Şimdi Ara

FLAŞ!!! VW CEO'SU MARTIN WINTERKORN İSTİFA ETTİ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

bu forum çok ilginç bu gibi adamlar için paranın hiçbir önemi yoktur buradaki arkadaşlarda yok bunu almış yok bundan sonra rahat edermiş vs gibi konulara takılmışlar ...

İstifa etmesinin ardından Ayvalık dan yazlık alıp yerleşeceği söylentileri yaygınlaşmış.

ayrıca sızma zeytinyağı ve mandalin icarlığı yapacakmış
    geçen senede sarımsaklı da pansiyon kiralamış
    Allah sonumuzu hayır etsin. kahrolsun katalizör yaşasın kara duman

Kara vosvos gecikir belki hiç gelmez.

Ülkemizde satışlar fiyat artışı ile etkilenir. O da distribütör denen oluşum nedeniyle.

Ha böbreğini satacak insanlar tanıyorum VW için o ayrı.

Passat tayfası ayrı tez konusu ama olan düşük seviye VW araç alıcılarına olacak.

-Milli Kayınço-

• Beni Ceo yapsınlar şirketi 1 yılda farklı fikirlerle tepeye çıkartırım varsa Vw'nin ortağı söyleyin Türkiye'de de Avrupa'da da kral yapayım tekrardan.
    Peugeot 308
  • Whatcar, autoexpress vs hangi siteyi acarsaniz baş sayfada asrin skandalı diyor yanı kendinizi kandırmayın. Olayın boyutu 3 ay içinde belli olcaka.hanı burda 3 ay bisey olmaz olmaz vw yırtar diye zirvalanie sonrasında vag grubu zaten kalmayacak. Kötü yanı rekabet azalacak. Japonlarda ucuz dizel satarlarsa piyasada yer ededinebilirler. Ama ortam Ford ve Hyundai kiaya kalacak gibi gözüküyor. Dolayısıyla bu markaların fiyatları daha da artacak araba yetismeyeceknpiyasaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emisyon yazılım işinden elbette Winterkorn'un haberi vardır.Vw'de kuş uçsa Winterkorn sorumludur çünkü.Yani Winterkon buna nasıl izin vermiş çok ilginç geliyor.Demek ki insanları,kurumları başarı ve para hırsı sardı mı her şey mübah mantığıyla yaklaşıyorlar heralde.

Orijinalden alıntı: haberelectro

Neyse bekleyip gorun. Almanyanin en buyuk sitketinden bahsediyoruz ne anlatsam bos.

Sen şimdi bu araçlardan birini kullaniyorsan kontağı çevirirken çevreyi kirletirken insanları kanser ederken ülken kanser ilaçlarına bu kadar milyar dolar harcaeken için rahat edecekmi. 50 model dizEl kamyonla aynı emisyona sahip her bir araç

• 2008 yilinda enron gibi bir dev batti. Amerikada dunyanin en buyuk ulkesi. Bence iflasindan daha da onemlisi imaj. İmaj bozuldumu duzeltmek zordur. VW isi cok zor. Almanya hukumeti parasal yardim yapabilir ama bozulan imaji duzeltemez. Tarih boyle sirketler ile dogru. Bu olay tam bir case study ders olarak okutulmasi lazim. İsvicrenin karari diger ulkeleleride tetikleyebilir.

• Bütün firma çalışanları istifa etse de, bence bizim VW sahipleri bedava çalışır firma için. Sırf araçlarının değeri düşmesin diye bu kadar sahtekar bir firmayı savunurlar. Hatta almaya devam bile eder.

Adamlar yıllarca patlak şanzımanı kaktıra kaktıra sattı, üstüne bir de garanti için ekstra yoldu, kimsenin gıkı çıkmadı, hala bu firmayı savunan varsa fanboy bile hafif bir sıfat kalır.

Son 2 günde hisseleri 25 milyar Euro değer kaybetti, gerisini siz düşünün. Kesilen cezaları ve itibar kaybından bahsetmeye gerek bile yok.

........... VW (fill inthe blanks)

Edit: Bu firmanın başında kesinlikle bir yahudi olduğuna artık eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 27 Eylül 2015; 17:57:14 >

• quote:

VW araci kullanmiyorum vw nin avukati da degilim. Sadece batmaz diyorum. Koskoca almanya buna izin vermez. Dunyayi kanser eden sadece vw gibi de konusmayin. Komik oluyorsunuz.

Valla komikse hep beraber gulelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

VW araci kullanmiyorum vw nin avukati da degilim. Sadece batmaz diyorum. Koskoca almanya buna izin vermez. Dunyayi kanser eden sadece vw gibi de konusmayin. Komik oluyorsunuz.

Batar diyenler bence de fazla rüya görüyor. VW yediği haltın cezasını çeksin, çekmeli de ama Almanya hükümeti en büyük şirketini öyle ne halin varsa gör diyerek yüzüstü bırakmaz.

Adamların 400,000'e yakın çalışanı var. Diğer tedarikçileriyle birlikte milyona yakın kişi VW'den ekmek yiyor. VW cezayı öder, imajını, tasarımlarını, teknolojisini tazeler ve yoluna devam eder.

Hatalı üretimden kaynaklanıp milyonlarca aracını geri çağıran ve hatta ölümlere neden olan Toyota imajını 2-3 yılda yeniden toparladıysa VW'de toparlar.

Hatırlayın: 4-5 sene önce Toyota'nın sorunsuzluğu patladı diye konuşuyorduk. Şimdi akıllara bile gelmiyor. VW'de çok değil 3-4 sene sonra bunlar emisyon hilesi yaptı diye akıllarına bile gelmez. Bunlar gerçekler.

ABD daha Kyoto Protokolünü bile imzalamamış bir ülke. Bu meselenin üzerine gitmelerinin nedeni bir nevi kendi markalarını ön plana çıkarmak olabilir.

VW haksız mı? Evet. Cezasını çekmeli mi? Evet. Ama ABD gibi doğaya en çok kirli maddeyi salgılayan ülkenin de bu konuda bu kadar hassasiyet göstermesi dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı diye düşünüyorum.

V8, V12 motorlu araçların en çok satıldığı ülke ABD. Madem çok hassaslar bu kadar devasa motorların da satışına bir kısıtlama getirirler.

Şimdi bazıları beni ''Yahu dün ne diyordun bugün ne diyorsun'' diye eleştirebilir. Sadece mantıklı olmaya çalıştım ve düşüncelerimi dile getirdim.

ABD'yi öyle süper demokratik, insan haklarına, çevreye saygılı bir ülke gibi görmeyin. ABD'de 2015'te hala siyahiler polisler tarafından acımasızca katlediliyor ve pek çoğu örtbas ediliyor. Hatırlatırım.

• McLaren64 kullanıcısına yanıt

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.