Şimdi Ara

Flash oyunlarda Hile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi var mısın yok musun un flash veryionları var internette.

http://static.rixoyun.com/Yukleyici.swf?yukleme=1&yol=swf/varmisinyokmusun.swf

bu çantaları açmadan hangisinde 5000ytl nin olduğunu görebilir miyiz.

flash8 programı yada benzeri programlarla

• Hayır o programlarla olucak iş değil ama bazı flash oyunlarda sağ tuş play hilesi vardır.
  • bu flash var mısın yuk musun oyununda sırada kaç lira cıkacagı belli cantaların bir onemi yok değilmi. flash programını bilen arkadaşlar buna bi acıklık getirebilir mi. yani hangi cantayı secersem seceyim sıradaki para ne ise o cıkıyor değil mi. çanta seçmeyle boşuna ugrasmayalım bari?
  • HİLESİZ BENCE DAHA ZEVKLİ HEYECANLI.
  • bence random olarak geliyor hee çantanın içinede elbet bakmanın yolu vardır ama zor
  • kardes karargah destek oyununu biliyorsunuzdur herhalde onda cheat Engine diye bir Programla hile yapılabiliyor ben onun sayesinde oyungemisinde yuzyılın sampiyonu oldum :D sende Sanırım varmsın yoqmusunu ordan oynuyosu Benden Sana tavsiye git Cheat Engine programını ogren istediğin gibi oyna ister 1 trilyon veriosa 100 trilyon versin gerisi sana kalmış bişi ben karargah destek oyununda 2000 güne gelmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: traq

kardes karargah destek oyununu biliyorsunuzdur herhalde onda cheat Engine diye bir Programla hile yapılabiliyor ben onun sayesinde oyungemisinde yuzyılın sampiyonu oldum :D sende Sanırım varmsın yoqmusunu ordan oynuyosu Benden Sana tavsiye git Cheat Engine programını ogren istediğin gibi oyna ister 1 trilyon veriosa 100 trilyon versin gerisi sana kalmış bişi ben karargah destek oyununda 2000 güne gelmiştim

bEN PROGRAMI İNDİRDİM NASI YAPCAZ Bİ ANLATSAN ÇOK İYİ OLUR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Flash Oyun Siteleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baq şimdi oyun dan bi değer ama sayısal Olcakk
    prograı actığın zaman sol üst köşede yanıp sönen bi kutu var ordan onu acıyoruzz
    sonra ordan windows list seçip oyunun acıq olduğu sayfayı seciyorsun
    olayın büyüq bi kısmı bitti sayılır
    şimdi oyundan bi değer seciyorsun ornek x Sen aratırırken 8x yani 8 katını yazıyorsun oraya sonra first scan basıyorsun sana sol tarafta bi sürü sonra
    oyunda sectiğin Değeri Değiştirmen lazım yanı 100 Gold varsa oyunda onu 112 gold Falan Yapman lazım anca oyle bulursun sonra scan typeden ıncreased value diye bi seçenek var onu seçiyosun ve next scan yapıo Sun o sana değişen birimleri söylüyoo coğu zaman bir Değer cıkar
    Ama olurda 1 den fazla değer cıkarsa paranla endeksle Bulursun hade kolay gele Ben Su Oyun Gemisine bişeyler yazam barii :D ( yüz yılın Birincisi gelioo )
  • Hahaha 500.000 YTL kazandım, dileyin benden ne dilerseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.