Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Bu arada 6. bölümün sonunda çalan slow şarkının ismini verebilecek birisi varmı acaba 38. dk da başlıyor

Rufus Wainwright - Across The Universe

• Konu 33 sayfa olmuş
  • arkadaslar bu 137 sn ile ilgili alternatif bir teori geliştirdim:)

"Doğadaki dört temel güçten biri olan elektromanyetik güç,İnce Yapı Sabiti denen bir sabit değer ile ifade ediliyor. İnce Yapı Sabiti ‘nin rakamsal ifadesi 1/137. Yunan alfabesinde alfa ile ifade edilen sabit yerden ve zamandan bağımsız aynı güce sahip ve her ortamda aynı sonucu veriyor."

sabitin yüzeysel açıklaması bu.ben dizinin gazıyla kuantum araştırması yaparken rastladım:)137 yi görünce atladım tanıma.fazla birşey bulamadım ama su cümle kafamı kurcaladı."yerden ve zamandan bağımsız aynı güce sahip ve her ortamda aynı sonucu veriyor" belki bu sabit diziyle alakalıdır ve bu cümlede gelecegin degiştirilemez oldugunun bir göndermesidir:)amatörce bir yaklaşım ama yinede beni heyecanlandırdı. ayrıca 8,bölümde yüzükleri alfa baskılı adam vardı sonda.şimdi 2 bölümüde izleyip yazarım yorum daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: onderweb

Az önce 10.bölümüde izledim oldukça iyiydi Marta kadar nası bekliceğimi bilmiyorum bazı şeylere okadar yaklaşmışken tekrardan dönmeleri kötü oldu birazcık sonuca hafiften ulaşsalardı iyi olurdu:)

Duyduğum kadarı ile ABD de beklenen rating i yapamamış . Her ne kadar marta kadar ara vermenin sebebi ABD deki tatil sezonu olarak gösterilse de esas problem dizinin üzerinde dolanan kara bulutlarmış Derler.....

Ben de seyrediyorum Lost dan sonraki en iyi dizi diyebilirim . İptal olursa üzüleceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedelebu123

quote:

Orijinalden alıntı: onderweb

Az önce 10.bölümüde izledim oldukça iyiydi Marta kadar nası bekliceğimi bilmiyorum bazı şeylere okadar yaklaşmışken tekrardan dönmeleri kötü oldu birazcık sonuca hafiften ulaşsalardı iyi olurdu:)

Duyduğum kadarı ile ABD de beklenen rating i yapamamış . Her ne kadar marta kadar ara vermenin sebebi ABD deki tatil sezonu olarak gösterilse de esas problem dizinin üzerinde dolanan kara bulutlarmış Derler.....

Ben de seyrediyorum Lost dan sonraki en iyi dizi diyebilirim . İptal olursa üzüleceğim

Lostu bitürlü sevemedim ama Bu FlashForward Prison Break Heroes Chuck SuperNatural daha iyi geliyor bu diziyi bukadar kısa keserlerse bende üzülürüm çünkü iyi heyecanlı gidiyor:)

• Arkadaşlar şimdi ilk bölümü indirdim ama izlemedim hepsini indirip bir anda mı izlesem sırayla aralıklımı izlesem Marta kadar da baya zaman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Arkadaşlar şimdi ilk bölümü indirdim ama izlemedim hepsini indirip bir anda mı izlesem sırayla aralıklımı izlesem Marta kadar da baya zaman var

10 bölüm var, her hafta 1 bölüm izlersen Mart'ı edersin, öyle izle bence :)
  • Mart'a kadar ara verildiğini bilseydim diziye daha başlamazdım.İki günde 10 bölümü izledim.Gerçekten diziyi beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 21 Aralık 2009; 0:22:12 >
  • Aradan benim de haberim yoktu. Yeni başladım ben de 4 bölüm izledim. Çok hızlı gitmeyeyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

Flash Forward (2009-2010)

güney kıyıları ve kıbrısı farketmediniz mi?

