Şimdi Ara

!!!Flaş Flaş Eve Böcük Tekrar Dadandı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
10.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  !!!Flaş Flaş Eve Böcük Tekrar Dadandı!!!!

!!!Flaş Flaş Eve Böcük Tekrar Dadandı!!!!

Arkadaşlar heç böcek olmayan evi bi tane böcek dadandı.Bu neyin nesidir?Yane 9. katta oturuyorum aşağıdan tırmanıp eve gelme ihtimali olabilirmi?yoksa 2 senedir heç böcel görmemiştim,görünce aldım beyzbol sopasını aldım ve tam 12 den vurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be®k -- 11 Haziran 2006; 21:12:55 >

• 12 neresi oLuyor

saka biyana 50. kata bile cıkar o hayvanlar
  • bildiğimiiz hamam böcee deel mi bu raid in ilaçları var al onlar kökünü kurutuyo arkadaşın net cafede türemişti bunlar öle katletti hepsini
  • karafatma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 14 Temmuz 2005, 0:46:09 >
  • Bir zamanlar evdede vardı lağımdan geliyor söylemesi ayıtır bok böceği olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 14 Temmuz 2005, 0:59:18 >
  • artık o evi kurtaramazsınız o hayvanlardan
  • beyler napayım peki geceyi dışardamı geçireyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

beyler napayım peki geceyi dışardamı geçireyim?

çadır kur töğbee
  • arkadaşlar peki cinsi konusunda nedersiniz?
  • quote:

arkadaşlar peki cinsi konusunda nedersiniz?

kalörüfer böcei bence
  • Karafatma (kalörifer böceee)

Kanat örtüleri oval biçimde, metal parlaklığında ve koyu renkli birkaç böcek türünün ortak adı.Yerde yaşayan bu böcek türleri canlı böcekler ve larvalarla beslenir.Kuzey Afrika'da bulunan Carabus türleri bu bölgede bulunan salyangozları da yer.Ortalama büyüklükte bir karafatma 22-24 mm.'dir ve üst bölümü yeşilimsidir.Karafatma adı bazen hamamböceklerinden Blatta türü içinde kullanılmaktadır.

Kontrol Önlemleri
    İçeride ve dışarıda üreme ve barınma yerlerini dikkatle araştırıp bulup yok etmek için profesyonel servise ihtiyaç duyulur. Zira yuvalarına ulaşmakta güçlük çekilir. Mücadelesi dikkat ister kalıcı ensektisit uygulanır. Bazen çatılarda kuş yuvaları varsa civarında üreyebilir. Araştırılması gerekir.

• yani bizim ev Kuzey Afrika oldu desene
  • quote:

yani bizim ev Kuzey Afrika oldu desene

• afrikayı ornek olsun die wermi$..ordakiler biras daha irice salyangoz yiyorlar..sıcak iklimden dolayı..
    sizin evde sıcaksa bunlar büyüyo veeee.. gerisini sen getir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

afrikayı ornek olsun die wermi$..ordakiler biras daha irice salyangoz yiyorlar..sıcak iklimden dolayı..
    sizin evde sıcaksa bunlar büyüyo veeee.. gerisini sen getir..

Yaw bunlar benide yemesin
  • sende onu tuzla ye
  • en iisi kızartma caponlar öle yapıo
  • beYzboL sopasi ile niye vurdun hayvana yazik ya peceteye alip disari atabilirdin bide 12 den vurdum demişsin sanki mantikli geldi o yaratik oraya allam nele va ya :)
    sen beYzboL sopasi ile vurasin die yaratilmadi hayvan
    bkz.ekosistem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sametb

beYzboL sopasi ile niye vurdun hayvana yazik ya peceteye alip disari atabilirdin bide 12 den vurdum demişsin sanki mantikli geldi o yaratik oraya allam nele va ya :)
    bkz.ekosistem

kardeş bu ekosistemin evimde ne işi var ozman benimi yemeye geldi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sametb

beYzboL sopasi ile niye vurdun hayvana yazik ya peceteye alip disari atabilirdin bide 12 den vurdum demişsin sanki mantikli geldi o yaratik oraya allam nele va ya :)
    bkz.ekosistem

kardeş bu ekosistemin evimde ne işi var ozman benimi yemeye geldi

al peceteye at kardesim ya senin pıtını yemezki o hayvan eauhuahe neyse hayvansever olduk bisde iice
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.