Şimdi Ara

FLAŞ FLAŞ FLAŞ artık bu program sayesinde sabit telefonları aramak beleş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
0
Favori
18.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuşmayı neye göre sınırladığını çözemedim programın. Bir önceki hesabımla 3 saate yakın konuşmuştum, kesilince yeni bir hesap aldım ama 5 dakika konuşunca kesildi. Şimdi üçüncü hesabı aldım ve 5 dakikayı geçen bir konuşma yaptım ama kesilmedi. Dediğim gibi konuşmayı neye göre sınırladığı belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: placeformyhead

quote:

Orjinalden alıntı: cem409

arkadaşlar ben sadece 5 dakika konuşabildim.neden acaba???

aynen bırak 200 dakikayı 10 dk bile konuşamadım

bende kardeşim 3-4 arama yaptım 10 dakka falan konuşmuşumdur sonra arama yapmıyo kredi istiyo.
    bu 200 dakka olayı nasıl oluyo
  • arkadaslar sız uye olun ne kadar konusabılıyorsanız konusun sonra baska bır hesapla kullanın yanı eger bu programın sahıbının gozu acılmazsa sız ıstedıgınız kadar konsubılırsınız belkı 1 saat belkı 200 saat ne kadar sansınız varssa o kadar teskurler
  •  FLAŞ FLAŞ FLAŞ artık bu program sayesinde sabit telefonları aramak beleş

farklı kullanıcı adlarıylada yaptık sonra bu hatayı vermeyi başladı bendede
  • Orjinalden alıntı: ers10weys91

FLAŞ FLAŞ FLAŞ artık bu program sayesinde sabit telefonları aramak beleş

Evet aynı hatayı veriyor bende de. Üstelik ben programı kaldırdıktan sonra registrydeki izlerini bile siliyorum, ip değiştiriyorum, yine de register yapmıyor aynı hatayı veriyor. Yarın çalıştığım okuldaki bilgisayarların birinden tekrar deneyeceğim. Umarım olur...
  • Orjinalden alıntı: ers10weys91

FLAŞ FLAŞ FLAŞ artık bu program sayesinde sabit telefonları aramak beleş

Ben de en fazla 3 kullanıcı adı alabildim, başka bir yere daha kaydediyor sanırım kayıtları? Ama nereye?
  • Konuşmayı neye göre sınırladığını çözdüm programın. Bir önceki hesabımla 10dk yakın konuşmuştum, kesilince yeni bir hesap aldım ama 5 dakika konuşunca kesildi. Şimdi yeni hesabı aldım ve 5 dakikayı geçen bir konuşma yaptım ama kesilmedi.
    ama konuşmalarımın hiç birinde 5 dk uzatmamaya çalıştım.sonra sorun oluyor 5 dk konuşunca kesiliyor eğer 3-4-2 dk halinde yada 4:59 dk lar halinde 200 dk kadar gidebilirsiniz.
    başka tırmalamanıza neden olmaz.

ama hata verme olayını anlayamadım. yeni kullanıcı aldım(ama daha kullanıyom kısıtlama olmadı) sonra yeni bir tane daha almak istedim olmadı.aynı hatalar çıkıyor. ama kullanıcı kapatılınca yani süreden dolayı bloke edilince yeni kullanıcı almaya bir engel kalmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan41 -- 9 Aralık 2006; 15:15:07 >
  • ben beceremedim nasıl arama yapıyoruz
  • bende urdum evi aradım hemen hakkaten çaldı ama bağlantı 256 olduğundan benim ses kesik kesik gitti. yalnız fatura olayı olmaz diyoruzda internet bağlantısı ev telefonu hattı üzerinden olduğuna göre buradan bi şekilde ulaşmasın bunlar bize. burası türkiye neyin ne olacağı belli olmaz..
  • ben denedim çalışıyor hatta neler yaptım neler
    milleti birbirine bile bağladım
  • abi çalışmasına çalışıyor da gürcistan'ı aradım tam bir dakika konuşunca kesti telefonu program. bi de ses çok kötü gitmiş oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epic -- 10 Aralık 2006; 14:58:13 >
  • olmuyor bu menet. hata veriyor...
  • iki numarayı birbiriyle gorusturebiliyorsun. Yani rastgele iki numara belirleyip DirectCall dan bu iki numranın birbirini aramasını saglayabilirsiniz. İyi amaçlı kullanılacagı gibi kotu amaçlı da kullanılabilir.
  • programın macintosh versiyonu varmıdır acaba?
  • http://rapidshare.com/files/7341657/lowratevoip3son.exe

ÜSTTEKİ LİNKTE NASIL KULLANILDIĞINI ANLATAN VİDEO VAR
  • BAKALIM DENEYELİM AMA BU PROGRAM SADECE SABİT HATLARIMI ARIYOOO
  • arkadaşlar birisi bunun kullanımın nasıl olduğunu söyleye bilirmi acaba
  • cok guzel bişi saol
  • ya program çok güzelde kafama takılan mevzu bu bizim ev teline yansımasın fatura olarak
  • arkadaşlar dikkat edin çok tehlikeli. bi müddet sonra haberiniz olmadan adsl faturanıza yansıtırlarsa şok olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.