Şimdi Ara

Flash animasyonları nasıl indiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç boşuna temporary'nin içine bak falan demeyin. (Tek tek dosya dosya baktım). Save Flash gibisinden siteden flash yakalayan programları da denedim. İşe yaramadılar. Bu Sitede flash animasyonlar var. Resim çizmiş arkadaşlar. Bayaa güzel şeyler de var. Buradan beğendiklerimi alıp ilköğretim resim dersinde çocuklarımın hayal dünyasında bi pencere açmak istiyom. Ama sadece animasyonun girişindeki bekleme bölümünü ele geçirebiliyorum. Asıl çizim olan animasyona ulaşamıyorum. Sunları indirebilecek bi babayiğit var mı aranızda. Eğitime bi %100 destek de siz sağlasanız.

• Animasyon pencerelerinin üstündeki resme (yukarıdaki) tıklayınca animasyonu indirebiliyorsun.
  • Biraz aşağıya aldım

Browser olarak opera kullan

site açıldıktan sonra
    C:\Documents and Settings\x\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4 burada

x benim kullanıcı adım burayı kendi adınla değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_uar -- 6 Kasım 2005, 2:28:22 >

• Bu animosyonlar, stream olarak serverden arabelleğine yüklenmek kaidesi ile izleniyor. Aynen internetten radyo dinlemek gibi. offline indirime şansın hemen hemen yok gibi. yukarıda verdiğim program da sana fayda sağlamaz ama genede dene istersen.

Önerim şu: AimOne Screen Recorder v1.01 etc. (ücretlidir/bedava olanları da var) program ile ekranını olduğu gibi kaydedip video formatında storage etmen. screen to video record

AimOne Screen Recorder v1.01 Information and download link:

http://www.sharewareriver.com/product.php?id=1406

Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

valla ben bu iş için "flash indirme programlarını" kullanmam. bildiğimiz flashgeti kullanırım hepsini indir seçeneğini seçer flash animasyonlar dışındaki seçenekleri kaldırırım.

pekiiii indirdiğin güzel animasyonları biznen paylaşır mısın ?
  • Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Deneyeceğim. Umarım önerilerden biri başarılı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afanaf Sağol kardeşim. Amma salak hissettim kendimi Ama çok da mutlu oldum. Çizimlerin hepsini taşıyabilecem şimdi sınıfa. Minnettarım.

• Ne demek. Ben de önce senin gibi flash yakalma programıyla denedim yemedi. Sonra fark ettim o butonu
  • Elinde çizimle ilgili güzel linkler varsa atar mısın?

Mesela şunun gibi
    http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.