Yama için teşekkürler gayet iyi olmuş emeğinize sağlık. Sonuçta ilk günden türkçe oynamak önemli, güncellemeleri de bekliyoruz hocam. |
Flintlock: The Siege of Dawn Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)
-
-
GamePass için
C:\XboxGames\Flintlock- The Siege of Dawn\Content\Saltpeter\Content\Paks
yoluna indirilen dosya adını "pakchunk0-WinGDK_FLINTLOCK.pak" bu şekilde değiştirerek atarsanız türkçe olacaktır.
-
Bende dosya ismini atmalarını söylemiştim.Bilgi için teşekkürler uğraşmak istemeyenler için konuya ekleyeyim ben.
-
Gamepass sürümü konuya eklenmiştir.
-
Çok teşekkür ederiz. Souls-lite oyunu ifadesini görünce tereddüt ettim, aşırı zorluk, sürekli dövüş ve doğru dürüst sürükleyici bir hikaye ve anlamlı bir içerik olmaması gibi sevimsiz şeyler geldi aklıma ama yine de merak ettim. Oyunda hikaye modunu seçip, Cheat Evolution'un trainer'ını kullanarak başladım. Bir parça zaman geçirdim ve ilk izlenim açısından oldukça kaliteli ve hikaye ve işleniş açısından oldukça sürükleyici buldum. Şimdilik çekindiğim gibi olmadı, gayet keyifli ve akıcı bir deneyim yaşatıyor. En azından Nobody Wants to Die gibi aynı mekanda sizi dört döndürüp sürekli ipucu arattırmıyor.
-
Hocam gayet makul karşılanması gereken, imkanlar ölçüsünde ortayı bulma ve en iyiyi en hızlı şekilde sunma çabanızı takdirle karşılıyoruz. Sizin açıklamalarınızı okumadan yorum yapmak zaten ayıptır. Okuduktan sonra da hala daha olumsuz yorum yapmak, kabul edilemez bir başka ayıptır. Siz başkalara bakmayın.
"Hatalar olabilir ilk sürüm olarak, anlamsız veya çeviri hatası olarak gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin. Olabildiğince ilk sürüm olarak düzeltmeye çalıştım çoğu yeri. Yama Final sürüme kadar hatalar bulundukça aktif şekilde güncellenecektir. Yama ilk sürümde olduğu için ve tek bir kişi olarak çevirdiğim için hatalar, yanlış telaffuzlar olabilir. Tek tek tüm satırları kontrol etmem haftalar alır, bu da ilk günden oynamak isteyenler için anlamsız olur."
İlk etapta imkan nispetinde düzenlenmiş DeepL çevirisi sunmak ve ilerleyen günlerde düzenlemeye, hata bildirimlerini dikkate alarak devam etmek ve geliştirmek.... Bundan iyisi ve memnuniyet verici olanı ne olabilir?
Gecikmeden sunulan bir yamanın kıymeti de başka. Hem daha sonra geliştirileceğini bilmek de çok güzel. E daha ne olsun?
Elle çeviriye imkanlar ölçüsünde mümkün olan en iyi ve hızlı alternatif yöntem.
Biz de şöyle bir orta yol tutabiliriz. Belki bir parça beklemek düşünülebilir veya oyuna başlayıp, zaman zaman versiyon güncellemeleri ile iyileştirilmiş yamayı takip edip yeni versiyon yamayı yükleyerek ilerlenebilir. Ki ilk hali bile otomatik çeviri programlarına göre çok daha iyi ve rahat olduğu hesaba katılırsa, teşekkür ve minnet duygusundan başka bir şey insanın aklına gelmemesi gerekir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 21 Temmuz 2024; 0:18:6 >
-
elinize sağlık, oyunun sadece bir kaç videosunu gördüm "Banishers ghosts of new eden" havası var diyebilirim, yarısı kadar olsa güzel oyun demek, tekrar teşekkür çeviri için
-
Teşekkür ederim yorum için.Bu tarz tipler hep var ve olmaya devam edicek.Yamayıda kullandığına eminim güncellemeleride yan hesabından kotnrol ediyordur.Direk engel atıyorum bu tiplere hiç uğraşamam.
-
Teşekkürler,RPG olarak banisher minvalindeyse,belli bir kaliteye sahiptir.Uzun zaman önce istek listesindeydi.Kötü çıkması üzer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eline sağlık ,oyunu bekliyorduk baya yama ile denemek güzel olacak.
