Şimdi Ara

Flash'ta _WI.init Sorunu. Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Flashımı bir arkadaşa vermiştim, ondan alıp tekrar bilgisayarıma taktım bugün, flashı açtığımda şöyle oldu;
     Flash'ta _WI.init Sorunu. Acil Yardım.
    Daha sonra o 8 GB yazana tıkladım o sorun çıktı. Şu an içindekilere erişemiyorum, AVG IS 2013 ile tarattım 1 virüs buldu temizledi ama bir şey değişmedi. Biçimlendirirsem geçer diye düşünüyorum ama içinde önemli birkaç dosyam var. Yardımınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehper -- 14 Nisan 2013; 17:00:10 >

• dosyalar gizlenmiştir.gizli dosyaları göster yapıp görebilirsin.yada winrar'a gir.oradan flash'ının olduğu sürücüyü seç.içindekiler görünecektir.o şekilde dosyalarını kurtar.sonra biçimlendir.

Orijinalden alıntı: ceylankral

dosyalar gizlenmiştir.gizli dosyaları göster yapıp görebilirsin.yada winrar'a gir.oradan flash'ının olduğu sürücüyü seç.içindekiler görünecektir.o şekilde dosyalarını kurtar.sonra biçimlendir.

Yok hocam olmadı ikisinde de. Yine aynı hatayı verdi

peki flash içerisinde sağ tıklayıp özellikler yapınca doluluk oranı ne kadar görünüyor?

1,64'ü dolu. 8GB flashın kendisi

1- flash içerisinde winrar(zip) oluştur
    2-ekle, yazısının hemen altında ok işareti var.ona tıklayınca flash içerisindekiler görünür.daha sonra sürükle bırak şeklinde dosyalarını kurtarabilirsin.

eğer hala oolmuyorsa son çare recovery my files programını öneririm.Dosyalarının %80'ini kurtarır
  • 10.04.2013 tarihinden itibaren yayılan (AUTURN) virüsü gittikçe yayıldı. bu virüs genellikle usb belleklerde görülmeye başladı. eğer usb nizi bilgisayara takıtıgınızda dosyaları ac dedignizde karsınıza KISAYOLU cıkıyorsa bilinki virüs bulasmıs tek care LİSANSLI bir virüs programıyla temizlemek aksi taktirde temizleme yapmazssanız veya iyi bir temizleme yapmazssanız usb beleğinizin ömrü bitiyor veya zarar verip kullanılamaz hale getiriyor üstüne üstelik bu virüs sonradan bilgisayarınıza bulaşıyor

bilgisayara bulaşırsa;

masaüstüne dosya indirdikten sonra (yenile) yapmadan gözükmüyorsa bu virüs malesef sizin bilgisayarınıza tam bir şekilde yayılmıştır
    2: aynı şekilde bir klasorden masaüstüne dosya attıgımızda gözükmüyor ancak yenile yaptıktan sonra düzeliyorsa virüs bulasmıtır .

ve bunun tek kurtuluşu lisanslı bir virüs programıyla format atmak ÖNEMLİ:virüs gizlidir lisanssız virüs programları bu virüsü görmüyor (gizli)

2:eğer cmd den attrib yapmayı denerseniz bosuna o kada beklersiniz bulur fakat silemez

dedigim gibi tek care lisanslı bir virüs programı kullanmak ! F SECURE slient

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

winrar ile yaptığını tekrar denermisin.bak şöyle yap:

1- flash içerisinde winrar(zip) oluştur
    2-ekle, yazısının hemen altında ok işareti var.ona tıklayınca flash içerisindekiler görünür.daha sonra sürükle bırak şeklinde dosyalarını kurtarabilirsin.

eğer hala oolmuyorsa son çare recovery my files programını öneririm.Dosyalarının %80'ini kurtarır

Aynen yaptım hocam. Yine sadece kısayolu görüyor .lnk uzantısıyla. Artık içindekilere kıyacağız
  • 10.04.2013 tarihinden itibaren yayılan (AUTURN) virüsü gittikçe yayıldı. bu virüs genellikle usb belleklerde görülmeye başladı. eğer usb nizi bilgisayara takıtıgınızda dosyaları ac dedignizde karsınıza KISAYOLU cıkıyorsa bilinki virüs bulasmıs tek care LİSANSLI bir virüs programıyla temizlemek aksi taktirde temizleme yapmazssanız veya iyi bir temizleme yapmazssanız usb beleğinizin ömrü bitiyor veya zarar verip kullanılamaz hale getiriyor üstüne üstelik bu virüs sonradan bilgisayarınıza bulaşıyor

bilgisayara bulaşırsa;

masaüstüne dosya indirdikten sonra (yenile) yapmadan gözükmüyorsa bu virüs malesef sizin bilgisayarınıza tam bir şekilde yayılmıştır
    2: aynı şekilde bir klasorden masaüstüne dosya attıgımızda gözükmüyor ancak yenile yaptıktan sonra düzeliyorsa virüs bulasmıtır .

ve bunun tek kurtuluşu lisanslı bir virüs programıyla format atmak ÖNEMLİ:virüs gizlidir lisanssız virüs programları bu virüsü görmüyor (gizli)

2:eğer cmd den attrib yapmayı denerseniz bosuna o kada beklersiniz bulur fakat silemez

dedigim gibi tek care lisanslı bir virüs programı kullanmak ! F SECURE slient

• Yani lisanslı bir program ile PC yi mi temizleyelim?
    Flash belleği mi temizleyelim?
    Bende Kaspersky var lisanslı
    Programı açar açmaz winlogon.exe dosyasını virüs gibi görüyor ve sistemi göçertiyor
    Antivirüs prog açamıyorum Açamıyorum

Program otomatik çalışıyordu
    Geçen gün fark ettim hiç update yapmıyor diye
    Açatım update yapsın
    Pat sistem göçtü, kurtardım ama
    her flash taktığımda klasörler gizli hale görünüyor
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.