Şimdi Ara

##Flaş PS3 de Back-Up Blu-ray Yüklendi## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla böyle firmware sürümüne göre gelişecekse bilemiyorum pekte iso loader kullanasım gelmiyor..
  • 4gb lık ps3 oyunu da herhalde yugioh yada poker olur galiba. birkaç dvdye sıralayıp eski usül oynucaz galiba yeni oyunları
  • bana pek olcak gibi gelmiyor zaten adam zar zor çalısıtrdı bana rahat rahat oynancak bişi gibi gelmiyor açıkcası hard disk loader çıkması zor bence mecbur alıcaz gibi bluray disk belki ucuzlar
  • peki kopya oyunlar da 1080p desteği verecek mi?
  • olsunda iso loader olsun.. yoksa ps4 çıkana kadar 10-15 tane oyun aynarız anca
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

peki kopya oyunlar da 1080p desteği verecek mi?

oyunlar 1080p yi desteklerse neden olmasın.
  • oyunların boyutları çok yüksek yaa en iyisi 60gb lık almak
  • 20gb'lıkta olsa PS3'nüz hdd kapasitesini arttırmak için yollar var ancak tabi 60gb'lık bir nebze daha iyi olucaktır başlangıç olarak, 1080p sorusuna gelince elbette vericektir oyunda mevcut bir özellikse.
  • er yada geç oyunlar kırılacak ama bunun maliyeti ne olacak orası tam bir muamma
  • PS3 ün HD sini istediğin kadar arttırabiliyorsun bu zor bişey değil o yüzden hiç tatavaya gerek yok. ama en güzel Bakup Blu Ray Dsc ler çıkarsa o zaman olay tamam olur.
  • compressed iso gibi bişi çıkabilir bu ps3'e de psp'deki gibi. oyunları yer bol diye pek sıkıştırmıyorlardır.
  • Üff!!! DVD filmler neyinize yetmiyor kardeşim! İnsan gözünün de bir sınırı var yani. Nedir bu Blueray film merakınız anlamıyorum. İyi artık ya. Geçenlerde tipin birini aynen şunu yazarken gördüm.

'' Dün DVD recorder alacaktım. Eşim Blueray ler 3 sene sonra yaygınlaşır dedi diye almadım. Blueray recorder ların fiyatının düşmesini bekliyorum. ''

İdiot' mıdır nedir!

Bırak Blueray' leri, Türkiye' de insanlar 3 yıl sonra nüfusun geneline vurduğunuzda DVD ile tanışacak. Türkiye 10, 15 milyon insandan oluşmuyor. Bazılarının bunu öğrenmesi gerek.

Konuya gelecek olursak girmeyin böyle işlere. PS3 e takın DVD lerinizi izleyin gitsin. Macera yaşamaya gerek yok iki satır daha iyi görüntü görülecek diye.

O güzelim alete hiç yakışmıyor çünkü bu tip şeyler, işlemler. Yapmayın etmeyin...

Ucuzlasın Blueray' ler o zaman alırsınız filmlerinizi orijinal seyredersiniz.

Bu kadar hazımsız olmayalım.

Yoksa PS4' ü ülkemizde göremeyeceğiz kopya oyun, film, müzik aldıkça ve bu tip rezil işlemleri destekledikçe.

Bugün aldığınız her korsan multimedya yazılımı, ülkemizin topraklarına PKK nın sıktığı bir mermi olarak geri dönüyor. Dolayısıyla da evlatlarım şehit düşüyor. Görmüyor musunuz o kürtçe konuşan cd satıcılarını! Yarısı PKKlı bunların. Para direk PKK ya gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 63.üyeliğim -- 9 Haziran 2007; 11:43:37 >

• Daha dün başka bir başlıkta kopya oyunları savunmuştum. Açıkçası bu yönünü bilmeme rağmen görmezden gelmem ne büyük bir hata. Ama şu boyutuda yok mu işin? Verdiğimiz her dolar yine zengin Amerikalı yahudilerin eline oradanda yine bu tip adamların eline, ki bu uçuk gibi gelse de verdiğim paralardan vergi alan Amerika değil mi? Yine topladığı vergilerle bana saldıran Amerika değil mi?

