Şimdi Ara

FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS} [ GECE 04.00 S SPORT] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
14.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Dostum olay bu değil. Olay ben daha iyiyim demek değil. Olay sadece para ve MMA sporunu dünyaya yayılmasını bir üst seviyeye taşımak. Gayette başarılı oldular.
  • O konuda kesinlikle haklısın bunların hepsi maddi kazanç ve dünya çapında reklam olarak geri döndü..

    Mesela ben Kafes dövüşüyle ilgilenmeyen biri olarak Conor ı tanımıyordum ama bu dövüşle birlikte benim gibi milyonlarca insan kendisinden haberdar oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.Kasap

    Bu arada bu maçın kaybedeni yok arkadaşlar. Conor büyük saygınlık kazandı ve cebine milyonları koydu. MMA sporunu daha bir üst seviyeye taşıdı. Floyd ise zaten zenginliğine zenginlik katıp rekorunu geliştirdi. O yüzden ikiside mutlu ayrıldı geceden. MMA sporunun yayılmasını daha da bir üst seviyeye taşıdı bu şov. Gerçek bir boks maçı izlemek istiyorsanız Eylül ayında Canelo vs Golovkin maçını izleyin derim.

    deli gibi bekleniyor o maç varya
  • Floyd bir kez daha DÜNYANIN GELMIŞ VE GELECEK OLAN EN İYİ BOKSÖRÜ olduğunu kanıtladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soytarılık bitmiş nihayet? Milyonları ceplere attı her iki tarafta, boks maçı diye izlettirdiler, boks yapan kanguru vardı onu izleseniz daha iyi olurdu
  • Bence; sonucu önceden belirlenmiş, pazarlaması çok iyi yapılmış, reklam amacı taşıyan bir gösteri maçıydı.
    Bu maçı masa tenisi dünya şampiyonunun teniste Roger Federer'le karşılaşmasına benzetiyorum. İkisi de tenis ama tamamen farklı sporlar. Boks ve kafes dövüşü de böyle. İkisi de dövüş sporu ama çok farklı dinamikleri var. Masa tenisi şampiyonunun Federer karşısında ne kadar şansı varsa McGregor'un da bu maçta o kadar şansı vardı (Eğer sonuç önceden belirlenmiş olmasaydı, gerçekten boks yapsalardı)
    Mayweather sporcu olduğu kadar da bir işadamı. Rocky Marciano'nun 50-0'lık rekorunu kırarak kariyerini tamamladı, son vurgununu yaptı, parasını kazandı. Son maçında gerçek bir boksörle dövüşerek rekor ve ünvanını riske etmedi.
    McGregor cesaretiyle saygınlık kazandı, bilinirliği arttı, kafes dövüşünden kazandığından çok daha fazla para kazandı. Kafes dövüşünün reklamı yapıldı, bilinirliği arttı. Alan memnun satan memnun.




  • Dün internetten izledim maci iyiki gece kalkip izlememişim bosuna uykusuz kalıcaktık güzel show olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ernaltnts

    E kendi niye meydan okudu o zaman, madem dövüş olarak saymıyordu Floyda meydan okumayacaktı, stilimiz farklı o kendi alanında en iyi ben kendi alanımda diyerek çekilcekti kenara...

    Taraftardan çok yoğun istek vardı bu eşleştirme yeni bir olay değil çok uzun zamandır mayweatherla mcgregor u insanlar dövüşseler nolur falan diye düşünüyolardı ve talep ediyolardı.Buna da cevap geldi zaten.
    Meydan neden okumasın adam.Para kazanacak ki para da Conor'un kariyeri boyunca kazandığı paranın 1/4 ünü tek maçtan kazanabileceği bir maç.Taş kağıt makas oynayalım dese yine kabul edeceklerdi.



  • Game of Thrones Spoiler içerir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.