Bildirim
flash busy
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
flashın dolmasını bekliyor makine. Batarya tam dolu iken de bu yazı çıkıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Flash doluyor" uyarisini veriyor. Cok uzun sure bekletiyorsa bir problem vardir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksu
"Flash doluyor" uyarisini veriyor. Cok uzun sure bekletiyorsa bir problem vardir.
bu uyarııyı veriyor tuşa yarım bastığımda bi saniye geçiyor flaşlı çekim yapıyor ama bu yazı çıkarken flas 3 4 kere hızlı hızlı yanıp sönüyor zzt zzt diye ses geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: pridez
quote:
"Flash doluyor" uyarisini veriyor. Cok uzun sure bekletiyorsa bir problem vardir.
bu uyarııyı veriyor tuşa yarım bastığımda bi saniye geçiyor flaşlı çekim yapıyor ama bu yazı çıkarken flas 3 4 kere hızlı hızlı yanıp sönüyor zzt zzt diye ses geliyor
Flaş açıkken odaklama yapabilmek için flaş ışığını da kullanıyor makine. Ayarlardan bu özelliği kapatabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
quote:
quote:
bu uyarııyı veriyor tuşa yarım bastığımda bi saniye geçiyor flaşlı çekim yapıyor ama bu yazı çıkarken flas 3 4 kere hızlı hızlı yanıp sönüyor zzt zzt diye ses geliyor
Flaş açıkken odaklama yapabilmek için flaş ışığını da kullanıyor makine. Ayarlardan bu özelliği kapatabilirsin.
bulamadım nerede acaba -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
quote:
quote:
Flaş açıkken odaklama yapabilmek için flaş ışığını da kullanıyor makine. Ayarlardan bu özelliği kapatabilirsin.
bulamadım nerede acaba
Kullanım klavuzunu okuyarak bulabilirsiniz.
Türkçe kullanma klavuzu yok falan dersiniz şimdi aramaya zahmet etmeyin ben buldum.
https://www.dropbox.com/s/ggxv6wagx7c56qd/Canon%20EOS%20650D%20T%C3%BCrk%C3%A7e%20Kullan%C4%B1m%20K%C4%B1lavuzu.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkangen -- 21 Nisan 2013; 14:42:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X