Şimdi Ara

Flash Bellek Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ödev için babamın flash belleğini alıdım içindeki dosyaları yedekledikten sonra belleği biçimlendirdim bellekte olan u3 diye bir sistem vardı onu internette bir program yardımı ile kaldırdım kalktı ama 8gb olan bellek 4 gb olarak gösteriyor belleği 8 gb tekrar yapmak zorundayım acil yardım lütfen

• CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Komut satırına " diskpart " yaz, enter yap.

Ardından " list disk " yaz. Size kısmında hangisi 4 GB görünüyorsa (örnek: disk 0)

select disk 0
    select partition 0
    delete partition
    create partition primary
    format fs=ntfs quick

Yukarıdaki komutları sırasıyla yaz enter ile devam et. Disk numarası kaç ise 0'ları onunla değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightSession

CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Komut satırına " diskpart " yaz, enter yap.

Ardından " list disk " yaz. Size kısmında hangisi 4 GB görünüyorsa (örnek: disk 0)

select disk 0
    select partition 0
    delete partition
    create partition primary
    format fs=ntfs quick

Yukarıdaki komutları sırasıyla yaz enter ile devam et. Disk numarası kaç ise 0'ları onunla değiştir.

delete partation kısmında Bu komut için belirtilen bağımsız değişkenler geçerli değil.
    Komut türü hakkında daha fazla bilgi için: HELP DELETE PARTITION hatası verdi
    ben yinede davam ettim biçimlendirdim sonuç aynı
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.