Şimdi Ara

flash ta yazıya efekt verme..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.moonspell.com/

ortadaki moonspell yazısı farkettiyseniz yanıp sönüyor bu efekti nasıl verebilirim flashta bilen varmı acaba? çok teşekkürler..

• valla benimde hoşuna gitti,ve ellimdeki prg. lara hemen bir tane deneme yaptım.
    aslında kolay yazıyı photoshop'la hazırla.
    1 tane normal yazı
    1 tanede blur yani gölgeli olan yazı
    ikisinide gif olarak kayit et.
    daha sonra swish ve ya swish max ile aç.

normal yazıyı swishe al,effect olarak fade in de ve değerini 1 yap.
    kafana göre 10 - 20 fram hatla.
    blurlu gif yazıyı al,ona da aynı şekilde effect olarak fade in de ve değerini 30 yap ( ve ya kafana göre)
    daha sonra atla bi 20 fram,blurlu gif yazıyı effect olarak fade out yap ve değerini 30 belirle.

al sana öyle bi flash.

inşallah swish vardı ve ya kulanıyorsundur.
    neyse bu benden bi alternatif eğer belki arkadaşlar daha iyi çözüm bulabilir.

not: google sana swish aramakta yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 20 Ocak 2006 16:50:00 >
  • evet genelde yazı efektleri için swish kullanılıyor
  • arkdaşlar bu arkadaşın dediği site flashdamı yapılmış?
  • evet flash da yapılmış. Sayfada sağ tıklayınca About macromedia flash player yazısı, menü seçeneklerinde varsa flashda yapılmıştır.
  • hocam ayrıntılı anlatımınız için çok teşekkür ederim.. bunu flashta yapmak istiyordum, gif olarakta yapılabilirmi acaba diye düşündüm.. dediğinizi yapmayı deniycem program bende yok, bulucam.. ama aynı etkiyi vereceğini sanmıyorum.. çok teşekkür ederim tekrar..
  • Güzelmiş....

Varsa istediğin bir yazı deneme yapayım.Belki hallederim.Brlki dedim çünkü öyle yazıyla falan değil .png ile yapılmış. Fireworks gerekiyor yani. Biraz vaktim var. Hem oyalanmış olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olabilir.. çok teşekkür ederim.. yazı sadece "Tusunami" olacak.. tekrar teşekkürler..
  • bir iki tane yaptım alel acele belki işini görür

http://www.icon-style.com/tu/tusunami.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 20 Ocak 2006 23:35:47 >
  • Umarım beğenirsin...

http://r.apidshare.de/files/11453896/tusunami.swf.html

Biraz geç oldu ama kusura bakma...
  • arkadaşlar flash ta yeniyimde şu nesneleri başka bir nesneye nasıl çeviriyoruz bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim
  • çok teşekkür ederim, uğraşmışsınız.. elinize sağlık.. işime yarayacaktır.. tekrar çok teşekkür ederim..
  • arkadaşlar benim sorumu yanıtlayan yokmu yaws
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

arkadaşlar flash ta yeniyimde şu nesneleri başka bir nesneye nasıl çeviriyoruz bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim

tam anlamadımki
    hangi nesneyi,neye çevirmek istiyorsun?????

Yani flash uzantılı nesneyi demek istiyorsun galba.
    ama bide hangi nesneye çevirmek istiyorsun.
  • mesela bir kuzu nesnesini kedi ye çevirmek istiyorum am geçiş güzel olacak yani tatlo bir şekilde dönüşecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

mesela bir kuzu nesnesini kedi ye çevirmek istiyorum am geçiş güzel olacak yani tatlo bir şekilde dönüşecek

dostum sana bu konularda swish ve ya swish max yardımcı olur,türkçe yaması da var.
    yamasız da anlarsın.
    ama o tarz animasyonlar için bire bir
  • samplus nesneleri çevirmek için flash yeterli. 1. nesnenin(mesela kuş) karesinin bittiği yerden diğer nesnenin kareleri başlıcak ve kareler arasına motion efekti verceksin.
  • şimdi bir kedi resmi var karelerde kedi ve köpeğin dışnda herşey aynı. Yani iki resimde tek far biri kedi diğeride köpek. Bu resmin içinde ki köpek bir kediye dönüşecek. Geçiş hani flash ta karenin üçgene ya da herhangi bir nesneye dönüştüğü gibi olacak. Yani yavaş dönüşerek. Ben yapıyorum fakat flashta dış hatlar dönüşüyor birde renkler solid ise oda istediğim gibi dönüşüyor fakat gerçek bir resmin nasıl dönüştüğünü bulamadım.
  • Buraya tıklayarak detaylı bir bilgi edinebilrsin.

İyi çalışmalar...
  • ACELE..!!!

TASARIMCI ARIYORUM(FLASH,PHOTOSHOP,3D MAX)

FATİH ÇELİK
    0536 362 54 55
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.