Şimdi Ara

flash busy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni canon eos 650d aldım fakat çekim yaparken flash busy yazıyor biraz bekleyince keçiyor bellek kingston 16gb class 4
    problem nedir ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flashın dolmasını bekliyor makine. Batarya tam dolu iken de bu yazı çıkıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Flash doluyor" uyarisini veriyor. Cok uzun sure bekletiyorsa bir problem vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

"Flash doluyor" uyarisini veriyor. Cok uzun sure bekletiyorsa bir problem vardir.

bu uyarııyı veriyor tuşa yarım bastığımda bi saniye geçiyor flaşlı çekim yapıyor ama bu yazı çıkarken flas 3 4 kere hızlı hızlı yanıp sönüyor zzt zzt diye ses geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

"Flash doluyor" uyarisini veriyor. Cok uzun sure bekletiyorsa bir problem vardir.

bu uyarııyı veriyor tuşa yarım bastığımda bi saniye geçiyor flaşlı çekim yapıyor ama bu yazı çıkarken flas 3 4 kere hızlı hızlı yanıp sönüyor zzt zzt diye ses geliyor

Flaş açıkken odaklama yapabilmek için flaş ışığını da kullanıyor makine. Ayarlardan bu özelliği kapatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

quote:

Flaş açıkken odaklama yapabilmek için flaş ışığını da kullanıyor makine. Ayarlardan bu özelliği kapatabilirsin.

bulamadım nerede acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

quote:

bulamadım nerede acaba

Kullanım klavuzunu okuyarak bulabilirsiniz.

Türkçe kullanma klavuzu yok falan dersiniz şimdi aramaya zahmet etmeyin ben buldum.
    https://www.dropbox.com/s/ggxv6wagx7c56qd/Canon%20EOS%20650D%20T%C3%BCrk%C3%A7e%20Kullan%C4%B1m%20K%C4%B1lavuzu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkangen -- 21 Nisan 2013; 14:42:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.