Şimdi Ara

FLASH (.swf) ve FLASH TEMPLATE DÜZENLEME PROGRAMI !..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, flash (.swf) dosyalarini , templateleri düzenleyebilecegim Bir program tavsiyeniz var mi? Varsa nereden indirebilirim?

- Tesekkürler -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 20 Şubat 2005, 6:05:31 >

• kimse bilmiyor mu yaa?

• macromedia flash mx 2004 en iyisi
  • swish kullanabilirsin.www.swishzone.com burdan indirebilirsin. iyi çalışmalar....
  • www.flashdersleri.com adresinden üstte yazılımlardiye bölüm var ona bi bak
  • bildiğim kadarı ile swf dosyalarında oynama yapamazsın. Onları .fla ya çevirdikten sonra Flash Programı ile her türlü oynamayı yapabilirsin.
  • Avatar kardeşim!.. Ya çok saol. Çok güsel kaynak.
    quote:

Orjinalden alıntı: erciyesli_b

www.flashdersleri.com adresinden üstte yazılımlardiye bölüm var ona bi bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.sothink adrsine gir swf decompiler programını indir. Seni fazlasıyla tatmin eder. swf dosyalarını fla dosyasına dönüştürebilen mükemmel bir program
  • www.sothink.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWe

swish kullanabilirsin.www.swishzone.com burdan indirebilirsin. iyi çalışmalar....

arkadasim ,oradan insirsigim programlari install ederken sorun cikariyor. key istiyor. sitesinden verdigini de kabul etmiyor..

Baska tavsiyesi olan var m1?
  • karşına cıkan ekrandan try butonunu tıklarsan karsına acılacak sitede sana unlock keyi verecek programa kopyalarsan acılması lazım. ben kullanıyorum. normal bi şekilde açılıyo. swishmaz denedin mi?
  • Zaten "Swishmax" indirdim.. install sonunda c1kan ekranda zaten bir unlock key var : D3985LLQ8S1885R3J3VE8MBJE0GJ48U8

"try" diyorum. siteye baglaniyor. ama sitede de ayn1 kod var. alt kutuda mail adresimi soruyor,onu da girip devam diyorum hata veriyor. anlamad1m..

• Decompleter bire bir çevirmeyen bir çevirmeyen bir program bu program ile sadece sitelerde swf çalarsınız ve bu swfleride anında fla dönüstürüsünüz.Bundan sonra yapmanız gereken Flash Mx ile Bu fla dosayarını düzenlemek bu sayede istediginiz ama istediginiz fla dosylarını kendiniz kullanambilirsiniz.
    Bir zamanlar en güvenli site aracı olarak bilinen Flash artık en güvensizi ama görsellik bakımından en iyisi. Önceden büyük paralarla satılan temlate monster dosyaları artık ayaklar altında ama çokda ise yarıyor.
    Bir Türkiye vatandasi sakin gidip oraya para ödemesin (benim eski patron gibi) bunun yerine bana msnden ulasirsaniz size istediginiz flas sitesini veririm :)
    msn: tasdemir@turkiye.net
    msn: satis@kurumsalhost.com

• aynen. bende de onlarca var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.