Şimdi Ara

Flight Simulator için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FS2004 ya da FSX icin butcem dahilinde sistem topluyorum. Asagida ozelliklerini bulabilirsiniz. Yorumlarinizi belirtirseniz sevinirim. Ozellikle ekran karti cok onemli ve Nvidia mi, ATI mi bir turlu karar veremiyorum

AMD Athlon 64 X2 3800+ CPU
    ASUS M2A-VM Anakart
    1GB 667Mhz Bellek
    160GB Samsung Sata II HDD
    Sapphire Radeon X1950 Pro Ultimate 256MB Ekran Kartı

Ozellikle anakart ve ekran karti konusunda tavsiyeleriniz varsa belirtir misiniz? Mesela benim belirttigim ekran kartinin yerine 8600GTS daha mi iyi olur?

Tesekkurler.

Umut

• fs2004 için 8600gt çok rahat yetiyor ama garafik olarak rezalet bir oyun sim olarakda çok can sıkıcı geldi bana o yüzden kaldırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

fs2004 için 8600gt çok rahat yetiyor ama garafik olarak rezalet bir oyun sim olarakda çok can sıkıcı geldi bana o yüzden kaldırdım.

ama bizim gibi uçuş simulatör "hasta"larıda var. FS98den beri takip ettiğim bir "simulatör" (oyun değil lütfen FS serisi hçbir zaman oyun kategörisine girmemiştir). uygun ek programları yüklediğiniz zaman gerçekçilik ve zorluk fazlasıyla artıyor.

ama sivil havacılıktan hoşlanmıyorsanız haklısınız meraklısı değilseniz gayet normal sıkılmak...

• Flight Simulator'a laf yok

Bizim gibi hastası olman lazım,bana ileriki meslek seçimimde yardım etti bu simulator.Flight Simulator 2004 rahat çalışır o sistemde ancak FSX'i rahatça kullanabilmek için 8800GTS'den aşağı inmemen lazım.X1950Pro'nun da yetmesi lazım idarelik.

quote:

fs2004 için 8600gt çok rahat yetiyor ama garafik olarak rezalet bir oyun sim olarakda çok can sıkıcı geldi bana o yüzden kaldırdım

Birde FSX'i full ayarlarda 8800GTX Sli bir sistemde aç,bakalım ayırtedebilecek misin gerçek ile simulasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 12 Haziran 2007; 0:22:18 >

• Son yamasından sonra FSX imzamdaki sistemde 30 fps'yi yakalayabildi (trafik hariç her ayar açık). Dolayısıyla sağlam Dx10 kartları çıkana kadar idare etsin dersen fabrikadan OC'lu bir 8600GT öneririm. Ancak bilgisayar dünyasında beklemek ne kadar sıkıcı bir iştir bilirim, acil lazım dersen düşünmeden 320'lik bir 8800GTS alabilirsin.
  • 1gb ram fsx e yetmez 2 gb almanı öneririm çok daha rahat olur.
  • ben halen FSX'i almadım yaw çünkü düzgün kaldıracak bilgisayar mevcut değil şu ara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki AMD ile ATI'nin, Intel ile de Nvidia'nin daha iyi performans verdigi de soyleniyor. Bu konuda yorumu olan var mi?

Bu arada yapilan yorumlardan anladigim kadariyla X1950 PRO Ult. veya 8600GTS benim isimi görüyor gibi anliyorum.

Tesekkurler...

Umut
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Son yamasından sonra FSX imzamdaki sistemde 30 fps'yi yakalayabildi (trafik hariç her ayar açık). Dolayısıyla sağlam Dx10 kartları çıkana kadar idare etsin dersen fabrikadan OC'lu bir 8600GT öneririm. Ancak bilgisayar dünyasında beklemek ne kadar sıkıcı bir iştir bilirim, acil lazım dersen düşünmeden 320'lik bir 8800GTS alabilirsin.

Arkadaşım yamayı nerden buldun,ben bulamadım.Elinde linki varsa verirsen sevinirim
  • Merhaba,

Benim için imzamdaki sistem bile yeterli değil, bütçenizin yettiği en iyi sistemi almanızı öneririm bir FSX sever olarak.

Yama isteyen arkadaşım için:

http://forum.donanimhaber.com/m_14583955/tm.htm

Teşekkürler,

Hicks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.