Bildirim
Flo Bayram özel 1 alana 1 ayakkabı bedava
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uzak durun Lumberjack ayyakkabı aldım ki kendi üretimleri ve markası 3 günde astarı yırtıldı 10 günde değişim kararı çıktı şimdi de aynı ayakkabı yok 126 ₺ fark verin aynı kalite de başka ayakkabı verelim diyorlar 1 aydır uğraşıyorum bakalım ne yapacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar 2 katından da fazlasına cikmis .50 TL aldığım 140 olmuş
Fiyat düşmüyor
Sakın almayın, ayakkabı alıyorsunuz 1 hafta boyunca sizi oyalıyorlar sonra iptal ediyorlar. Bahaneleri de "stokta yok" veya "kalite kontrol aşamasında problem oldu" oluyor. Sizin aldığınız modelden aynı numarada başka varsa onları da stoktan kaldırıyor. Böyle bir hinlik yok!
Şikayetvar'a yazıyorsun arayan adamdan yapacak bir şey yok cevabı alıyorsun. UZAK DURUN! Yıllarca Flo'dan alışveriş yaptım, bu hareketleriyle bittiler gözümde NET! -
Flodan ocak ayında ayakkabı almıştım internetten. Numarası büyük geldigi icin değisim icin ayakkabının gelmesini bekliyordum. Aldığım zaman internet üzerinden 12 ay iade etme süresi vardı. Simdi gidiyorum. Prosedür degisti 2 ayı geçtigi icin iade alamıyoruz diyorlar. Bunu tuketici hakları ile iade edebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 9 Haziran 2018; 9:47:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FLO DAN AYAKKABI ALDIM garanti süresi 6 ay geçtiği icin hizmet vermediler büyük firma değil tahtakale mantıgı ile ayakkabı satıyorlar satıkları ürünlerin arkasında değil sürekli sorun cıkarıyorlar rezil firma -
Flo pişmanlıktir. O kadar internetten alışveriş yaptım ilk defa bunlarda sorun yaşadım. Siparişlerimi iptal etmişler stokta yok diye. Ben ürünü sepete eklerken var gözüküyordu ama. Ayrıca paramızı geri almak için de bizim onları aramamiz gerekiyor. Hoş müşteri temsilcisisiyle konuşma imkanı bulmak issizseniz 1 gününüzü alıyor.
Sonuç olarak canınız sıkılmasıni istiyorsanız paranızla rezil olmak istiyorsanız tavsiye ederim.
Denemesi bedavaquote:
Orijinalden alıntı: Sansa Magna
Flodan ocak ayında ayakkabı almıştım internetten. Numarası büyük geldigi icin değisim icin ayakkabının gelmesini bekliyordum. Aldığım zaman internet üzerinden 12 ay iade etme süresi vardı. Simdi gidiyorum. Prosedür degisti 2 ayı geçtigi icin iade alamıyoruz diyorlar. Bunu tuketici hakları ile iade edebilir miyim? -
Zaten sattığı markalar da abuk sabuk markalar... -
Sakın bu siteden alışveriş yapmayın ben yaptım 3 gün önce ayakkabı aldım mesajlarıma geri dönüş yapılmadı ve ayakkabıyıda göndermediler. Müşteri hizmetlerine bağlandım ekran hatası diye bahane uydurup beni başından savdı. En son şimdi harcama itirazı oluşturdum. Sakın diyorum başınıza bela almayın bu siteden alışveriş yapmayın !! -
FLODAN TAM DERİ ADINDA MARİN AYAKKABI ALDIM.TOPUK TABANI 20 GÜNDE KARE DESEN OLUP İÇİNDEKİ ASTAR YIRTILDI.MAĞAZAYA GÖNDERDİM.BİR AY SONRA AYNI AYAKKABI HİÇ BİR İŞLEM GÖRMEDN GERİ GELDİ.HAYATIMDA BÖYLE AYAKKABI TABANI GÖRMEDİM.SAKIN ALMAYIN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac_1973 -- 14 Haziran 2018; 10:3:50 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X