Şimdi Ara

Flow ( 2025 En İyi Animasyon Oscarı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük bir sel felaketiyle yuvasını kaybeden yalnız bir kedi, farklı türlerin bir arada yaşadığı bir gemide sığınak bulur. Kedi, aralarındaki farklılıklara rağmen bu yeni arkadaşlarıyla iş birliği yapmak zorunda kalacaktır.

Flow ( 2025 En İyi Animasyon Oscarı )ımdb
    Straume (2024) ⭐ 7.9 | Animation, Adventure, Family
    https://www.imdb.com/title/tt4772188/

• En Son İzlediğiniz Filmler konusunda bunun kısa bir kritiğini yapmıştım ama mesajı bulamadım, çok gerilede düştüğü için. Film fena değil. Müzikleriyle, atmosferiyle kediciğimizin yalnızlığıyla, şirinliğiyle hem tüyleri diken diken eden hem de karaktere sevecen bakışlar atmamızı sağlayan aile sıcaklığında bir yapım. Hissettirdiği duygular Stray (2021) bağımsız video oyununla benzer orada da kediyi yönetiyorduk (Tabii o postapokaliptik bilim-kuydu bu değil.) Hatta grafikler de benzeşiyor. Ama işte bazı kişiler bu anşmasyonun sanat tarzını sevmeyip rahatsız olabilir. Çünkü küçük bir ekiple bağımsız bir geliştiricinin yaptığı video oyunlarının grafiklerine benziyor ve kamera yakına girince ortaya çıkan hayvan görseli yer yer göz tırmalayabiliyor. Ama neyse ki yapımın elinde anlatacağı bir macera, bir atmosfer, müzik filan varmış da buna rağmen yapım kendini izletebilmiş. En iyi demek abartı olmuş ama yapım fena değil. 7/10.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu herhangi bir dijital platformda var mı?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Ben zamanında torrentten filmi indirip izlemiştim. Altyazıya ihtiyaç yok çünkü filmde 1 kelime bile diyalog yok.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Anlatıcı dış ses veya altyazıya ihtiyaç duyan bir metin var mı film de?

• Dosner kullanıcısına yanıt

Hiçbir konuşma ya da metin yok. Dümdüz indirip izleyin. Her şey görsellerle, dinlendirici ya da gerilimli müzikle, atmosferle anlatılmış.

• Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.