Şimdi Ara

FLASH İLE HAZIRLANMIŞ SİTEDE ÇALAN MÜZİĞİ İNDİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir internet sitesine girince çalan müziği nasıl indirebiliriz bu site flash ile hazırlanmış kaynak gözükmüyor ayrıca media player çalmıyor müziği
    bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

• sothink swf cathcer kullanarak sitedeki flash dökümanı pcne indir, sonrada sothink swf quiker ile açıp içinden ses dosyasını alabilirsin.
  • bak site bu arkadaşımwww.engellereragmen.com
    dediğini indirdim ama olmadı
    yinede sağolasın cevap yazdığın için
  • yukarda belirttiğim sitedeki çalan parça hakkında bilgisi olan varmı acaba
  • total recorder programı ile pc'de o an için hoparlörden çıkan her sesi kaydedebilirsin, açarsın siteyi; sonra total recorder'ı rec tuşuna bastın mı tamamdır...
  • NADİR EN NİCKLİ ARKADAŞIM SAĞOLASIN öNERİN İÇİN DEDİĞİN PROGRAM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KAYIT YAPIYOR.SIRADAN BİR MİKROFONDAN MÜKEMMEL KAYIT ALDIM.
    FREE SÜRÜM İNDİRDİM.ADAMLAR PROGRAMI SATIN ALISNSIN DİYE KAYIT SIRASINDA SİNİR BOZUCU BİR SES KOYMUŞ BİR DAKIKA SONRA O SES ÇALIYO 2 3 SANİYE KADAR AMA ÖNERİN İÇİN YİNEDE ÇOK TEŞEKKÜRLER KALİTELİ BİR PROGRAMMIŞ ÖNERDİĞİN
    ASLINDA BU ŞARKIYI SÖYLEYEN KİŞİ KİM İSİM OLARAK BİLEN VARSA DAHA MAKBULE GEÇER
    www.engellereragmen.com sitesinde çalan şarkı lazım
    şrkı biraz geç çalmaya başlıoyr
    cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: predator06

NADİR EN NİCKLİ ARKADAŞIM SAĞOLASIN öNERİN İÇİN DEDİĞİN PROGRAM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KAYIT YAPIYOR.SIRADAN BİR MİKROFONDAN MÜKEMMEL KAYIT ALDIM.
    FREE SÜRÜM İNDİRDİM.ADAMLAR PROGRAMI SATIN ALISNSIN DİYE KAYIT SIRASINDA SİNİR BOZUCU BİR SES KOYMUŞ BİR DAKIKA SONRA O SES ÇALIYO 2 3 SANİYE KADAR AMA ÖNERİN İÇİN YİNEDE ÇOK TEŞEKKÜRLER KALİTELİ BİR PROGRAMMIŞ ÖNERDİĞİN
    cevaplarınızı bekliyorum

pm attım sana!...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orjinalden alıntı: predator06

NADİR EN NİCKLİ ARKADAŞIM SAĞOLASIN öNERİN İÇİN DEDİĞİN PROGRAM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KAYIT YAPIYOR.SIRADAN BİR MİKROFONDAN MÜKEMMEL KAYIT ALDIM.
    cevaplarınızı bekliyorum

pm attım sana!...

eyvallah dostum program çok işe yaradı artık winaptan dinliyorum yardımların için sağolasın

• NASIL YAPILIYOR BANADA SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ ÇOK LAZIM?
  • İnternet Download Manager
    Siteye girdiğin anda mp3leri otomatik yakalıyor ve indiriyor.

Edit: Yazdığın adrese girdim anında linki verdi.
    http://www.engellereragmen.com/MUSIC/nina.m p3 (boşluğu kaldır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 6 Ağustos 2008; 21:27:45 >
  • indirdim ama sadece sitenin görünüşünü indiriyor ? flash playerde çalan müzikleri indiremiyorumki
  • çooooooooooook saolun bu program için
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazrahil53

çooooooooooook saolun bu program için

bu "çook saolun" sözü hangi program için ama
  • Arkadaşlar merhaba.

Benim sorunum ise aynı değil belki ama benzer bir sorun olduğu için fikrinizi almak istedim.

BBCTurkish sitesinde Günlük yaşamda ingilizce isimli 20 bölüm ve her bölümün 13 derse ayrıldığı ses dosyaları var.Bu dersler REALONE (.ram) uzantılı dosyalar halindeler.Bu dosyaları her ne şekilde kaydetsemde herhangi bir yerde kullanmak istediğimde direkt internete bağlanmaya çalışıyor.Fakat internet olmayan bir ortamda bundan faydalanamıyorum.

İşte tam bu noktada bu dersleri nasıl kayıt yapabileceğimi ve internet olmayan bir ortamda kayıtlarımdan nasıl dinleyebileceğimi çözemedim.Link içindeki dosyayı kopyalayıp indiremiyorum.Bunu nasıl halledebilirim bilemiyorum.

Önemli not: Bazı record proları ile bunlar kaydedilebilir.Fakat bunu yapmak 13 ders x 20 Bölüm (260 dosya) için çok uzun bir zaman alacağı için çok zor bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

Bu konuda lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz ?

• Arkadaşlar özür dilerim.Şimdi hatırladım.
    Bazı siteler var.Sitedeki adres çubuğuna linki yazdığımda o siteden gidipdosyayı alıyor.Fakat bu dosyaları bir türlü alamadım.Genelde Youtube vb. dosyalarını alabiliyor bu siteler.Bu konuda da elim kolum bağlı.Lütfen bu konuda bir yardım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.