Şimdi Ara

Flame Shard Denemesi için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

şimdi +7 yapmak istiyorum. Sizce ne zaman hangi saat ve neler yakmalıyım önerilerinizi bekliyorum

bu saydıklarımı ilk önce bowlardan başka yakmaya sonra cleaverlar sonra fpler ve sonra koy trinayı bas %90 +7
  • Server in en sakin oldugu zamanda 2nci yada en az kisi bulunduran server hangisiyse orada dene. Trina siz gecirme sansin var ama Trina kullan ve birkacda basmalik item al. Etkisi olmaz ama sonucta gecmisten gelen bir inanisa gore item yakmadan tutturma sansin olmuyormus.
    Bu arada sana tavsiyem elinde ayni itemdan bir tane daha bulundur. Hani yanarsa dimdizlak kalmayasin diye soyluyorum.
    "Bu maskenin altında bir yüz var...ancak benim değil.''

Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
    bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Server in en sakin oldugu zamanda 2nci yada en az kisi bulunduran server hangisiyse orada dene. Trina siz gecirme sansin var ama Trina kullan ve birkacda basmalik item al. Etkisi olmaz ama sonucta gecmisten gelen bir inanisa gore item yakmadan tutturma sansin olmuyormus.
    Bu arada sana tavsiyem elinde ayni itemdan bir tane daha bulundur. Hani yanarsa dimdizlak kalmayasin diye soyluyorum.

yanarsa geçmiş olsun 70 Fs mi +4 de yakmıştım bu 80 fs si bu da yanarsa yapacak hiçbirşeyim yok malesef o yüzden bukadar önemsiyorum

Arkadaş reb+3 olmalı en az demiş haklısın da bu silah +6 iken bile güzel ve özel ben +7 yapıp en azından ara sıra kullanmak
    istiyorum yoksa ideal sol el silah Dark Vane +8 dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostangel

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Server in en sakin oldugu zamanda 2nci yada en az kisi bulunduran server hangisiyse orada dene. Trina siz gecirme sansin var ama Trina kullan ve birkacda basmalik item al. Etkisi olmaz ama sonucta gecmisten gelen bir inanisa gore item yakmadan tutturma sansin olmuyormus.

yanarsa geçmiş olsun 70 Fs mi +4 de yakmıştım bu 80 fs si bu da yanarsa yapacak hiçbirşeyim yok malesef o yüzden bukadar önemsiyorum

Arkadaş reb+3 olmalı en az demiş haklısın da bu silah +6 iken bile güzel ve özel ben +7 yapıp en azından ara sıra kullanmak
    istiyorum yoksa ideal sol el silah Dark Vane +8 dir.

ewe silah görünüşü çok güzel dark vane konusuna katılıyorum .. şekil olarakta flama shard gibi epeyce şekil duruyor..

Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
    bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."

• Arkadaşlar konumu açtım ancak pek rabet görmedi

Ben kafamdakileri yazmak istiyorum +7 Fs basmak için

7 tane +8 maul bow vs. önden yakılacak

3 tane chitin +7, +6 Dol , +6 Dol , +7 shard Trina ile , tekrar trina ile +6 fs yi koyucam

Basma zamanı için salı günü reset sonrası diyorlar ama cumartesi gece 3 gibi düşünüyorum.

Yorum yazan arkadaşlara tekrar teşekkürler
    Daha Fazla Göster
  • +6 FS + Trina + Bus.

Bişi yakmak upgrade e etki ETMEZ.

Arkadaşlar konumu açtım ancak pek rabet görmedi

3 tane chitin +7, +6 Dol , +6 Dol , +7 shard Trina ile , tekrar trina ile +6 fs yi koyucam

Basma zamanı için salı günü reset sonrası diyorlar ama cumartesi gece 3 gibi düşünüyorum.

+6 dol den biri geçmezse digeri mutlaka geçer onlara harcıcagın parayla +7 uniq al su dandik silahlardan yada staflardan le ge türü senin için daha iyi olur en azından yanmaz geçerse satar sermayeni artırabilirsin.

Orijinalden alıntı: deliyMAGE

quote:

Arkadaşlar konumu açtım ancak pek rabet görmedi

+6 dol den biri geçmezse digeri mutlaka geçer onlara harcıcagın parayla +7 uniq al su dandik silahlardan yada staflardan le ge türü senin için daha iyi olur en azından yanmaz geçerse satar sermayeni artırabilirsin.

haklısın aslında ama bütcemde kısıtlı önden Dol leri atıcam biri +7 olursa işime yarar sonra chitinleri göndericem ki chitin+8 de para eder en son +7 shard ve +6 fs

+7 uniq yakmayı düşündüm ama çok tuzluya patlayacak şansımı böyle deneyim bakalım teşekkür ederim önerin için bu arada

• Sword Of The Beast / Sword Of The Dead +7 Alıcaksın 2 adet maul 2 adet wood 2 adet two handed yak ve ardından trina bus koy beklemeden direk bas
    Aslını İstersen Önden İtem Yakma İşini Saçmalıkdan İbaret Görüyorum Ama İçin Rahat Etsin
    2 tane +7 claver
    1 tane +8 claver
    1tane +7 chitin
    1 tane +7 raptor yada +7 ii
    trina ve +6 fs işte sana sonuç

+7 Fs
  • Önden item yakma işi çok komiğime gidiyor bence sadece bir hurafe.Ama ben item basarken komiğime giden şeyi yapmak zorunda kalıyorum çünkü için rahat etmiyor.İtem yanınca bişiler yaksaydım geçerdi belki diyor insan.

Elinde yakacak bişeyler var mis gibi +6 fs de var beklemene gerek yok bence :)
    Sonuçta bu 80 Fs si ve önden item yak ki geçmezse elimden geleni yaptım diye tesellin olsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.