Şimdi Ara

FLASH PLAYER ve ANDROID!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon kısmında yazdım burda tekrar edyim;

Adobe'un sürümünü dondurmasına Google Play de kaldirilmasına rağmen Flash Player hala Android için olmazsa olmazlardan.

Şuradan Android sürümünüz için uygun versiyonunu edinebilirsiniz:

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Şu siteyide test amaçlı önereceğim;(http://www.flashoyun.mobi)

Oyunlarla da biraz vakit geçirebilirsiniz :)
    (Hele birde çocuğunuz varsa!) pek çok küçük oyunu telefonunuza yüklemenizin önüne geçtiğinden kısa yollara da eklemekte fayda var :)

FLASH PLAYER ve ANDROID!

• Öncelikle teşekkür ediyorum.

Günlerdir çözemediğim flash eklenti sorunumu verdiğiniz link sayesinde kısmen çözmüş bulunuyorum.

4.1.1 android güncellemesi sonrasında wipe ve factory format yaptıktan sonra yüklediğim flash satbil çalışmıyor videolar oynamıyordu.Aslında vermiş olduğunuz linki biliyordum ve daha bu sabah kontrol etmiştim.Daha önceki flash kurulumunu buradan indirdiğim apk ile yapmıştım.Ancak ne hikmetse en son versiyon bir türlü çalışmak bilmedi.Daha doğrusu bütün flash videolarda hata verdi.

Az önce linki tekrar kontrol ettiğimde en üste daha yeni bir versiyon flash player apk eklendiğini gördüm.Hemen onu indirip yükledim ve sonuç bazı videolarda başarılı oldu.
    Bazı flash videolarda ses yok bazılarında görüntü yok ama ses var ama en azından daha önce çalışmayan bazı siteler çalışmaya başladı.

Google play'de flash player kadırıldıktan sonra android için flash player güncellenmesi yapılmayacağı söylenmişti ama bu benim gördüğüm marketten kaldırıldığından beri 4. ve ya 5.güncelleme.Yani güncellemeye devam ediyorlar.Bu duruma sevindim.Bu linki izlemeye devam edeceğim.Daha stabil sürümler çıkarılabilir.Denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 8 Ocak 2013; 23:43:04 >

• İşinize yaradığına sevindim.
    Bu kadar içerik olduğu sürece flash ölmez :)
  • Bendeki JB 4.2.1 CM 10.1 custom rom uzerine flash in 11.1.115.20 versiyonu kurulu ama yine de test icin verdiginiz oyunlarin hicbirini baslatamadi.

Crome, IE, Opera, Dolphin browserlar ile denedim.

Yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 11 Ocak 2013; 11:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 115.20 yı kaldırıp yerine 115.36 yı indirip kurmayı denediniz mi? Önceki versiyonlar bende çalışmıyordu.11.1.115.36 ile %100 olmasa da %80 gibi başarılı bir sonuç aldım.Yine de her flashı oynatmıyor ama çoğunda başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 11 Ocak 2013; 13:29:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.