benim pc de tuhaf bir sorun oluştu,her türlü flashtan pc ye dosya atabiliyorum bir sorun olmuyor.ama pc den flash a dosya atarken dosya yarıda kalıyor,pc donuyor,program yanıt vermiyor,imleç kullanılamıyor.bunu birkaç farklı flash ta denedim aynı problem oldu.aynı flash başka bilgisayarda canavar gibi dosya çekiyor.sizce problem ne olabilir?
virüs
biçimlendir
sisteme format at
katılıyorum bilgisayarında paylaşımı ve transferi engelleye bi proğram virüs büyük ihtimal.
hayır, virüs fln hikaye Evdeki pcm Windows 7 Ultimate, ntfs dosya biçimli flash belleğime dosya atarken çok hızlı başlayıp yarıda takılıyor ve asla biltmiyori Aynı sorun laptopta Cafelerde benim diğer flash belleğimde öyle biri kingston 8gb biri sandisk 16gb,
Xplerde böyle bişi başıma gelmiyor, ama dosya biçimini fat32 yaptığımdada 8mb hızla atıyor,ntfs de 40mb anlamadım gitti
arkadaşlar bende pc den usb belleğe dosya aktarırken hızlı başlıyor yarıda bir anda duruyor ve bir süre sonra bilgisayar belleğide görmüyor. USB yi çıkarıp takınca görüyor fakat yine yükleme yapmıyor.