Şimdi Ara

fizyoterapi ve rehabilitasyon(türkçe) okunurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben somut şeyler gösterdim hiç yakinlarimdan bahsetmedim bir çok ftr okuyan arkadaşım var bırakıp tekrar hazırlanmayi düşünüyor her biri bunu hiç söylemedim mesela :) böyle şeylerde çoğunluğun durumu konuşulur. Keşke herkes sizin gibi sevdiği için yazsa ama herkeste bir gelecek kaygısı var o yüzden üniversite öğrencisi olacak adam başlıkta bim kasiyeri ile fiyatını karşılaştırıyor :) Aslında önemli olan ne yaptığın değil nasıl yaptığın, yaptığın işte en iyisi olmaya çalışmak vs ama bu kadar idealist düşünen insanlar olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tusilencio

Ben somut şeyler gösterdim hiç yakinlarimdan bahsetmedim bir çok ftr okuyan arkadaşım var bırakıp tekrar hazırlanmayi düşünüyor her biri bunu hiç söylemedim mesela :) böyle şeylerde çoğunluğun durumu konuşulur. Keşke herkes sizin gibi sevdiği için yazsa ama herkeste bir gelecek kaygısı var o yüzden üniversite öğrencisi olacak adam başlıkta bim kasiyeri ile fiyatını karşılaştırıyor :) Aslında önemli olan ne yaptığın değil nasıl yaptığın, yaptığın işte en iyisi olmaya çalışmak vs ama bu kadar idealist düşünen insanlar olduğunu sanmıyorum

Öncelikle belirtmeden geçemeyecem üslup olarak sizi çok sevdim.Keşke karşılıklı çay içerek bu meseleyi tartışıyor olsaydık. Meseleye gelecek olursak. Bana özelden mesaj atan da var. Hiç bir yerde ataması yüksek, mezun sayısı az demedim. Çünkü ataması az, mezun sayısı çok. Fakat bu mesleğe atılan çamurlar başka hiç bir mesleğe atıldı mı merak ediyorum. Özelde çalışmaya gelince de öyle her üniversitede okumanın aynı olmadığını yazılarda anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Aynı şartlarda şu an bana hangi bölümü önerirseniz hak geçmez diye merak ediyorum. Örneğin küçük çapta bir üniversitede mühendislik? Mimarlık? Yapamazsınız çünkü Türkiye şartlarında yarın ne olacağını bilemezsiniz. Şartlar bu olunca da atılan çamurlara cevap verecek de elbet birileri olması gerekiyor. Hacettepede okuyorum. Sırf puanı tutuyor diye bir insan değil ftr, tıp diş hukuk bile yazmamalı. Çünkü başarılı olması şanstan ibaret olur. İsteyene, kendini geliştirmeye hazır olana, vizyon sahibine ise bu mesleğin (şahsen)bitmediğini düşünüyorum.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid C.F -- 24 Temmuz 2017; 23:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tusilencio

Tabiki her meslekte sivrilen insanlar vardır belki siz de öyle olacaksınız bilemem ama 4 yıl sonra mezun olacak bu çocuklar için bugün bile bu durumda olan mesleği bi kaç uç örneğe dayanarak önermek evet bence hakka girmektir.

katılıyorum. söylemek istediğim buydu.
    kardeşim. marmara da okudum o zaman en yüksekleriydi 15 binle gittim. toz pembesi hayatta yaşama sen okuyossun ben bir senelik mezunum. piyasada çalıştım senin gibi havari konuşmuyorum. korkunun ecele faydası yok okuduğun için kaldıramıyorsun ama bunlar gerçekler. herkes 6 7 bin tl hayaliyle yazdı işte herkes te yazınca oldu 2,5 - 3 bin . 3,5 bin tl ye işe girdim bi sene çalıştım istifa ettim benden sonra gelene 2,5 teklif ettiler. sikerim işinizi dedim meslektaşıma bu kadar az maaş teklif edemezsiniz dedim ve daha erken çıktım. tanımadığın meslektaşına yapabilr misin sen. şu an boştayım kaç milyar zararım var. ama hiç gözetmiyorum mesleğim yere düşmesin diye.sen burnunu kaf dağına dikme önüne bak. Senin gibi mallar çıkıp iş bulamayınca depresyona giriyor işte sonra. sen ALLAH hakkı gözetmeyip yata yata yaparsan devlette senin gibiler mesleği kötüler. ben kaç gece bileklerimin ağrısından yatamadım sırf o çocuklar yürüsün diye. sen mi bana mesleğimi öğretecen. ağzının süt kokusunu önce at da sonra mezun olup hayata atıl. her yerde iş ilanı var ve herkes başvuruyor. adam yine de almıyor 100 lira aşşağı adaml bulurum diye ve buluyor. anladın mı 100 liraya satılıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid C.F

quote:

Orijinalden alıntı: efsane214

kardeşim. marmara da okudum o zaman en yüksekleriydi 15 binle gittim. toz pembesi hayatta yaşama sen okuyossun ben bir senelik mezunum. piyasada çalıştım senin gibi havari konuşmuyorum. korkunun ecele faydası yok okuduğun için kaldıramıyorsun ama bunlar gerçekler. herkes 6 7 bin tl hayaliyle yazdı işte herkes te yazınca oldu 2,5 - 3 bin . 3,5 bin tl ye işe girdim bi sene çalıştım istifa ettim benden sonra gelene 2,5 teklif ettiler. sikerim işinizi dedim meslektaşıma bu kadar az maaş teklif edemezsiniz dedim ve daha erken çıktım. tanımadığın meslektaşına yapabilr misin sen. şu an boştayım kaç milyar zararım var. ama hiç gözetmiyorum mesleğim yere düşmesin diye.sen burnunu kaf dağına dikme önüne bak. Senin gibi mallar çıkıp iş bulamayınca depresyona giriyor işte sonra. sen ALLAH hakkı gözetmeyip yata yata yaparsan devlette senin gibiler mesleği kötüler. ben kaç gece bileklerimin ağrısından yatamadım sırf o çocuklar yürüsün diye. sen mi bana mesleğimi öğretecen. ağzının süt kokusunu önce at da sonra mezun olup hayata atıl. her yerde iş ilanı var ve herkes başvuruyor. adam yine de almıyor 100 lira aşşağı adaml bulurum diye ve buluyor. anladın mı 100 liraya satılıyoruz

Sevgili arkadaşım öncelikle şahsıma yaptığın hakaretlere anlam veremedim. 6-7bin lira kazanmak gibi bir hayalim yok. Farkındaysan kazananın bile ağladığından bahsettim. Devlette çalışmayanların bile bu meslekten şikayet ettiklerinden bahsettim (ki galiba bu konuda aynı fikirdeyiz) Ayrıca meslek içindeki sorunları da iyi tarafları da bildiğimi düşünüyorum. Bu tarz mecralarda bu mesleği kötüleyerek bu mesleğe zarar verdiğinizi anlayamamış olmanıza üzülüyorum. Siz kendi fikrinizi söylediniz ben kendi fikrimi. Hayatınızda başarılar diliyorum

kardeşim ben gerçekleri söyledim sen vizyonsuz düz kafalı dersen ben de böyle konusurum, insanları bilmeden kesin yargıda bulunma sadece. bilmukabele iyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.