Şimdi Ara

Flash'ta Yeni Sekmede Aç 'ı Etkinleştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Flash (*.SWF) ile tasarlanmış web sitelerinde - Yeni Sekmede Aç - özelliğini kullanamıyorum. Bunu Internet Explorer 8.0 , Mozilla Firefox 3.x, Opera vs. denedim. Çözüm alamadım.

Flash ile tasarlanmış bir linkin üzerine gelip Yeni Sekmede Aç özelliğini kullanmak istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim. Bu konuda herhangi bir eklenti bilen arkadaşımız var mı?

Şimdiden yorumda bulunacak arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmacık -- 17 Mayıs 2009; 19:44:41 >

• Flash, Silverlight, JavaFX gibi browser içine gömülen RIA platformları aslında browserda çalışmalarına rağmen normal bir web sayfası gibi davranmazlar ve browser'lar içerikteki link türevlerini algılamazlar, algılamayada çalışmazlar. Bu tip içeriklerde yeni sekmede aç tarzı bir özellik ancak programcı linkleri o şekilde tasarlarsa mümkün olur.

Orjinalden alıntı: waxxi

Flash, Silverlight, JavaFX gibi browser içine gömülen RIA platformları aslında browserda çalışmalarına rağmen normal bir web sayfası gibi davranmazlar ve browser'lar içerikteki link türevlerini algılamazlar, algılamayada çalışmazlar. Bu tip içeriklerde yeni sekmede aç tarzı bir özellik ancak programcı linkleri o şekilde tasarlarsa mümkün olur.

Evet, Net'te biraz araştırma yaptım. Maalesef dediğiniz gibi programcı tasarımda bu belirtmemişse, başka bir şey elden gelmiyor.

Ancak şunu sormak istiyorum. Bunu Browser yapmıyorsa.

O zaman Flashlı dosyanın üzerine tıkladığımızda Yeni sekmede aç gibi bir seçeneği ekleyecek bir EKLENTİ veya PROGRAM yok mu?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.