Bildirim
Flashget Ve Rapid Linkleri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
şifreni kullanıcı adnı kontrol et + piremium üyeliginin süresinin bitip bitmedigini + 25 g kotasını aşıp aşmadıgını kontrol et -
Hepsi tam hocam.Zati linke tıklayınca direk atıyo flashget indiriyoda kopyalıpı atınca 1 kb olarak görüyor anlamadım ya -
hocam direk linkleri indirmiyor diye biliyorum ben. Önce premium u seçip daha sonra herhangi bir mirror dan indirmeyi flashgete atacaksın. Aksi taktirde sadece 1. kb diye indiirir. -
Sen yanlış biliyosun kardeş araştır biraz daha önceden çok indirdim gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra.Zati şimdi direk linke basınca açıyor yine yani premiuma girmeye gerek yok öyle yapıyorumda önceden sadece linkler seçip kopyala diyordum direk flashget ataıp indiyordu şimdi öyle yapmıyor işte.
-
Evet arkadaşlar fikri olan yok mu? -
yanlış hatırlıyo olabilirmisin adres çubuğundaki linki flashgete attığında sayfanın kaynak kodunu indirir o da 1 kb direct link veriodur rapidde biraz bak -
FG sürüm ne kardeş.
eski sürümlerde var bu tür sorun. -
quote:
Orjinalden alıntı: NFSCarbon
yanlış hatırlıyo olabilirmisin adres çubuğundaki linki flashgete attığında sayfanın kaynak kodunu indirir o da 1 kb direct link veriodur rapidde biraz bak
İyide hocam bunu yapan çok kişi vardı sadece ben değilim ki.Yani kopyala diyip direk atanalr var.
Hocam yeni sürüm bendeki. -
flash gette ayar falan yapılıyo die bişi duydum sanki pre ile ilgili ama ben bilmiom
flash gete pre şifreni falan giriomuşun sanırım belki öle bişidir -
Arkadaşım yazılanlar bir okusan sevinirim.Ben oraları geçtim diyorum.Bak yukardan itibaren bi oku. -
şimdi kardeş bazen direkt link ile dosyanın bulunduğu link farklı olabiliyor. Yani linke tıklayınca siyah ekran rapide yönlendiriyor 2. bi link alıyor ordan indiriyor. Ama sen böyle bir sayafa denk geldiği zaman direkt flashgete atınca yönlendirme sayfasını down ediyor flashget.Bu yuzden 1 kb down oluyor. Böyle durumda önce sayfayı yeni sekmede yada yeni sayfada ac. otomatik download baslar o zaman flashget ile down et... -
Aynı sorun bendede olmuştu.Benim kopyalayıp attığım linkler eksikmiş (http://rapidshare.com/files/35.....2/Bourne.Supremacy-DeLiTE.r04)
sonradan farkettim. Belki benzer sorun olabilir. -
Flashget e premium kullanıcı adı ve şifreni girmelisin. -
Selamlar...
Rapid hesabınıza girin. Options'a girin. Orada Direct-downloads var bunu tıklayıp aktif hale getirin .
Saygılarımla -
IDM yükleseniz derdiniz olmazdı -
IDM ile alakası yok...Rapid ayarları yanlış... -
Direct download da açık olmalı. Çünkü arkadaş direk linke tıklayınca indirebiliyormuş. Ama Flashget'e kopyalayınca indiremiyormuş. O zaman sorun kullanıcı adı ve şifrede görünüyor. -
Ben hep direct downloads seçmeden sorunsuz FG ile indiriyorum.
Direct download seçince, indirme hızı düştü. alakası yok bence ama....nedense. -
YA beyler kusra bakmayın ama bir çoğunuz bilip bilmeden yalan yanlış sırf post kasmak için atmış.Options da direct downloads seçili.Premium şifrede sorun yok herşey tamam.Yanlız tümünü kopyala seçtiğimde önceden inen şey şimdi inmiyor olay bu.
Benzer içerikler
- fatura üst sınırı nedir
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- internet bağlantısı yok yalnızca yerel ağa bağlı
- superonline wifi 6 modem
- altyapı olmayan yerde internet
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- mobil veri çekmiyor
- gigafiber nedir
- statik ip nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X