Şimdi Ara

____Flas tema istiyorum_____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • _-Sony ericssonun hangi telefonlarına yükleyebiliriz___
    ______k300-k700 olmaz mı?____

• dostum herkesin kanayan yarasına tuz bastın.... Biraz ara forumu göreceksin. Flash temalar türkiyede çalışmıyo bir kaç istisna dışında firmware sorunu...
    ama w300 aldıysan içindeki flash temalar çalışıyomu bizi aydınlat istersen ve varsa içindeki swf uzantılı dosyaları paylaşırsan iyi olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametw300

_-Sony ericssonun hangi telefonlarına yükleyebiliriz___
    ______k300-k700 olmaz mı?____

dosrum flash tema bulursan bana da haber ver...daha bulan yok şu ana kadar
  • bu tür konulardan artık gına geldiğini söylemiş miydim
  • Bu flash tema nedir ki?Ne yararı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Bu flash tema nedir ki?Ne yararı var?

Flash tema seçildiği zaman telefonun ikonları da değişiyor yani telefonun havası değişiyor kısaca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

quote:

Flash tema seçildiği zaman telefonun ikonları da değişiyor yani telefonun havası değişiyor kısaca...

Biz onu FAR Manager ile de yapabiliyorduk zaten.Öyleyse gereksiz birşey.
    edit:Şimdi anladım,zaman içinde ikonlar da değişiyor demek istedin sanırım.Doğr bildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 23 Ağustos 2006; 14:20:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Anlatım)Ubuntu'ya Tema Kurmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Biz onu FAR Manager ile de yapabiliyorduk zaten.Öyleyse gereksiz birşey.
    edit:Şimdi anladım,zaman içinde ikonlar da değişiyor demek istedin sanırım.Doğr bildim mi

FAR olayı w810 larda yok malesef onların orjinalinde flasholduğundan yok yani farla uğraşmadan temayla ikon değişiyor ama o temaları bulmak mesele...w810 da olması gerekirken nedense herkeste yok bu flash tema olayı bende var ama 4 tane ve o kadar da güzel değil yenilerini arıyorum ama bulamıyoruz malesef

• quote:

flash tema normal ikon paketlerine göre daha çok özellik kazandırıyor çünkü macromedia flash ile yapılıyor... mesela günün saatine göre ekranda güneşin doğuşunu yükselişini alçalışını ve batışını takip edebiliyorsun... bunun gibi değişik özellikler...
  • far ile r1l002 versiyonuna dönüp aynı w810i lerde olduğu gibi flash temaları telefonumuzda kullanabiliyoruzayrıca far ile fln atmamıza gerek yok o işlemi yaptıktan snra direk telefona atınca oluyor
  • peki o direk telefona atacağımız temaları nerden bulcaz??
    quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

far ile r1l002 versiyonuna dönüp aynı w810i lerde olduğu gibi flash temaları telefonumuzda kullanabiliyoruzayrıca far ile fln atmamıza gerek yok o işlemi yaptıktan snra direk telefona atınca oluyor
  • işte orası soru işareti
    quote:

peki o direk telefona atacağımız temaları nerden bulcaz??
    quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

far ile r1l002 versiyonuna dönüp aynı w810i lerde olduğu gibi flash temaları telefonumuzda kullanabiliyoruzayrıca far ile fln atmamıza gerek yok o işlemi yaptıktan snra direk telefona atınca oluyor

• Peki neden yapamıyoruz?Versiyonla mı alakalı?Veya versiyonun neyi ile ilgili?
  • Evet hocam versiyonla alakalı w800i de r1l002 versiyonu flash tema destekli
    quote:

Peki neden yapamıyoruz?Versiyonla mı alakalı?Veya versiyonun neyi ile ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 23 Ağustos 2006; 15:04:28 >
  • Baya eski versiyonmuş ya.Şöyle R1AA008 gibisinden bişey olsaydı denerdim bu işi.
  • Eet haklısınama bi ara deniycem ben merak işte
    quote:

Baya eski versiyonmuş ya.Şöyle R1AA008 gibisinden bişey olsaydı denerdim bu işi.

• bunları yapamaz bulamazsınız yaw boşverin hem boş iş yaw o kadar güzelleri yok sizin düşündüğünüz kadar güzel deiller
  • @Contranarya
    Konuyla pek alakası yok,aslında hiç alakası yok ama senin bir önceki imzanda paradan silinir ama tarihen asla mı yazıyordu?Çok değişmişsin de aklıma takıldı
  • Eet hocam öyle yazıyordu yaklasık 1 sene boyuncabu aralar tekrar yazıcam onu şu walkman phones imzalarını koyunca silmiştim onu ama bi köşeye yazıcam aklmda yani
    quote:

@Contranarya
    Konuyla pek alakası yok,aslında hiç alakası yok ama senin bir önceki imzanda paradan silinir ama tarihen asla mı yazıyordu?Çok değişmişsin de aklıma takıldı
  • Valla Contranarya içiden bir ses bugün benim binbaşı,senin de yarbay olacağını söylüyorYarbay 2001 de mi oluyordu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.