Şimdi Ara

Flash TV spikerinden ilginç protesto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://video.haberturk.com/haber/video/flash-tv-spikerinden-ilginc-protesto/55605

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 11 Kasım 2011; 14:06:41 >

• sol el hareketlerine ayar oldum kapattım
  • böyle bir şeyi flaş tvden başka kimse yapmaz zaten
  • Adam duyarlı beyler dağılın.
  • Bu adamı seviyorum hakkatten seviyorum. Böyle atlamaları çok. Adam ttv falan kasmıyor kendini rahat içinden ne geliyorsa onu yapyor. Keşke her habercimiz bu adam gibi olabilse.
  • bencede temiz adam
  • küfreden adam değil mi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sol el ne öyle yaa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Bu adamı seviyorum hakkatten seviyorum. Böyle atlamaları çok. Adam ttv falan kasmıyor kendini rahat içinden ne geliyorsa onu yapyor. Keşke her habercimiz bu adam gibi olabilse.

kanal d'de star'da falan böyle şeyler yapamazlar da küçük çaplı kanal olmanın verdiği bi rahatlık var. mesela aynı hareketi uğur dündar yapsa gazetelere oraya buraya manşet olur. bunlar biraz daha rahat. asıl böyle yayın organlarının özgürce konuşması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

Bu adamı seviyorum hakkatten seviyorum. Böyle atlamaları çok. Adam ttv falan kasmıyor kendini rahat içinden ne geliyorsa onu yapyor. Keşke her habercimiz bu adam gibi olabilse.

kanal d'de star'da falan böyle şeyler yapamazlar da küçük çaplı kanal olmanın verdiği bi rahatlık var. mesela aynı hareketi uğur dündar yapsa gazetelere oraya buraya manşet olur. bunlar biraz daha rahat. asıl böyle yayın organlarının özgürce konuşması lazım

Her ne kaar flach'da olsa flash o kadar küçük sayılmaz. Adam her hareketi haber oluyor ama orası ayrı.

Ama tabi bir Uğur Dündar ile asla kıyaslayamayız. Uğur bu harketleri yapsa kınayaı bol olur :D

• Düşünce güzel bant fazla.Ayrıca elektrik bandımı o ne.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 11 Kasım 2011; 15:18:51 >

• böyle küçük ama özgür kanalları izleyin. gidipte ntv gibi yandaş-yalama kanallardan uzak durun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

Her ne kaar flach'da olsa flash o kadar küçük sayılmaz. Adam her hareketi haber oluyor ama orası ayrı.
    Ama tabi bir Uğur Dündar ile asla kıyaslayamayız. Uğur bu harketleri yapsa kınayaı bol olur :D

yaşlandırma yöntemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.