüne navakt yapan bir adamdı. Belli bir noktadan sonra tarzlar değişebiliyor. Bu ya mecburiyetten ya da bilinçli bir şekilde gerçekleşiyor. Mesela Ali'nin dayanıklılık üzerine kurduğu boks planı hayatına mal oldu. Floyd ise 40 yaşında olmasına rağmen hala 12 rauntluk maçları rahatlıkla çıkarabilecek bir sporcu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 milyon dolar falan ne diyosun baskan sen 20 milyon dolar icin mi maci vericek adam 350 milyon dolar aldi sirf kazanan odulu. Reklamlar cart curt saymiyorum ki adamin zaten milyar dolar serveti var :) adamin paraya ihtiyaci yok zaten asil Mcgregor senelerce goremiycegi parayi aldi ufc'de. 100 milyon dolar koydu o da :) bu mac danisikli donusuklu bile olsa Mcgregor Floydu boksta indirme imkani olmadigini tum dunya biliyodu zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azmi5

    floyd niye bırakıyor yav, bunu kimse yenemez kolay kolay
    parası zaten birsürü ama 3-5 maça daha çıkaydı iyi olurdu

    ayrıca floyd'a neden kafesde şansı yok diyonuz, isterse ordada yener bence

    Kafes öyle arkanı dönüp hakemi araya sokturmaz, eğer kafeste karşılaşırlarsa 2.raundda floydu anası babası tanıyamaz. Mcgregor yerden yere vurur onu, mecazen değil he ciddi ciddi yerden yere vurur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terry Malloy kullanıcısına yanıt
    Oyle gorunuyor ama olur da bir rovans yaparsalar.Mcgregor hicbir parayi kabul etmez floydu rezil etmek icin.parcalar.sonuc olarak tabiki para icin yapildi para kazandi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conor un yaptığı kuraldığı vuruşlar sebebiyle yenilmesine çok sevindim. FLoyd zaten güle oynaya yendi. connor un yaptığı tek iş kuraldışı vuruşlarla floydu bıktırmaktı çirkef dövüşçü belli. Rövanşta olsa sabah akşam dövüşseler de floyd her seferinde döver bu çirkefi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flonky

    Boksör olmaya karar verdim. Dayak yesen bile 100miliyon dalır kazanıon olaya bek hele.

    hocam o parayı almak için uzun süre yenilmiyor olman gerek. bunların işleri böyle işte. keriz ütüyorlar millette izliyor. arkadaş demiş o paranın %0.1 ini normal boksere verseniz daha güzel maç çıkar diye. bunlar folloş olmuş çoktan zaten zevkle izlenecek maç çıkmayacağı belliydi.
  • Guys, Floyd kafeste niye dövüşsün ki? Buna ihtiyacı var mı? MMA'in Boks'tan daha çok izlenme kitlesi var da, biz mi duymadık?


    Conor daha geçen seneden talklara başladı, Floyd da "Maç yapmak istersen şirketime başvurursun." dedi. Yani anlayacağınız, Conor'un Floyd'a ihtiyacı vardı. Bu maçı kaybetse bile tek maçta bu kadar para kazanması her şeye bedeldir.


    Gelelim maça; Bu maç WWE'nin bir versiyonuydu. Tam sirk gösterisi oldu, show amaçlı oldu. Zaten tek hedef de buydu. Conor'un yenmesi imkansızdı. "Conur'un solu ayıyı bile devirir" diyenler şimdi nerede, çok merak ediyorum. İlk 4 raunt fazlasıyla o solu gördük. Bu da onu açıkladı ki, Boks bambaşka bir boyutdur.


    Benim tahminim Floyd'un 6 veya 7. rauntta TKO ile veya puanla kazanmasıydı. TKO ile kazandı, bir az geç oldu çünkü ilk 2 raunt Conor'u çözdü, sonraki raunt iş Conor'la güreşmeye geçti. Buradaki asıl hedef şu ki, "Conor'un menziline girersem nakavt olma ihtimalim var mı?"ydı. Floyd bu aşamayı da geçti. Son rauntta Conor artık yoruldu ve Floyd maçı domine etmeye başladı.


    Floyd kafese girerse kazanamaz. Açık ve net söylüyorum, kazanamaz. Buna imkan yok ama niye kafese girsin? Amaç? Para mı?, Zevk mi? ne ? Bu maçın imkanı yok.


