Şimdi Ara

flash disk nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bu flash disk nedir içinizde bilen warmı acaba izah ederse sevinirim....

• Flash Disk’i kabaca “taşınabilen hafıza” olarak tanımlayabiliriz. Ve Flash Disk’ler sayesinde 32, 64, 128 MB veya GB’larca veriyi sadece bir parmak büyüklüğündeki cihazlarda taşıyabiliyoruz. Yani sabit diskinizi (?) taşıyabildiğinizi ve bu sabit diskinizi istediğiniz bir bilgisayara rahatça bağlayabildiğinizi düşünün...
  • tahminince fiyatı ne kadardır acaba arkadaşım? bilgin warmı
  • Mesela bendeki kol saatin içinde bir tane flash disk var. Bu flash diskler normal hayatımıza da girdi. Senle beraber geliyor....
  • arkadaşlar bilgisayarcılarda satılırmı bu flash disk..
  • satılır satılır...
  • ok saOL arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burdan fiyatlar hakkinda genel bir fikre sahip olabilirsin...
    http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&catId=2811&aType=productList
  • Ben Tükenmez kalem tipini kullanıyorum ve 128 MB büyüklüğünde. 2 yıl önce 76$ vermiştim. Şimdi çok daha ucuzlar..
  • 19$ a 128mb twinmos işimi görür

daha önceden 2 tane flash disk iöm vardı kaybettim
    şimdi aldım mı en ucuzundan alıyorum
  • bılmıyorum arkadas flash dıskın tam olarak ne oldugunu anladımı,,,

ama flash dısk verı depolamak ıcın bı aygıttır.. kullandıgı bellekle adı butunlesmıstır..

Flash bellege sahıptır.. yanı yazılan cızılen bı dısk yoktur ıcınde.. hıc bır hareket yoktu. tamamen elektrıksel olarak..

ıcınde kı entegreye verıler elektrık sınyallerı seklınde kaydedılır.. takı sen sılene kadar.. bılgısayar usb portundan baglanırlar...
  • Konuyu "Donanım Genel"e taşıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.