Şimdi Ara

Flo'da Belirli Ürünlerde Etiketin Yarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Flo mağazalarında ve Flo.com.tr adresinde geçerli belirli ürünlerde etiketin yarısı. Geçen hafta ki Outlet ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası gibi cazip olmasa da işine yarayanlar çıkabilir.
    http://www.flo.com.tr/etiketin-yarisi-kampanyasi
    Sayfada açılınca kampanyadaki ürünlere tıklandığında sayfa bulunamadı diyor. Ürünleri listeleyip bakmaya çalıştım. Daha iyi bir çözüm bulabilen olursa belirtebilirse seviniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen şu işaretli ürünleri nasıl bir araya getirebiliriz bi arkadaş yol gösterirse çok iyi olur.

• Dockers botlara baktım da sepete ekleyince etiketin yarısı olmuyor diğerleri de gereksiz zaten benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip Acildigi Zaman Bilgilendirme Yaparsaniz Sevinirim
  • FLO mu Allahkorusun geçen outlet kampanyasından 4 ürün aldım 15 gün geçti kargoya vermediler arıyorum iptal edemeyiz size gelsin tekrar gönderin 20 gün sonra iade ederiz diyor ozaman gönderin diyorum bekleyin diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnminisTraktor

FLO mu Allahkorusun geçen outlet kampanyasından 4 ürün aldım 15 gün geçti kargoya vermediler arıyorum iptal edemeyiz size gelsin tekrar gönderin 20 gün sonra iade ederiz diyor ozaman gönderin diyorum bekleyin diyorlar.

Geçen 1 Al 1 Bedavada 250 Liralik Gibi Alışveriş Yaptim Memnun Kaldim Şuan Yine Ayni Şekilde Olursa Yine Yüklü Miktarda Alişveriş Yapmayi Düşünüyorum
  • Bu linkteki ürünlermi indirimli anlamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FLO internetten daha bir şey almam.
    Geçen hafta 1+1 den iki ayakkabı aldım.Birini yanlış numara göndermişler.Mağazaya gittim değiştirmek için ürün mağazada yok.Mecburen ikisini de iade ettim birini iade etme şansı yok çünkü.
    1+1 in ertesi günü bir sipariş daha vermiştim.Mağazada 119,9 olan ayakkabı internette 69,9 görünüyordu.3 gün sonra bir baktım bu siparişi de kendileri iptal etmiş.Numara stokta yokmuş.Aynı ayakkabının 119,9 luk versiyonu var, 69,9 luğu yok.Ben alırken vardı neden stoklarınız anlık güncellenmiyor diyorum yapacak bir şey yok diyorlar.
    Bir daha flo benden uzak olsun.
  • İNDİRİMLİ ÜRÜNLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. tıkla.... O da ne... Sayfa bulunamadı...Flo kampanyadan vazgeçti galiba...
  • end76 kullanıcısına yanıt
    Ben gittim ilk flo da 114₺ ya 2 ayakkabı alışveriş yaptığınız için 2 ye böldü 57 liralık ürün veririz dedi.başka Floya gittim dün bot seçtim 120₺ lık 6 lira üstünü tamamladım. Başka Floya gidiniz sorun çıkarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

Ben gittim ilk flo da 114₺ ya 2 ayakkabı alışveriş yaptığınız için 2 ye böldü 57 liralık ürün veririz dedi.başka Floya gittim dün bot seçtim 120₺ lık 6 lira üstünü tamamladım. Başka Floya gidiniz sorun çıkarsa

Valla iade ettim artık.
    Bana hiç öyle bir değişim seçeneği sunmadılar, kampanyalı ürün olduğu için ikisini birden iade etmeniz gerek dediler.
    25 lira için de flo flo gezecek değilim zaten, verdim geri gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

Valla iade ettim artık.
    Bana hiç öyle bir değişim seçeneği sunmadılar, kampanyalı ürün olduğu için ikisini birden iade etmeniz gerek dediler.
    25 lira için de flo flo gezecek değilim zaten, verdim geri gitti.

Aynen 1+1 den 2 çanta aldık 1 i kusurlu çıktı. Değiştiremediler, 2 sini birden iade etmek zorunda kaldık. Ama geçen hafta konuyu açan arkadaşa teşekkürler, sorunlu çanta dışında 3 sipariş daha verdik.

• geçen 1+1den ayakkabılar güzel çıktı biri lumber diğeri dockers toplamda 89tlye geldi fena değildi ona benzer bir şey olursa güzel olur.
  • yok mu listeye ulaşabilen. Ya da indirim düşen ürün bulan var mı?
  • kampanya yapıyorsunuz. Mübarek dipsiz kuyu gibi olmuş! İnsan kampanyalı ürünleri bir araya getirirdi kampanyanın sıcak olup olmadığına forumdonanım olarak onay veririz eyyy flooo
  • Liste yokmuş müşteri hizmetlerine mail attim outlet ürünlerindeki fiatlarda indirim yapmişlar öyle dediler
  • 1+1 bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

1+1 bekliyorum

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.