    Ben aslında ne Floyd'u severim, ne de Conor'u ama bu maçta gönlüm boksörden yanaydı. Eğer McGregor kazansaydı çakma MMA'ciler boksu aşağılamaya başlayacaktı. Boks asil bir spordur. Ben Boksu erkek aslanların savaşına benzetirim. MMA, Kickboks, MT, Güreş vb. ise Jaguar, Sırtlan, Ayı vs.


    Bu maçın ardından gözü paradan başka görmeyen başka UFC dövüşçüler de boksörlere meydan okumaya başlayacaktır. İş ağır siklete gelirse hele siz o zaman görün asıl meseleyi. Ağır siklet durumunda ise 3 raunttan fazlası çok zor.




  • Canlı izlemedim, değmez dedim sabah beklemeye, ardından şuradan izledim :https://www.youtube.com/watch?v=qaivfwqsp5c

    hayatımda izlediğim en yalan boks karşılaşması. mayweather productions sunar amk.

    bahis falan nasıl izin verdiler ona şaşıyorum. büyük ihtimal mayweather aldığı gelir yanında, round vererek bahis şirketlerini de cukkalamıştır.

    bence bir sonraki maçta batman ile karşılaşsın mayweather, ben affleck yenebilir neden olmasın? koskoca superman'e kafa tutmuş adam mayweather'a mı kafa tutamayacak. olabilir, neden olmasın? di mi?

    wwe daha gerçekçi.
  • Ulan roy jones jr gibi titanı bile ringde maymuna çeviren biri zamanında floyd ile çıksaki silet farkı var floyd tebbeti tersten okurdu

    FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR  {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS}  [ GECE 04.00 S SPORT]


    FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR  {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS}  [ GECE 04.00 S SPORT]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Ağustos 2017; 15:50:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirzejanzade

    Guys, Floyd kafeste niye dövüşsün ki? Buna ihtiyacı var mı? MMA'in Boks'tan daha çok izlenme kitlesi var da, biz mi duymadık?


    Conor daha geçen seneden talklara başladı, Floyd da "Maç yapmak istersen şirketime başvurursun." dedi. Yani anlayacağınız, Conor'un Floyd'a ihtiyacı vardı. Bu maçı kaybetse bile tek maçta bu kadar para kazanması her şeye bedeldir.


    Gelelim maça; Bu maç WWE'nin bir versiyonuydu. Tam sirk gösterisi oldu, show amaçlı oldu. Zaten tek hedef de buydu. Conor'un yenmesi imkansızdı. "Conur'un solu ayıyı bile devirir" diyenler şimdi nerede, çok merak ediyorum. İlk 4 raunt fazlasıyla o solu gördük. Bu da onu açıkladı ki, Boks bambaşka bir boyutdur.


    Benim tahminim Floyd'un 6 veya 7. rauntta TKO ile veya puanla kazanmasıydı. TKO ile kazandı, bir az geç oldu çünkü ilk 2 raunt Conor'u çözdü, sonraki raunt iş Conor'la güreşmeye geçti. Buradaki asıl hedef şu ki, "Conor'un menziline girersem nakavt olma ihtimalim var mı?"ydı. Floyd bu aşamayı da geçti. Son rauntta Conor artık yoruldu ve Floyd maçı domine etmeye başladı.


    Floyd kafese girerse kazanamaz. Açık ve net söylüyorum, kazanamaz. Buna imkan yok ama niye kafese girsin? Amaç? Para mı?, Zevk mi? ne ? Bu maçın imkanı yok.


    Ben aslında ne Floyd'u severim, ne de Conor'u ama bu maçta gönlüm boksörden yanaydı. Eğer McGregor kazansaydı çakma MMA'ciler boksu aşağılamaya başlayacaktı. Boks asil bir spordur. Ben Boksu erkek aslanların savaşına benzetirim. MMA, Kickboks, MT, Güreş vb. ise Jaguar, Sırtlan, Ayı vs.


    Bu maçın ardından gözü paradan başka görmeyen başka UFC dövüşçüler de boksörlere meydan okumaya başlayacaktır. İş ağır siklete gelirse hele siz o zaman görün asıl meseleyi. Ağır siklet durumunda ise 3 raunttan fazlası çok zor.

    Boksun bambaşka bir boyut olmasıyla veya mma'ın yetersiz olnasıyla alakalı değil bu. Dirseklerini, tekmelerini vs. Tüm uzuvlarını kullanarak dövüşen bir adama diyorsun ki sadece yumruklarla dövüşeceksin, hem de kime karşı? namağlup bir boksöre karşı.



    Amatör bir basketbolcunun crossover yapmasının yasak olduğu bir maçta steph curry'le 1on1 atması gibi bir şey bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.