Şimdi Ara

Fizz ile aynı runelere sahip bir hero arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fizz ile runeleri aynı olan bir hero arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Üst konuya yazıyorum ama bakan yok malesef AP fizz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atkiuv -- 5 Haziran 2012; 15:27:26 >

• annie
  • Ben Fizz ile AD oynuyorum, çoğunluk (Neredeyse herkes, benden başka kimseyi görmedim) AP oynuyor.

Hangi rune'ler kardeşim, HANGİ?
  • Runelerini söyle bizde ona göre bi champ söyleyelim belki ad oynuyorsun belki offtank biz nerden bilelim
  • I play fizz as a jungler. AD runeları lazım demek ki sana. O zaman Nocturne öneririm.
  • Nocturne, Tryndamere, Renekton, Udyr gibi atak hızı ve armor penetration (ya da ms ve attack damage) rune'leri kullanan herolar uygundur.

Heronun rune'lerinin AD mi AP mi olduğunu belirtmediğin gibi aynı zamanda ne rune'lerine sahip olduğunu da belirtmedin. Eğer AP ise zaten bellidir rune'ler de AD ise AS, MS, ArP, flat AD rune'lerinden hangilerini kullandığını belirtmen gerek.

Yahu arkadaş anlamıyorum, hatta ilerleyen saatlerde sinirleniyorum. Bir soru soruluyor ve ben soruya yanıt verecem diye soruyu sorandan daha fazla beyin hücresi kullanıyorum, daha çok zaman harcıyorum.

Saçmalık.
  • AP runeleri var greater mark of insight , greater seal of replenishmend , glyph of focus , quint of potency
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La o kadar yazdım şikâyet edin bari, silinsin. AD diye yazdık yazdık AP çıktı, bok oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

Runelerini söyle bizde ona göre bi champ söyleyelim belki ad oynuyorsun belki offtank biz nerden bilelim

ap oynuyorum
  • Arkadaşlar AP runeleri var greater mark of insight , greater seal of replenishmend , glyph of focus , quint of potency bunlar hangi herolara uyabilir ?
  • Katarina olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetpoForget -- 5 Haziran 2012; 20:01:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.