Şimdi Ara

FlatOut 3: Chaos & Destruction(çıktı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun kapak resmine bakılır ise oyunun kalitesi konusunda zaten fikrini veriyor. Muhtemelen sabotaj niteliğinde bir oyun çıkartarak seriyi öldürmek için iyi kurşun sallamış ve yaptıklarının kötü olması için özel bi özen göstermişler gibi geldi bana.

Şu kapafa bakar mısınız, araba arabaya adam adama benziyor mu, hiç bu kapakla bir oyun çıkarılır mi hele ki grafik ve illüstrasyon sanatçısı kaynayan bir zamanda bu nedir böyle?

FlatOut 3: Chaos & Destruction(çıktı)
  • Kırk yılın başında bir yarış oyunu oynayalım dedik,oyunu açmamla silmem bir oldu:)Tam anlamıyla ''REZALET'' bir oyun.
  • Zaten dikkat ederseniz oyunu Bugbear yapmamış.
    Team 6 diye bir firma.

Bence hala en iyisi Flat out 2.
    Ultimate Carnage bile 2. kadar iyi değildi.

Tek yapmaları gereken 2. yi aynı şekilde güzel bir optimizasyon ile bugunün grafiklerine uyarlamak ve fiziği biraz geliştirmek olacaktı o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 16 Aralık 2011; 12:20:26 >
  • Oyunu her kötü eleştiriye rağmen kurdum oynadım..
    Şunu diyebilirim oynayanlar bilir oyun tamamen RE-VOLT çakması olmuş..
    Araçta fizik ötesi bir hız var..
    Kim kimi geçiyor kim ne yapıyor belli değil..

Şimdi silsem mi diye düşünüyorum açıkcası..
  • Aman aman uzak durun rezalet..
    Oyun makinamda indirilme süresi kadar bile duramadı
  • 10 üzerinden 0.5 verdim ve sildim oyunu
  • oyunu indirdim kurmadan sildim
  • demekki oyunu katletmişler alıştık zaten güzel oyunların hepsini bu şekilde yapmaya başladılar
  • İyiki bbox indirdim, city interactive yapsa daha iyi olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

oyunu indirdim kurmadan sildim

• flat out 2 den sonra öyle bi hevesle yükledim ki bütün hevesimi 10 dakikada söndürdü bu ne ya şaka mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

flat out 2 den sonra öyle bi hevesle yükledim ki bütün hevesimi 10 dakikada söndürdü bu ne ya şaka mı
    Yapımcı Bugbear Entertainment olmayınca böyle oluyor tabi. Bir de bu oyunun tanıtım videosunda "yılın en iyi sürüş oyunlarından biri" yazıyordu ya, tam kopmalıktı.

Bu arada söz konusu video şu:
    [bscfp=3369]
  • daha cok supermen tarzi olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

flat out 2 den sonra öyle bi hevesle yükledim ki bütün hevesimi 10 dakikada söndürdü bu ne ya şaka mı
    Yapımcı Bugbear Entertainment olmayınca böyle oluyor tabi. Bir de bu oyunun tanıtım videosunda "yılın en iyi sürüş oyunlarından biri" yazıyordu ya, tam kopmalıktı.

Bu arada söz konusu video şu:
    [bscfp=3369]

ya bişey deil oyunu açtım oynadım rezilliği görünce dedim heralde yanlışlıkla flat out 1 i indirdim

• oyun tutmamış anlaşılan bende bir deneyeceğim bakalım
  • Hayatım da kötü olduğun da herkesin hemfikir olduğu ve bu kadar olumsuz eleştiri alan bir oyun görmedim yapımcı firmayı tebrik etmek lazım buda başarıdır hemde bu ladar başarılı bir seriden bunu yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Hayatım da kötü olduğun da herkesin hemfikir olduğu ve bu kadar olumsuz eleştiri alan bir oyun görmedim yapımcı firmayı tebrik etmek lazım buda başarıdır hemde bu ladar başarılı bir seriden bunu yapmak

Teknolojinin imkanları bu kadar kötü kullanılamaz nasıl başarmışlar inanamıyorum
  • O kadar umutla açmıştım oyunu, 10 dakika dayanabildim sildim, şimdi Flatout 2'yi yüklüyorum sinirimi yok etmek için. Bu nedir arkadaş ya, resmen ibretlik oyun yapmışlar Flaout 2'nin değerini bilmemiz için. Önerilen sistemi öyle bir şişirmişler ki , benim laptop bile ultra da 20 fps civarı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hepha

O kadar umutla açmıştım oyunu, 10 dakika dayanabildim sildim, şimdi Flatout 2'yi yüklüyorum sinirimi yok etmek için. Bu nedir arkadaş ya, resmen ibretlik oyun yapmışlar Flaout 2'nin değerini bilmemiz için. Önerilen sistemi öyle bir şişirmişler ki , benim laptop bile ultra da 20 fps civarı verdi

böyle bi oyunu nasıl 5 gb boyutuna çıkarmışlar o da bi tartışma konusu

• gerçektende berbat olmuş oyun.bu grafikler bu sesler nasıl oluyorda 10 gb yer kaplar anlayabilmiş degilim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.