Şimdi Ara

Flight Simulator X SP2 çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flight Simulator X'in merakla beklenen SP2 güncellemesi sonunda yayınlandı. SP2 ile birlikte FSX'e DirectX 10 desteği geliyor. Ancak elinizde sonradan yüklenmiş 3. parti uçaklar varsa bazıları Dx10'a sorun yaşayabilir, bu durumda DirectX 10 özelliğini kapatmanız gerekiyor. Birkaç ay önce yayınlanan Acceleration eklentisi kurulu olanlara SP2'yi kurmamaları öneriliyor zira Acceleration eklentisinde zaten SP2 bulunuyordu.

Flight Simulator SP2'yi (İngilizce sürüm)
    http://download.microsoft.com/download/d/6/9/d69519cc-b2bb-44c1-84d3-b9f77507f813/fsx_sp2_ENU.msi
    adresinden indirebilirsiniz.

Edit: Son gelen bilgiler SP2'nin kurulabilmesi için önceden SP1'in yüklenmiş olması gerektiği yönünde, kısaca SP2, SP1'deki güncellemeleri içermiyor. Ayrıca Microsoft, hatasız bir kurulum için hiçbir FSX dosyasının değiştirilmemiş olması gerektiğinin de altını çiziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 16 Aralık 2007; 0:39:37 >

• ben sorunsuz bir şekilde yükledim, ancak görevlere başladıktan bir süre sonra (takriben 5-10 dk sonra) konuşmalar devam etmesine rağmen görüntüde titremeler oluyor ve donuyor ve bir daha da düzelmiyor. Oyunu tekrar başlatıp farklı bir görev seçmeme rağmen aynı sorun devam ediyor. SP2'yi kaldırdığımda ise sorun düzeldi.

SP2'de DX10'u aktif etmiştim onu devre dışı bırakarak denemedim açıkçası. Bundan olabilir mi yoksa başka bir sorun mu vardır acaba?
  • İmzandaki dizüstünde mi oynuyorsun? Eğer başka bir bilgisayardaysa özellikleri nedir?
  • evt, imzamdaki sistemle oynuyorum. 1280x800 çözünürlükte ve tüm ayarlar medium high. Ayarları very high yapınca biraz kasıyor, ekranda çok az takılmalar oluyor, bu şekilde gayet iyi.
  • A200'ün ekran kartında Dx10 desteği yok diye biliyorum o nedenle bir de "Dx10 Preview" özelliğini kapatıp denersen sanırım sorununu giderebilir.
  • Ekran kartının dx10 desteği var. Ancak yine de SP2'yi tekrar yükleyip bu özelliği kapalı olarak deneyeceğim.
  • sp2 de yükleme süreleri uzuyormuş diye duydum vermı aslı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLİGHT SİMULATOR X DÜMEN SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlacını bulabilen oldumu?
  • Bu oyun bende çok kasıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Bu oyun bende çok kasıyordu

Benim 8800GTX de bile kasıyor:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

İlacını bulabilen oldumu?

İlacı Çıktııı!!! Ben buldum service pack 2 nin kurdum ii güzel de hiç belli olmuyo ki direct x 10 olduğu görüntülerin yine berbat yine berbat. Scenery özellikle evler iğrenç, zemin berbat herşey full oğlu full ama yine aynı anlayamadım oyunu.

İlacı GameBurnWorld'den bularbilirsiniz
  • Teşekkürler sabahtan beri ilaç arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYIBOGAN

Teşekkürler sabahtan beri ilaç arıyorum

istegin eklenti paketi burada

http://r apidshare.com/files/95057901/fsx.rar
  • donup duruyo oyun.
    oynanmaz
  • beyler bu linkte EKRAN Kartiniz ne ise ona göre hangi ayarlari yapmaniz gerektigi tek tek ve tamamen anlasilir bir sekilde yaziyor. ben 8800GT ekran kartima ayn iayarlari yaptim harika calisiyor. sizede tavsiye ediyorum link altta.

http://uk.nzone.com/object/nzone_fsx_techtips_eu.html
  • su flight simulator'u artik adam akilli bir hale soksalar iyi olacak.. acikcasi ben bir sonraki fs'i merakla bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.