-
Doğrusu ilk başlarda belli bir sürükleyiciliği ve cazibesi vardı ama Banisher çok farklı ve gelişmiş bir yapım. Bu yapım bir parça daha amatör hem grafik, hem hikaye hem de yapılış açısından. AA ile AAA arasında, ya da direk AA diyebiliriz kalite açısından. Hikaye basit kalıyor oldukça. Ayrıca yönlendirme sistemi ne yazık ki yine sizi etrafta dört döndürecek pusula işaretçisine sahip. Yani gerçek anlamda bir hedef yönlendirmesi değil. Hedefin ne yönde olduğunu gösteriyor ama nereden dolanıp, geçip gideceğinizin bilgisini vermediğinden dolanıp duruyorsunuz. Bir de çok salak durumlar var, etrafta bir sürü patlayıcı variller var ama onları taşıyıp kullanamıyorsunuz. Taşınabilir olanı da resmen saklamışlar. Bulup, taşıyıp bir duvarın önüne koyup, patlatıp, ancak öyle ilerleyebiliyorsunuz. Bıktırıcı ve bunaltıcı hammallık. Artık bu klişeler çok sıkmaya başladı. Ve hikaye de ne yazık ki, bir hedefe bir sürü mesafe katedip iki cümle dinleyip (ki o diyalog da o kadar anlamlı ve kayda değer değil) sonra hadi bakalım tekrar başka hedefe git şeklinde ilerliyor. İlk etapta mesafeler yakın diye olumlu karşılamıştım ama şimdi artık suyu çıktı ve hikaye de oynanış da tat vermemeye başladı, bilakis sıkıntı haline geldi, ben de bir yerden sonra bıraktım. Çok tavsiye edemiyorum ama yine de deneyebilirsiniz. Piyasada bunun seviyesine yaklaşan yapım bile çok nadir neticede.
İlk değerlendirmem: Çok teşekkür ederiz. Souls-lite oyunu ifadesini görünce tereddüt ettim, aşırı zorluk, sürekli dövüş ve doğru dürüst sürükleyici bir hikaye ve anlamlı bir içerik olmaması gibi sevimsiz şeyler geldi aklıma ama yine de merak ettim. Oyunda hikaye modunu seçip, Cheat Evolution'un trainer'ını kullanarak başladım. Bir parça zaman geçirdim ve ilk izlenim açısından oldukça kaliteli ve hikaye ve işleniş açısından oldukça sürükleyici buldum. Şimdilik çekindiğim gibi olmadı, gayet keyifli ve akıcı bir deneyim yaşatıyor. En azından Nobody Wants to Die gibi aynı mekanda sizi dört döndürüp sürekli ipucu arattırmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 22 Temmuz 2024; 19:51:37 >
-
Teşekkür ederim.Amacımda o zaten, keyifli oyunlar.
-
Yama V2 sürümüne güncellenmiştir.Uygun linkler konuya eklendi,keyifli oyunlar.
-
Keyifli oyunlar.
-
Türkçe Yama V3 sürümüne güncellenmiştir.Çoğu satırda düzenleme ve iyileştirme yapılmıştır.Keyifli oyunlar herkese.
-
Umutluydum açıkçası flitnlock için zira 2022 de istek listesine almıştım.Oyunun başından itibaren 2A havasını yansıtıyordu direk ama çok erken konuşmakta doğru olmayabilir.
-
Bitirdim hocam zaten. Ve trainer ile oynadığım halde ancak idare etti, zar zor bitirdim, kısa oyun süresi ve trainer olmasa bitiremezdim kesin. Vasat (ortalama-ancak idare eder) buldum ama pişman da olmadım yani. Ama trainer olmadan bana göre katlanmaya değmez. (Ama türü sevenler ve yaşı genç olup sabrı benim kadar kısa olmayanlar elbette daha çok keyif alabilirler.)
Herkesin öyle kolayca başarabileceği bir iş değil dinamik, sürükleyici, anlamlı, heyecan verici, özgün hikaye ile beraber tekrar etmeyen aksiyon ve macerayı bir arada sunmak. Bunu mükemmel olmasa da kayda değer derecede başaranlar en iiyi ve mükemmel oyunlar olarak görülüyor. Yoksa onlar da kusursuz değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 30 Temmuz 2024; 10:34:27 > -
Türkçe Yama V4 sürümüne güncellenmiştir.Birçok kelime,terim,bölge isimlerinde düzenleme yapılmıştır.Keyifli oyunlar herkese.
-
2A bir oyun olduğu aşikar zaten.Karakterin savaşta ki animasyonları çok iyi değil.Düşman çeşitliliğide zayıf.Olay örgüsüde ilgi çekici değil.Hayal kırıklığına uğrattı belli bir seviyede.
-
Türkçe Yama V5 sürümüne güncellenmiştir.Belli başlı kelimeler düzenlenerek daha anlamlı ve uygun hale getirilmiştir.Uygun linkler konuya eklenmiştir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X