Şimdi Ara

Flash Editleme ve Bir Sorum Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

örnek bir site var ve tasarımı flash bunu nasıl değiştirebilirim.( KOLAY Bİ PROG OLURSA SEVİNİRİM )

2. sorum ise free template veren site arıyorum önerebileceğiniz bir site varmı

Yok swf uzantılı ise editlemek için öncelikle Sothink SWF Decompiler programını indirin. Ardından bu program ile swf yi FLA ya çevirin. Sonrasında bu fla dosyasını flash da açın ve düzenlemenizi yapın

Template için (Css Template)
    http://readytemplates.blogspot.com/search/label/Browse%20All%20Templates?max-results=1000000
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• kardeş fla dosyasını flashta açın demişsinde hangi flash programı ile açıcağım
    arkadaşlar birde xxx.com sitesi flashla yapılmış ve ben bu flashı kendime göre düzenleyip kullanmak istiyorum bunuda söylediğiniz proglarla yapabilirmiyim ve bu xxx.com flasını kendi pcme nasıl kaydedebilirmiyim dosya>kaydetten yapabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 22 Mart 2008; 22:12:12 >

Orjinalden alıntı: huseyin16

kardeş fla dosyasını flashta açın demişsinde hangi flash programı ile açıcağım

bence önce flash nedir bir öğren daha sonra elalemin sitesine göz dik

Stay away
    I never want to see your face
    Forget my name
    There's nothing you can do or say

"Orc The Black"
  • arkadaş bayağı meraklı ama bu kadar da bencil,sömürücü,hazırcı olmamak gerektiği kanısındayım

http://rapid share.com/files/22989398/Flash8-Kitap_Medyasoft_Yayini_418_Sayfa.pdf

Programı indirmek içinde bu siteye üye ols çek çekicein programın ismide Adobe Flash.

www.adobe.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 25 Mart 2008; 1:12:43 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.