Şimdi Ara

Flaş BİM e iç denetçi aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar duyan bilen varsa BİM e iç denetçi aranıyor.

    Üniversitelerin işletme, iktisat, maliye v.b. bölümlerinden mezun,
    - Mali işler ve denetim alanlarında en az 3 yıl deneyimli,
    - Tercihen mesleki sertifika sahibi olan (CIA, CISA, SMMM v.b.),
    - Tercihen bilgi-işlem, SPK ve UFRS denetim tecrübesi olan,
    - İyi derecede İngilizce bilen,
    - Seyahat engeli olmayan,
    - B sınıfı sürücü belgesine sahip,
    - Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan,
    - Analitik düşünebilen ve problem çözme becerisine sahip olan,
    - Bilgi toplama, değerlendirme ve konsolide etme yeteneğine sahip,
    - Uyumlu ve iletişim becerisi yüksek.

    İlan linki: http://www.kariyer.net/jobsearch/jobdetail.kariyer?arn=3274430&sid=201009142142R7262384295463156Gqj6lxj3a7n1qz23e47he&ilankodu=571690&ilId=021&clktkp=1023







  • oof offff hayallerimin kariyer fırsatı üstelik BİM DE
  • Gezmeyi sevenler için çok iyi bir iş, maaşı da sağlamdır.
  • İç Denetçi Nasıl Olunur?

    İç denetim, bir kurumun faaliyetlerini geliştirmek ve onlara değer katmak amacını güden bağımsız ve objektif bir güvence ve danışmanlık faaliyetidir.

    İç denetim, kurumun risk yönetim, kontrol ve yönetişim süreçlerinin etkililiğini değerlendirmek ve geliştirmek amacına yönelik sistemli ve disiplinli bir yaklaşım getirerek kurumun amaçlarına ulaşmasına yardımcı olur.

    İç denetçi ise, Uluslararası İç Denetim Enstitüsü (IIA) üyeleri, IIA’nın mesleki sertifikalarına sahip olanları veya almaya hak kazanan adayları ve İç denetim Tanımı çerçevesinde iç denetim hizmetlerini sağlayanları ifade eder.

    Türkiye’de İç denetimde uluslararası bir sertifika olan CIA (Certified Internal Auditor) unvanına sahip olunması için gerekli organizasyonları Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) yapmaktadır.

    Bunun dışında TİDE organizasyonu ile CISA (Certified Information System Auditor), CCSA (Certified Control Self Assessment) ve CGAP (Certified Government Auditing Professional) sertifikası için gerekli organizasyonlar da yapılmaktadır.

    Kamu sektöründe ise, Maliye Bakanlığınca verilen iç denetçi adayı eğitimi sonunda yapılan yazılı sınavda başarılı olanlar, Kamu İç Denetçi Sertifikası almaya hak kazanırlar.

    Maliye Bakanlığına bağlı İç Denetim Koordinasyon Kurulu, kamu idarelerinin iç denetim sistemlerini izlemek, bağımsız ve tarafsız bir organ olarak hizmet vermek üzere verilen görevleri yürütür.

    Daha fazla bilgi için;www.theiia.org,www.tide.org.tr,www.idkk.gov.tr,
    MizanTürk Ekibi.

    Kaynak;http://www.mizanturk.com.tr/ic-Denetci-Nasil-Olunur-5-Kariyer.html




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.