Bildirim
Flash bellekten Windows 8
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kurmasına kurarsında laptop (6-7 yıllık) demişsin. bios ayarlarında flash bellekten kurma seçeneği olacağını pek sanmıyorum büyük olasılıkla yoktur var olduğuna baktınmı .. eminsen kurulur.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hüküm
kurmasına kurarsında laptop (6-7 yıllık) demişsin. bios ayarlarında flash bellekten kurma seçeneği olacağını pek sanmıyorum büyük olasılıkla yoktur var olduğuna baktınmı .. eminsen kurulur..
Her bilgisayarda ya da laptopta flashtan kurma seçeneği olmuyordu şimdi hatırladım yani flashı takıyorsun ama boot menüsünde flash vs. hiç birşey yazmıyor buda demek oluyor ki desteklemiyor değil mi? -
evet flaş seçeneği yoksa olmaz malesf -
Beyler bişey sorucam flashtan başlattım laptopu bootmgr hatası aldım şundan olabilir mi laptopta xp kurulu kurcağım ise 64 bit windows 8 -
flash belleğin ntfs mi yoksa fat32 mi olması gerekiyor kurmak için 32 bit win8 indirdim onu denicem şimdi bakalım ne olcak? -
flash bellek FAT32 olabilir. ama laptopın 64 bit desteklemiyorsa 32 bit windows kurmak zorundasın. aşağıdaki linkten verdiğim araca windows dvd sinin iso dosyasını göstererek flash belleğe windows kurabilecek şekilde dosyaları atabilirsin.
http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
"Windows 7 USB/DVD download tool" diye geçiyor ama windows 8'i de destekliyor, bizzat denedim ve kurdum.
tabi aynı zamanda laptopın boot seçeneklerinde usb hdd tarzı bir seçeneğin de olması lazım... -
quote:
Orijinalden alıntı: DoomBringér
flash bellek FAT32 olabilir. ama laptopın 64 bit desteklemiyorsa 32 bit windows kurmak zorundasın. aşağıdaki linkten verdiğim araca windows dvd sinin iso dosyasını göstererek flash belleğe windows kurabilecek şekilde dosyaları atabilirsin.
http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
"Windows 7 USB/DVD download tool" diye geçiyor ama windows 8'i de destekliyor, bizzat denedim ve kurdum.
tabi aynı zamanda laptopın boot seçeneklerinde usb hdd tarzı bir seçeneğin de olması lazım...
yaptım kardeş saol başka bi prog.la yaptım ama driverlarını daha bulup kurmadım driver solution pack diye bi prog. varmış bütün driverları buluomuş denicem şuanda laptop bende değil ama kullanılabilir tabii masaüstünde build preview filan yazıo ürün etkinleştiril diyor ama
-
Ben flashtan kurdum hiçbir ayar yapmadım zaten indirdiğinde flash diskini ona göre formatlıyor takıp reset atman yeterli... ingilizce benimki dil paketleri indirilebilir ama çıktımı bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X