Şimdi Ara

Fizz Jungle :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başlarda fizz den jungle olurmu gibisinden takım sövüyordu ama oyun içinde tek bir söz bile söyleyemediler oynadığım oyundan sonra :)

http://i.imgur.com/dArMc.jpg?1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosocu -- 29 Haziran 2012; 9:29:56 >

• Kim demis olmaz diye , main champim fizzdir ve her pozisyonda oynayacak skillere sahip AD bile oynadim nidalenin buildi etkili olmustur ama jungle yapmayan fizz oynadim diyemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha, çok iyi oynamışşın :)

denmesinin bekliyorsun dimi?
  • İlk levelları falan nasıl atlatıyorki?
  • Suan yurtdisindayim gelince detayli bi rehber hazirliycam mumkunse sesli olucak , kirmizi alinca ilk w aciyoruz zaten sonra 2 levelda q verip gang gidiyoruz sen almaya calis sonra turrete kadar pushla az ex al sonra direk jungle a devam

• Replay falan atabilirim 300 e yakın coğuda 20 kill üstü ranked fizz jungle neyin kafasındasın anlamadım.

Edit :Bu ne ya jungle ap oynamıssın cok iyidi falan diyosun jungle oynicaksan ad-OffTank oynicaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 29 Haziran 2012; 10:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Replay falan atabilirim 300 e yakın coğuda 20 kill üstü ranked fizz jungle neyin kafasındasın anlamadım.

Edit :Bu ne ya jungle ap oynamıssın cok iyidi falan diyosun jungle oynicaksan ad-OffTank oynicaksın.

arkadaşım buraya oynadığım oyunu koydum kendimide övdüğüm yok sadece bir gösteris sen neyin kafasını yaşıyorsun onu anlamadım hani daha iyi oynuyorsan koyarsın görürüz tamamda anca laf yapıyorsun forumda gördüğüm kadarı ile her konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosocu -- 29 Haziran 2012; 10:34:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kostüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

İlk levelları falan nasıl atlatıyorki?

Gang gittiğin için sürekli 2 level dan sonra exp problemi yaşamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Replay falan atabilirim 300 e yakın coğuda 20 kill üstü ranked fizz jungle neyin kafasındasın anlamadım.

Wriggle ı yok ilginç geldi ancak wriggle dan sonra ap gidilebilir bence on hit effects ve ad fizz o kadar da iyi değil. Ap fizz oyunda geride kalmış olsa bile birilerini rahatlıkla alabiliyor.
  • fizz le jungle zor olur çünkü counter çok kolay yersin sustain yok jungle hızlı dönemezsin lee sin olsam firstbloodla başlardım o oyuna blue suz jungle dönemezdin zaten
  • Fizz her rolde çok iyidir ilk W yü geliştirirsen junglede harika süper ganklari var
  • Fizz ile normalde hiç oynayamam çünkü çok kırılgan ve melee olduğu için farm yapamazdım fakat jungle denedim acayip iyiydi. Jungle olduğu için farm sorunuda olmuyor
  • Jungle oynarsan Ap oynama. AD AS oyna. Wriggle wits malady trinity madred ve türevleri şeklinde
  • Alistarla bile giden gördüğümden şaşırmaya gerek yok

Edit : Evet gördüğüm 5-6 alistar jungle gitmeye çalıştı lvl bile atlayamadılar. Ha yapan vardır ama bana göre alistarla jungle yapacağına kardeşim bir lee sin bir nocturne , skarner , warwick gibi herolarla gidersin. Bana göre alistar bot lanede w sini kullanarak ad carrysine kill aldıracak. Bunu görmek bu kadar imkansız veya absürd olamaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 30 Haziran 2012; 8:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Alistarla bile giden gördüğümden şaşırmaya gerek yok

...
  • quote:

alistarla "bile" mi?

Fizz Jungle :)
  • quote:

alistar zaten jungle herosu

edit : üstüne alınma yeni başladığını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 29 Haziran 2012; 13:18:58 >
  • quote:

şaka demi ? alistar jungle çok fena
  • Ben Lee Sin bile gördüm hem de SMITE'sız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allain -- 29 Haziran 2012; 13:29:49 >
  • quote:

ibretlik.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.