Şimdi Ara

Flower 12 Şubat'ta PSN'de süzülecek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Playstation Network için hazırlanan yaratıcı oyunlardan biri olan Flower'ın, 12 Şubat'ta PSN'den indirilmeye sunulacağı açıklandı. Benzeri bir oyun olan Flow'ın yapımcısı ThatGameCompany tarafından hazırlanan oyunda, rüzgarı kontrol ediyor ve çiçeklerden süzülerek taç yapraklarını rüzgarımıza katmaya çalışıyoruz. Oyunda ölmek söz konusu değil ve her deneyim bir öncekinden çok farklı olabiliyor.

Şu ana kadar fiyat konusunda bir açıklama yok, ancak 8 ile 10$ arasında olması bekleniyor.

• Oyunla ilgili resim yada video yok mu?
  • bir tek rüzgarı kontrol etmek olmamış.. mesela bir arıyı kontrol edip bir içeğe konup oradan başka çiçeğe polen taşıma felan olabilirdi... ama manzara ve çiçeklerin rüzgardaki hali süper olmuş...
  • Arkadaşlar bu oyunu gözden kaçırmayın. Harikaaa bir oyun gerçekten. işte sony nin bu huyuna bayılıyorum çok yaratıcı çok değiik oyunlar bulabiliyorlar. oyun sanatı bu tam anlamıyla. PS3 aldığımda ilk alacağım oyunlrdan olacak Flower.

Sanat eseri bir oyun olmuş tam.

http://gamersyde.com/news_7538_en.html
  • Ortalama puanı bu oyunun 8.9 muş,ign 10 üzerinden 9 fln vermiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony'nin yaratıcı oyunları işte.. (bkz.echocrome). Bakalım bu nasıl olcak..
  • Japonları seviyorum yaw çok akıllı,çalışkan insanlar
  • Bu, oyundan ziyade bir rahatlama terapisi gibi bir şey. Videolarından sonra bende bu hissi uyandırdı. Büyük ekran bir LCD'de müthiş bir etkisi olacağını düşünüyorum.
  • indiren var mı, nasıl bir şeymiş anlatsa keşke
  • Oyunda gerçekten rahatlatan bir atmosfer var. uçma ve müziklerin bu konuda etkisi büyük.
  • aldım arkadaslar, uk psn paypal onayli kredi kartimda sorun verdi ama usa psn'sinde paypal onaylı sanal kartımı kullanarak urunu aldım. su an iniyor, 628 mgb boyutunda, bakalım artık, ne cikacak.

bu arada merak edenler icin, oyun bedeli icin kredi kartimdan,

18,35 ytl kesilmis, oncesinde karti dogrulamak icin kesilen bir 1,69 ytl var. saniyorum 1 dolar kesmisler. o geri yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 13 Şubat 2009; 1:10:46 >
  • bence her ps3 olması gereken çok orjinal bir oyun, yarın akşam ilk işim almak olacak
  • @nejat_80 güle güle oyna, ilk izlenimlerini de yazarsan seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

@nejat_80 güle güle oyna, ilk izlenimlerini de yazarsan seviniriz

iyi dileklerin icin sagol dostum, oyun birazdan inecek şu anda yüzde 70'te indiginde minik bir inceleme gondermeyi dusunuyorum.
  • Günaydın,

Flower'i bende gece satın aldım. Gerçekten görsel bir şölen bekliyor bizi bu oyunda
  • arkadaşlar flowerı bilmem ama Cuboid süper
  • psn den çekenler hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.