Şimdi Ara

Flash a Format atmak istiyorum ama nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kaç gün önce bilgisayarıma virüs gibi bişey girdi harici harddiskimin ve pspmin anadizinindeki dosyalar kısayol olarak gözüküyodu çok şükür virüsü harici harddiskimden temizledim bidahada tekrarlamadı

ANCAK pspmin memory sticline defalarca format atmama ve biçimlendirmeme rağmen kısayol oluşturma muhabbeti devam ediyor virüsün pspnin kendi dahili hafızasına yani flashına sıçradığını düşünüyorum ve format atmak istiyorum.

Nasıl yapacağımı biri anlatırsa çok memnun olurum.Birde flasha format attıktan sonra tekrardan neleri yüklemem gerekecek ve brick riski varmıdır versiyonum 6.60 Pro-B9 şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..

• Icindeki her seyi sil.
  • tebrik ederim arkadaşım o kadar açıklayıcı ve mükemmel bi cevaptıki mest oldum
  • psp nin kendi flash hafızasına pandora bataryası ve magic mem stick ile format atabilirsin. fakat bu sistem her psp de çalışmaz.
    psp 1000 modellerinin hepsi 2000 modellerinin çoğu ise buna uygundur.
    psp 3000, go ve yeni çıkan 1000e modellerinde hiç bir şekilde flash a format atamazsın.
    bu tarz işlemlerde herzaman brick şansın vardır ama pandora bataryası zaten unbrick görevide gördüğü için bu sorun olmaz.
    ha pandora bataryası ne, psp modelim ne olaki diyorsan bir bilene götür baktırt cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 10 Mart 2012; 15:40:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    format attırmak ne kadar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.