Şimdi Ara

flash monu dreamweaverda göstermiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, flash cs6 da hazırladığım monuyu dreamweaver da .swf olarak ekliyorum, dw. da play yaptığmda görünüyor ancak tarayıcıda denediğimde java hatası veriyor? eskiden eski sürümde çalışırken direk olurdu, şimdi resmini eklediğim gibi hata veriyor?
    Nasıl düzeltebilirim, yardım edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dido6432

arkadaşlar merhaba, flash cs6 da hazırladığım monuyu dreamweaver da .swf olarak ekliyorum, dw. da play yaptığmda görünüyor ancak tarayıcıda denediğimde java hatası veriyor? eskiden eski sürümde çalışırken direk olurdu, şimdi resmini eklediğim gibi hata veriyor?
    Nasıl düzeltebilirim, yardım edebilir misiniz?

Kendi bilgisayarında javascript çalıştırmak istediği için tarayıcı bunu tehdit olarak algılayıp çalıştırmayı durdurur. Sunucuya attığın zaman sorunsuz olarak (eğer siteye girmeye çalışan bilgisayarda flashplayer yüklü ise) çalışması gerekli. O zaman çalışmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

• benim bunu öğrencilerime göstermem lazım, yani yükleme yapmadan drw. direk browserdan izleyerek. daha önce böyle sorun olmazdı :(
  • erhanaky arkadaşım söylediğini yapma şansım şuan yok malesef. bunu öğrencilerime göstermem lazım. eski sürümlerde bu sorun olmazdı direk önzilemede de canlı browserdada calısırdı. nette çok aradım sadece şu sayfadahttp://www.adobegunlugu.com/cs6-yenilikleri bişeyler buldum (Flash CS6, HTML Export) videosunda . orda da bahsedilen monu bende yok, nasıl halledicem bunu ben ? bilen arkadaşım var mı?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.