Şimdi Ara

Flintlock: The Siege of Dawn Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yama için teşekkürler gayet iyi olmuş emeğinize sağlık. Sonuçta ilk günden türkçe oynamak önemli, güncellemeleri de bekliyoruz hocam.

  • GamePass için

    C:\XboxGames\Flintlock- The Siege of Dawn\Content\Saltpeter\Content\Paks


    yoluna indirilen dosya adını "pakchunk0-WinGDK_FLINTLOCK.pak" bu şekilde değiştirerek atarsanız türkçe olacaktır.

  • Goktebircisim G kullanıcısına yanıt

    Bende dosya ismini atmalarını söylemiştim.Bilgi için teşekkürler uğraşmak istemeyenler için konuya ekleyeyim ben.

  • Gamepass sürümü konuya eklenmiştir.

  • Çok teşekkür ederiz. Souls-lite oyunu ifadesini görünce tereddüt ettim, aşırı zorluk, sürekli dövüş ve doğru dürüst sürükleyici bir hikaye ve anlamlı bir içerik olmaması gibi sevimsiz şeyler geldi aklıma ama yine de merak ettim. Oyunda hikaye modunu seçip, Cheat Evolution'un trainer'ını kullanarak başladım. Bir parça zaman geçirdim ve ilk izlenim açısından oldukça kaliteli ve hikaye ve işleniş açısından oldukça sürükleyici buldum. Şimdilik çekindiğim gibi olmadı, gayet keyifli ve akıcı bir deneyim yaşatıyor. En azından Nobody Wants to Die gibi aynı mekanda sizi dört döndürüp sürekli ipucu arattırmıyor.

  • Hocam gayet makul karşılanması gereken, imkanlar ölçüsünde ortayı bulma ve en iyiyi en hızlı şekilde sunma çabanızı takdirle karşılıyoruz. Sizin açıklamalarınızı okumadan yorum yapmak zaten ayıptır. Okuduktan sonra da hala daha olumsuz yorum yapmak, kabul edilemez bir başka ayıptır. Siz başkalara bakmayın.


    "Hatalar olabilir ilk sürüm olarak, anlamsız veya çeviri hatası olarak gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin. Olabildiğince ilk sürüm olarak düzeltmeye çalıştım çoğu yeri. Yama Final sürüme kadar hatalar bulundukça aktif şekilde güncellenecektir. Yama ilk sürümde olduğu için ve tek bir kişi olarak çevirdiğim için hatalar, yanlış telaffuzlar olabilir. Tek tek tüm satırları kontrol etmem haftalar alır, bu da ilk günden oynamak isteyenler için anlamsız olur."


    İlk etapta imkan nispetinde düzenlenmiş DeepL çevirisi sunmak ve ilerleyen günlerde düzenlemeye, hata bildirimlerini dikkate alarak devam etmek ve geliştirmek.... Bundan iyisi ve memnuniyet verici olanı ne olabilir?


    Gecikmeden sunulan bir yamanın kıymeti de başka. Hem daha sonra geliştirileceğini bilmek de çok güzel. E daha ne olsun?


    Elle çeviriye imkanlar ölçüsünde mümkün olan en iyi ve hızlı alternatif yöntem.


    Biz de şöyle bir orta yol tutabiliriz. Belki bir parça beklemek düşünülebilir veya oyuna başlayıp, zaman zaman versiyon güncellemeleri ile iyileştirilmiş yamayı takip edip yeni versiyon yamayı yükleyerek ilerlenebilir. Ki ilk hali bile otomatik çeviri programlarına göre çok daha iyi ve rahat olduğu hesaba katılırsa, teşekkür ve minnet duygusundan başka bir şey insanın aklına gelmemesi gerekir...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 21 Temmuz 2024; 0:18:6 >




  • elinize sağlık, oyunun sadece bir kaç videosunu gördüm "Banishers ghosts of new eden" havası var diyebilirim, yarısı kadar olsa güzel oyun demek, tekrar teşekkür çeviri için

  • lostideas L kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim yorum için.Bu tarz tipler hep var ve olmaya devam edicek.Yamayıda kullandığına eminim güncellemeleride yan hesabından kotnrol ediyordur.Direk engel atıyorum bu tiplere hiç uğraşamam.

  • SanJuniperoTw kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,RPG olarak banisher minvalindeyse,belli bir kaliteye sahiptir.Uzun zaman önce istek listesindeydi.Kötü çıkması üzer.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eline sağlık ,oyunu bekliyorduk baya yama ile denemek güzel olacak.

  • Doğrusu ilk başlarda belli bir sürükleyiciliği ve cazibesi vardı ama Banisher çok farklı ve gelişmiş bir yapım. Bu yapım bir parça daha amatör hem grafik, hem hikaye hem de yapılış açısından. AA ile AAA arasında, ya da direk AA diyebiliriz kalite açısından. Hikaye basit kalıyor oldukça. Ayrıca yönlendirme sistemi ne yazık ki yine sizi etrafta dört döndürecek pusula işaretçisine sahip. Yani gerçek anlamda bir hedef yönlendirmesi değil. Hedefin ne yönde olduğunu gösteriyor ama nereden dolanıp, geçip gideceğinizin bilgisini vermediğinden dolanıp duruyorsunuz. Bir de çok salak durumlar var, etrafta bir sürü patlayıcı variller var ama onları taşıyıp kullanamıyorsunuz. Taşınabilir olanı da resmen saklamışlar. Bulup, taşıyıp bir duvarın önüne koyup, patlatıp, ancak öyle ilerleyebiliyorsunuz. Bıktırıcı ve bunaltıcı hammallık. Artık bu klişeler çok sıkmaya başladı. Ve hikaye de ne yazık ki, bir hedefe bir sürü mesafe katedip iki cümle dinleyip (ki o diyalog da o kadar anlamlı ve kayda değer değil) sonra hadi bakalım tekrar başka hedefe git şeklinde ilerliyor. İlk etapta mesafeler yakın diye olumlu karşılamıştım ama şimdi artık suyu çıktı ve hikaye de oynanış da tat vermemeye başladı, bilakis sıkıntı haline geldi, ben de bir yerden sonra bıraktım. Çok tavsiye edemiyorum ama yine de deneyebilirsiniz. Piyasada bunun seviyesine yaklaşan yapım bile çok nadir neticede.


    İlk değerlendirmem: Çok teşekkür ederiz. Souls-lite oyunu ifadesini görünce tereddüt ettim, aşırı zorluk, sürekli dövüş ve doğru dürüst sürükleyici bir hikaye ve anlamlı bir içerik olmaması gibi sevimsiz şeyler geldi aklıma ama yine de merak ettim. Oyunda hikaye modunu seçip, Cheat Evolution'un trainer'ını kullanarak başladım. Bir parça zaman geçirdim ve ilk izlenim açısından oldukça kaliteli ve hikaye ve işleniş açısından oldukça sürükleyici buldum. Şimdilik çekindiğim gibi olmadı, gayet keyifli ve akıcı bir deneyim yaşatıyor. En azından Nobody Wants to Die gibi aynı mekanda sizi dört döndürüp sürekli ipucu arattırmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 22 Temmuz 2024; 19:51:37 >




  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.Amacımda o zaten, keyifli oyunlar.

  • Yama V2 sürümüne güncellenmiştir.Uygun linkler konuya eklendi,keyifli oyunlar.

  • LoserKiller7jl kullanıcısına yanıt

    Keyifli oyunlar.

  • Türkçe Yama V3 sürümüne güncellenmiştir.Çoğu satırda düzenleme ve iyileştirme yapılmıştır.Keyifli oyunlar herkese. 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.