Şimdi Ara

Flood koruması kaldırılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bıktım şu flood korumasından birşey yazıyorum. Diğer topicdeki adam cevap bekliyo 5 dakika beklemek zorunda kalıyorum. Lütfen yöneticiler bunu dikkate alsın 2 dakikaya indirsin yada kaldırsın. Benim gibi şikayetçi olan çok olacaktır eminim...

• 2 dk zaten.2 dk dolduğu zaman mesajınızı gönderebilirsiniz 5 dk 10 dk demesine bakmayın.2 dk geçince yollayın mesajınızı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capiton_

Arkadaşlar bıktım şu flood korumasından birşey yazıyorum. Diğer topicdeki adam cevap bekliyo 5 dakika beklemek zorunda kalıyorum. Lütfen yöneticiler bunu dikkate alsın 2 dakikaya indirsin yada kaldırsın. Benim gibi şikayetçi olan çok olacaktır eminim...

evet bu sürenin abartılı oldugunu düşünüyorum bende ama kaldırılcagını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 15 Eylül 2008; 1:13:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

2 dk zaten.2 dk dolduğu zaman mesajınızı gönderebilirsiniz 5 dk 10 dk demesine bakmayın.2 dk geçince yollayın mesajınızı.

Ancak süre tamamlanmadan yollayamıyorum ben. 5 dakika bekleyin diyor. Geri diyorum. Aradan 3 dakika geçiyor. Bir daha yollamayı deniyorum ama gitmiyor. 2 dakika daha bekletiyor...
  • yarbaylara süre sınırlaması kaldırılsın
  • quote:

2 dk zaten.2 dk dolduğu zaman mesajınızı gönderebilirsiniz 5 dk 10 dk demesine bakmayın.2 dk geçince yollayın mesajınızı.

Hazır birini bulmuşken sorayım. Madem 2dk neden 5 dk'dan geriye saydırıyonuz çok merak ettim
  • 15-20 saniye yeterli bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

quote:

Hazır birini bulmuşken sorayım. Madem 2dk neden 5 dk'dan geriye saydırıyonuz çok merak ettim

sunucular arasında oluşan sistem saati farkından dolayı sürelerde +/- oynamalar olabiliyor

•  Flood koruması kaldırılsın

Bu resim aklıma geldi birden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.