Yorumları okuduktan sora indirmedim oynayacak araba yarışı kalmadı nfs runuda indirmedim
Şimdi oynadım da süper oyun ya aslında... Bir saniye?! Bu oyunun geliri yok ki?!
oyuna 4 tane update çıkmış ne değişecekse update 4 ile gelen değişiklikler
Flatout 3: Chaos & Destruction Updated Patch4 - Improved physics - All vehicles unlocked in multiplay - Improved crashes and collisions behaviour - Improved performance, less stuttering. - Steeringwheel bugs fixed! - Reduced tiresmoke effect on asphalt - Less 'chaos and destruction' startgrids for races - Class restriction defaults improved! - 'Classic' gamemode option now also available in challenge mode. - More game mode options available: besides "Classic" and "Chaos&Destruction" there is now also something inbetween, which has become the default setting.
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Devil33
Yorumları okuduktan sora indirmedim oynayacak araba yarışı kalmadı nfs runuda indirmedim
En iyisini yapmışsın hocam kimse kusura bakmasında run da çöp bunun kadar olmasa da
Bence flatout 3'ü gördükten sonra, nfs the run kraldır kral
inceleme puanlarına bak resmen yerin dibine sokmuşlar oyunu hiç inceleme puanı 1 olan oyun görmemiştim .
1 bile fazla
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Devil33
En iyisini yapmışsın hocam kimse kusura bakmasında run da çöp bunun kadar olmasa da
NFS The Run oyunu bir tek benimmi hoşuma gitti. ben öyle düşünmüyorum. oyun süper valla.
quote:
Orijinalden alıntı: freedom667
NFS The Run oyunu bir tek benimmi hoşuma gitti. ben öyle düşünmüyorum. oyun süper valla.
Ben de çok sevdim oyunu. Millet halâ Underground 2'nin etkisinde kalmış, Underground 2 ile kıyaslıyor şunu. Neden yeniliklere kapalı bir millet olduğumuzun resmidir bu oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
quote:
Orijinalden alıntı: freedom667
Ben de çok sevdim oyunu. Millet halâ Underground 2'nin etkisinde kalmış, Underground 2 ile kıyaslıyor şunu. Neden yeniliklere kapalı bir millet olduğumuzun resmidir bu oyun.
Need For speed in önceki oyunlarına kıyasla güzel bence uzun süredir bunun dışında çıkan NFS oyunlarını yüklemedim bile