128 MB Mobile Diskimi Bilgisayara Takıyorum fakat içindeki dosyaları silemiyorum veya yeni bişey yükliyemiyorum kilitledigimi düşündüm fakat açıktı her ihtimale karşı gene kilidi açıp kapattım. Fakat gene işe yaramadı. Bu sefer biçimlendirmek istedim Fakat disk yazmaya korumalı dedi kilidi kapalı oysaki..
PartitionMagic 8.0 Programıyla Diske format atmayı denedim BAD Disk sonucunu aldım bi türlü format atamıyorum kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor?
kilit duğmesi bozulmus olabılırmı
kapalıda takılı kalmıs olma ıhtımalı????
içini söküp baktım fakat anladıgım kadarıyla hayır Elektrik-Elektronik Okuyorum fakat kilit swichinde herhangi bir anormallik yok.
eğer flash disk'i pc'den çıkarmadan önce donanımı güvenle kaldır yapmıyorsan bozmuş olablirsin.
evet yapmıyorum. :( gitti yani..
Arkadaşım bence önce flaşh disk in kendi sitesine gir ve orada büyük ihtimalle formatlamak için program vardır onu indir ve onunla bir dene istersen..
markası da twinmos mu yoksa? bende de aynı sorun oldu. kimi USB'ler pek tınmıyo donanımı kaldır demeyi benimki çok hassastı. çözüm için gerekli format programı usb ile verilen ufak CD'den çıkmıştı. öle bi cd yoksa mucak'ın dediği gibi.