Şimdi Ara

flashdiskime virüs girdi lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1gb lık flash diskim var pc ye bağlıyorum içindeki dosyalar gözüküyor ve pc ye kopyalayabilyorum fakat pc den flah diske dosya kopyalayamıyorum " disk yazmaya karşı korumalı korumayı kaldırın" şeklinde hata veriyor herhangi bi yazma korumaya karşı koruma anahtarı yok kasper virüs programıyla tarattım ama virüs bulamadı biçimlendirmek istedim pc gene "disk yazmaya karşı korumalı olduğundan biçimlendirme başlatılamadı " diye hata verdi. acil yardımlarınızı bekliyorum ....

• kilit olması lazım siz yok diyorsunuz ama fazla kurcaladıysanız kilidi bozulmuş olabilir

resimdeki zatı muhterem benim bu arada :D
  • içindeki dosyaları bilgisayara kopyala sonra o dosyaları antivirusle hemen tara diske format at hala sorun devam ediyorsa disk bozulmuş demektir
  • Güncel nod32 bu tür virüsleri temizleyebiliyor.Tabii önce dosyalarını bilg. atıp.flashdiske format at.sonra nod32 görünmeyen usb .exe türü bir dosyayı hem flashdiskden hemde win başlangıçtan kazıyacak.Bilg. her takılan usb depolama cihazına kendini otomatik kopyalar.
  • Arkadaşımda da böyle bir sorun var.Hala halledemedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuşçu Fero

Bilgisayarıma Yönet de,disk yönetimine gel orda C,D,E,F vs bölümler var fılaş diskki bul ordan biçimlendirmeyi dene sanırım sorunun çözülecektir

Yazmaya karşı kormalı diski hiçbir şekilde biçimlendiremezsiniz..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.