Arkadaşlar sistemim gayet iyi olmasına rağmen FSX'de 15,20 fps ile oynuyorum ve grafik ayarlarını düşürüp yükseltmeme rağmen bi değişme olmuyor GTA 5, The Witcher 3 gibi oyunları rahatça oynarken bu oyunda böyle olması sanırım optimizasyonla ilgili nasıl çözebilirim bu sorunu.
Prepar3D'ye geçerek, bir nebze daha iyi sonuçlar alabilirsin. FSX çok uzun süredir geliştirilmiyor ve kodlarını Lockeed Martin satın aldı, Prepar3D ismi ile devam.
FSX optimizasyon özürlüdür. Akıcı şekilde oynayabilmek için uğraşmanız lazım. Bence FSX steam edition alın. Optimize etmişler artık rahatça oynanabiliyor.
nacker
kullanıcısına yanıt
steam editionda ne varki ? oyunda grafik yok it gibi kasıyor afedersin işlemcim kötü ondanmı acaba oyun ekran kartını kullanmıyor galiba paso işlemci
Üst mesajda dediğim gibi, eski fsx'e göre optimize edilmiş. Ben imzamdaki sistem ile rahatça oynayabiliyorum. Ayrıca rex, orbx gibi modları yükleyerek grafik kalitesini artırabilir ve gerçekçilik katabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme