Bildirim
Flo Outlet 3 al 2 öde (Mağazalarda - Spor Reyonu Hariç)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bindirip indirdikleri ürünleri satamayınca outlet oluyor. Outlet'te de bindiriyorlar. Yersen. -
Flo'nun indirimleri benden uzak olsun. Bıktım görmekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bindirmiyorlar hocam merak etmeyin, 50 TL'ye zibil gibi kadın botu var.quote:
Orijinalden alıntı: ABSOLUT.
Bindirip indirdikleri ürünleri satamayınca outlet oluyor. Outlet'te de bindiriyorlar. Yersen.
Erkek tarafında markalar biraz daha kısıtlı olduğu için fiyatlar daha astronomik. Çok güzel mercedes marka ayakkabılar bulabilirsiniz 100 TL'nin altına.
Her mağaza aynı olmuyor, mağazalar arası ürün gamı çok farklı. -
1+1 de var şu an , sayın eski yeni adminim -
Mağazalarda 3 al 2 öde var 1+1 yok şu an kadim üyemiz.quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
1+1 de var şu an , sayın eski yeni adminim -
hocam biz zaten mağazada beğenip, siteden kombolarla alan tayfayız, mağaza indirimi kesmez biziquote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Mağazalarda 3 al 2 öde var 1+1 yok şu an kadim üyemiz.
Alıntıları Göster
bu arada , flogart markası çok rahat , denedim birkaç ürününü, trendyoldan aldım 2 tane 160 liraya, gelsin giyelim bakalım ömrü nasıl olacak
-
Floda işler değişiyor. Mağazada daha ucuz olan internette daha pahalı oluyor çoğu zaman. Özellikle yaz sezonu sonunda.quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hocam biz zaten mağazada beğenip, siteden kombolarla alan tayfayız, mağaza indirimi kesmez bizi
bu arada , flogart markası çok rahat , denedim birkaç ürününü, trendyoldan aldım 2 tane 160 liraya, gelsin giyelim bakalım ömrü nasıl olacak
Alıntıları Göster
Casual kısımda flogart ve polaris, dress olarak mercedes dışında pek bakmayın. Garamond, oxide, panama club tavsiye etmem. Tipini beğenirseniz ortalama fiyata forester alabilirsiniz.
-
panama club hangi zeka ürünüdür, hadi Allahın çinlisi üretti, çinlinin ürettiği her malı niye getirirsinquote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Floda işler değişiyor. Mağazada daha ucuz olan internette daha pahalı oluyor çoğu zaman. Özellikle yaz sezonu sonunda.
Casual kısımda flogart ve polaris, dress olarak mercedes dışında pek bakmayın. Garamond, oxide, panama club tavsiye etmem. Tipini beğenirseniz ortalama fiyata forester alabilirsiniz.
Alıntıları Gösterçok biçimsiz , sadece ayağı değil, insanın tüm psikolojisini kanser eder
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X