Türkiyeye benziyor

Daha önce bir arkadaş sormuştu ben Los Angeles haritası diye cevaplandırmıştım. Çünkü Türkiye ile yüz ölçümleri çok benzer. Yalnız resimi daha yakından inceleyince Van Gölü dikkatimi çekti. Şimdi benimde kafam karıştı

• Türkiye'yi lekemeseler de haberlere falan çıkmasa olay.
  • üsteki kıbrıs alttaki türkiye bariz belli. acaba nolacak bak merak ettim şimdi
  • ömrümde izlediğim en dandik dizi yemin ederim.. 7. bölüm yayınlandığında sıkıntıdan izlemeyi bırakmıştım, şimdi tekrar deneyim dedim yine olmuyor.. ulan 10 bölüm olmuş dizi hala pilot bölümmüş gibi çiğ.. oyunculuklar, polisiyelikler, başroldeki sürmeli levrek, bacaksız kızın sakallı babası, vs vs uykumu getirip yerleri süpürüyor.. her bölüm ipucu bulunuyor ama konu ilerlemiyor, hatta konu bile yok.. millet tutturmuş bi flashforward ağzından düşürmüyor, şöyle iyi böyle iyi diye heryerde elemanlar geziniyor.. abc kanalına da uyuz oldum, böyle giderse lost'un 6. sezonunu da izlemem.. dizi denildiğinde hbo ve fx'ten şaşmamak lazım..
  • Çok ters yorumlar var kimisi çok beğenmiş kimi yorumda da yerin dibine sokmuşlar.
    Bana da ahım şahım bir konusu var gibi gelmedi , bana göre klasik sayılır.
    Başlamayı düşünüyordum vazgeçtim..
  • Arkadaşlar şimdiye kadar izledğiim en iyi dizi diyebilirim 10. bölümdeyim daha izlemedim izlerim bu akşam..

Ben bir söylemek istiyorum şu dizideki şarkılar çok hoşuma gidiyo.. hepsini bir arada bulabileceiğim bir yer var mı yoksa toplasak mı..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükKötüEjderha

Arkadaşlar şimdiye kadar izledğiim en iyi dizi diyebilirim

hocam senin şimdiye kadar izlediğin diziler ne ola ki?

flashforward kötü değil neysede öyle ultra süper düper bir dizide değil bence.
    en azından LOST izlemiş birisi flashforwardın daha vasat kaldığını bilir diye düşünüyorum
  • En iyi dizi demek iddialı olur ama bence güzel dizi. Bütün diziler araya girince 10 bölümcük onu izledim ben de. Zaten asıl olay yeni bölümlerde başlıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

en azından LOST izlemiş birisi flashforwardın daha vasat kaldığını bilir diye düşünüyorum

arkadaşım Losttan sıkılan benmiyim acaba bi tek lostta ne biliyim böyle saçma şeyler var yer yer tamam güzel dizi falan ama bi yerden sonra baydı beni.. bi ara gerçekten müptelasydım lostun ama 4. sezondan sonra koptum..

ama bu dizi gerçekten çok güzel..

• Beyler dizinin ilk 5 bölümünü izledim ama 1. bölümden sonraki bölümlerde sıkılıp bırakmıştım. şuan dizi nasıl gidiyor? Tekrar başlıyim mi?

Bide bu flash forward'ın kitabı türkçe yayımlandı mı? (yayımlandıysa kitabı okucam diziyi izlemicem..)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

arkadaşım Losttan sıkılan benmiyim acaba bi tek lostta ne biliyim böyle saçma şeyler var yer yer tamam güzel dizi falan ama bi yerden sonra baydı beni.. bi ara gerçekten müptelasydım lostun ama 4. sezondan sonra koptum..

ama bu dizi gerçekten çok güzel..

FF güzel dizi kötü değil ama ilk 2 bölümden sonra bana temposu çok düşük gelmeye başladı ama izlemesi kolay ve zevkli heroes gibi işkence çektirtmiyor bana.

lostun 4.sezonuna bir şey diyemem ama 5.sezon bombaydı

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.