Şimdi Ara

Flash diskime bulaşan lanet virüs (data)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her klasörün içine data klasörü açılıyor. Tıklayınca belgelerime gidiyor. Okuldaki akıllı tahtaya taktım olan flasha ve taktığım flashlara oldu.

• Eee?
  • temiz bir bilgisayarda otomatik kullani devre disi birak. klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri etkinlestir. guncel bir av yazilimi ile flash bellegi tarat. bu islem veri kaybina neden olabilir, virusu temizleme orani &90 dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İndirin ve çalıştırın tüm uyarılara ok tamam diyerek devam edin 10 DK sonra bilgisayarınız tertemiz açılacaktır(windows 8 ve üzerinde çalışmaz)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Her klasörün içine data klasörü açılıyor. Tıklayınca belgelerime gidiyor. Okuldaki akıllı tahtaya taktım olan flasha ve taktığım flashlara oldu.

Sisteminize bulaşan autorun virüsü ve bu virüsü en iyi nod 32 yani esed antivirüs(en sevmediğim antivirüs)temizliyo %99 başarıyla deneyin göreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Her klasörün içine data klasörü açılıyor. Tıklayınca belgelerime gidiyor. Okuldaki akıllı tahtaya taktım olan flasha ve taktığım flashlara oldu.

Merhaba
    başlat çalıştır CMD
    Flash'ın bulunduğu sürücü örn: f ise f: yazıp enter daha sonra attrib /d /s -r -h -s
    saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.