İki ucu b.klu değnek! Ne yapmalı söyleyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Daha dün başka bir başlıkta kopya oyunları savunmuştum. Açıkçası bu yönünü bilmeme rağmen görmezden gelmem ne büyük bir hata. Ama şu boyutuda yok mu işin? Verdiğimiz her dolar yine zengin Amerikalı yahudilerin eline oradanda yine bu tip adamların eline, ki bu uçuk gibi gelse de verdiğim paralardan vergi alan Amerika değil mi? Yine topladığı vergilerle bana saldıran Amerika değil mi?

Ne Amerikalısı!?

Blueray in hakları Japonlara ait. Satılan her filmden bilmem kaç dolar kar ediyorlar. İçini rahat tut! O satılan filmler sayesinde Japonlar para kazanıyor Ameirkalılardan çok. Artı filmi yapan ülke kazanıyor. Tüm filmler Amerikan filmi mi?

Çoğunluğu öyle kabul. Ama hepsi değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: 63.üyeliğim

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Daha dün başka bir başlıkta kopya oyunları savunmuştum. Açıkçası bu yönünü bilmeme rağmen görmezden gelmem ne büyük bir hata. Ama şu boyutuda yok mu işin? Verdiğimiz her dolar yine zengin Amerikalı yahudilerin eline oradanda yine bu tip adamların eline, ki bu uçuk gibi gelse de verdiğim paralardan vergi alan Amerika değil mi? Yine topladığı vergilerle bana saldıran Amerika değil mi?

Ne Amerikalısı!?

Blueray in hakları Japonlara ait. Satılan her filmden bilmem kaç dolar kar ediyorlar. İçini rahat tut! O satılan filmler sayesinde Japonlar para kazanıyor Ameirkalılardan çok. Artı filmi yapan ülke kazanıyor. Tüm filmler Amerikan filmi mi?

Çoğunluğu öyle kabul. Ama hepsi değil.

blue ray ın hakları japonlara ait olabilir ama sonuçta çıkan her filmin %99 u amerikan yapımı filmler sen şimdi amerikanın bu filmleri babsının hayrına mı yaptığını savunuyorsun yani hiç karı yok?? sana sadece gülerim asıl karı amerika kazanıyor ve bu parayla arkadaşın dediği gibi bize ve tüm müslüman halkına saldırıyor nereden çıkardın bu sonucu anlayamadım

• Konu hakkında yorum yapın oyunların kaç gb yada nasıl oldukları hakkında değil başlık ve içeriği saptırmayın.
  • Konu hakkında yapıcak fazla bir yorum yok aslında. Bence tamamen çıkmadan yazdığımız her cümle boş.

Doğru olmasını ve yakında çıkmasını ümit edebiliriz sadece. Ancak dediğim gibi blu-ray writer fiyatı önemli.
  • video tamamen gerçek
    ama back-up oynayamıyorsunuz
    sorun bakalım neden videonun devamı yok
    çünkü back-up oyunla şu anda sadece playstation yazısını görürsünüz. devamında ps3 kitleniyor ve res atmanız gerekiyor.
    yani oyun sadece boot ediliyor ama oyun oynama durum yok

zaten videoyu çeken back-up oyun boot ettim demek istemiş daha 1 milyara blur writer + 20 ytl blur medyası alıp sadece playstation yazısı görmek kötü olsa gerek
    zaten oyunu çalıştırabilse 2 saniye bile olsa gösterir
    yani hacker dğnyasına boşuan zamanınızı oyunları boot etmeyle uğraşmayın zaten böyle boot edilioyr emeklerinizi oyunu çalıştırmaya bakın demek istmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 9 Haziran 2007; 19:24:38 >
  • Yapan zaten Blue-Ray le yapmamış'ki DVD-R'le boot etmeyi denemiş.
  • sonuçta şu anda back up olayı yok sadece boot edilebileceğini göstermek istemiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.