beyler ödev için babamın flash belleğini alıdım içindeki dosyaları yedekledikten sonra belleği biçimlendirdim bellekte olan u3 diye bir sistem vardı onu internette bir program yardımı ile kaldırdım kalktı ama 8gb olan bellek 4 gb olarak gösteriyor belleği 8 gb tekrar yapmak zorundayım acil yardım lütfen
CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Komut satırına " diskpart " yaz, enter yap.
Ardından " list disk " yaz. Size kısmında hangisi 4 GB görünüyorsa (örnek: disk 0)
select disk 0 select partition 0 delete partition create partition primary format fs=ntfs quick
Yukarıdaki komutları sırasıyla yaz enter ile devam et. Disk numarası kaç ise 0'ları onunla değiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: NightSession
CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Komut satırına " diskpart " yaz, enter yap.
Ardından " list disk " yaz. Size kısmında hangisi 4 GB görünüyorsa (örnek: disk 0)
select disk 0 select partition 0 delete partition create partition primary format fs=ntfs quick
Yukarıdaki komutları sırasıyla yaz enter ile devam et. Disk numarası kaç ise 0'ları onunla değiştir.
delete partation kısmında Bu komut için belirtilen bağımsız değişkenler geçerli değil. Komut türü hakkında daha fazla bilgi için: HELP DELETE PARTITION hatası verdi ben yinede davam ettim biçimlendirdim sonuç aynı